Arama sonuçları: *

1. Deltanteiger

Instagram: Ruhun Şad Olsun, Maggie Smith...

Yırtık Rahibe (Sister Act, Whoopi Goldberg'in filmi), Downtown Abbey ve Harry Potter hayranlarini huzunlendirecek bir haber ile karsinizdayim... Maggie Smith, dun aksam sularinda maalesef ayni tarihte (27 eylul, Micheal Gambon da 27 eylul de ama 2023 yilinda vefat etmisti) vefat etti... O...
  2. Deltanteiger

BTC hesabi eger uzun sure kullanilmazsa kapanir mi?

Merhaba selamlar. Bugun yine konuya bayagi uzak oldugum bir baslik ile karsinizdayim. Arkadaslar, ben de sizler gibi bir BTC hesabi actim ve 600 lira yatirdim deneme amacli. Simdi ben bu hesaba uzun bir sure bakmasam, acmazsam falan kapanir mi hesabim yoksa uzun yillar boyunca acik kalmaya...
  3. Deltanteiger

Hacettepe Üni'ye en kolay nasıl gidilir? (Toplu taşıma)

Merhaba selamlar, Bugün özellikle Angaralı Gardaşlarım için bir soru geliyor. Hacettepe'den mezun olanları da davet ediyorum soruma elbet. Bir arkadaşıma yardımcı olmak için soruyorum ve soru apaçık. Hadi bakayım. Metro mu, Ankara Ray mı, Otobüs mü, Minibüs mü? Hangisiyle gidip...
  4. Deltanteiger

RAM arttırma hakkında, 8+8 mi daha iyi, 8+16 GB mı?

Merhaba, selamlar! Bayağı bir zaman ve laptopsuz sıkıcı badireden sonra, prensesimi geri aldım. Abim benim 4200 TL sonrası (temizlik, macun, fan değiştirme + RAM ekleme) bana bir güzellik yapmış. Abime ben 8+8, 16 GB olsun dedim ama sağ olsun bana 8+16 GB takmış. Sonuç olarak, 24 GB RAM var şu...
  5. Deltanteiger

Çözüldü✓ Tesekkurler! 8 + 8 GB RAM daha iyiymis. :)

Arkadaslar artik Victus'umu 8'den 8+8 olmak uzere 16 GB'a cikardim ama, pek bir fark yaratir mi onu merak ediyorum, bosuna (tanidigim kisi olsa da) birine 2400 lira (2 yil sonrasi temizlik + RAM) para bayilmis olmayayim. Genelde 16 yerine 8+8 daha iyi olur mu ve oyun performansinda da belli...
  6. Deltanteiger

7900 XT ve R7 7800X3D Sistem İçin Yardım Lütfen?

Gencer Gaming sayfasında, ''ALBUS''u buldum ve tam benlik bir yer. Ama, hangi parça hangisiyle uyumlu olur, kaç mm soğutma yeter, fan eklemeli miyim, vesaire tam bilmiyorum. Anlayacağınız ilk toplama bilgisayarım olacak. Yardımcı olabilecek (bütçemi AŞMADAN 90 bin MAKS) var mı? Seçtiklerim...
  7. Deltanteiger

Annem bana artık katlanamıyormuş (ÇÖZÜLDÜ)

Merhaba Selamlar. Bu soruyu 25 yaşında genç bir kardeşiniz olarak yazıyorum. Gece biraz geç oldu ama birazcık acil. Şimdi önce anlamanız için kısaca durumu bir iza edeyim. (Biliyorum acil!! yardım edin!! gibi başlık/yazılar izin verilmiyor DA Forum adminleri ama öyle) Bir saat önce mi ne...
  8. Deltanteiger

Bu Tur Mesaj(lar) Size de Geliyorsa AMAN DIKKAT!

MERHABA SELAMLAR! Bugun de bir baska dolandiricilik teknigi ile karsinizdayim... Arkadaslarim, abilerim, ablalarim... DHL den bana paket gelmis gibisinden bir mesaj geldi. Bir anda afalladim lan ne oluyoruz, alla alla... diye. Sonra linki gorunce dedim heeee aklinca fisleyecekler bizi 80 lira ve...
  9. Deltanteiger

anxgame . com Guvenilir Mi?

Merhaba, Selamlar. Bugun Instagram da bu web sitesinin bir sayfasina denk geldim, insta'dan bakinca kesin fake'dir, yalandir dedim sansimi google amcada denedim ve gercekten de boyle bir site varmis. Bu sayfadan/siteden oyun alanlar varsa yesillendirebilir mi? Guvenilir mi, kullanisli mi yoksa...
  10. Deltanteiger

RIP Instagram ve Roblox. Sizce sırada hangi platform var, bu is nereye gidiyor?

Hayirli aksamlar arkadaslar, Biliyorsunuz once Instagram, sonra da Roblox kapatildi. Iki yer kapandiktan sonra aklima su soru takildi: "lan acaba bunlar bizi iyicene eski Facebook oncesi zamana mi itmeye calisiyor? Daha ne kadar kisitlayacaklar gibi Kuzey Kore gibi?" Siz ne dersiniz? Sizce...
  11. Deltanteiger

TürkNET değer mi, alınır mı sizce?

Soru açık ve net. Kullananlar varsa biraz aydınlatabilir mi konuyu? Önerir misiniz? Önermez misiniz? Neden? :) Her yerde reklamları çıkıyor da, hemen sazan gibi atlamak istemedim. :D 😂
  12. Deltanteiger

Kasa toplamak için yardım isteyebilir miyim?

İyi akşamlar, iyi geceler. TOWER PC toplamak için --MÜMKÜN OLABİLECEK-- en uygun, en doğru ve ucuz site/yol ne olabilir acaba? ''Malum Sarı Site'' den bakıyorum, fiyatlar ateş pahası, ikinci elde bile pahalı. Trendyol Mrendyol deniyorum, ateşşşş! Akakçe denedim sadece ''en uygunları'' veriyor...
  13. Deltanteiger

Kasa Toplamayı Düşünüyorum Ama...?

Merhaba, Selamlar. Arkadaşlarım, abilerim... Kasa toplamayı düşünüyorum inşallah elime yeterince miktar geçince de, Türkiye'deki fiyatlar bana pek cazip gelmiyor, pahalı geliyor. Yurt dışından toplamaya çalışsam, Amazon'dan ya da eBay'den falan, (Yani, gümrük ve kargo fiyatları vesaire dışında...
Geri