Arama sonuçları: *

• Users: ouztunga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ouztunga

Intel ARC B580 Sistemde Çok Garip Grafik Hatası

Selamlar, Yeni topladığım sistemde sürücü ve BIOS güncellemesi yaptıktan sonra daha önce hiç rastlamadığım bir grafik hatası yaşamaya başladım. Yaşadığım süreci ve yaptıklarımı aşağıda özetledim: Olayın Gelişimi: Chipset ve ekran kartı (Intel ARC) sürücülerini güncelledim. BIOS güncellemesi...
  2. ouztunga

GTX 5070 + Ryzen 7 9800X İçin Dengeli Sistem Önerileri?

Merhaba arkadaşlar, Sistem topluyorum. Hedefim: GTX 5070 ve Ryzen 7 9800X denginde bir performans almak. Bütçe: 65.000-70.000 Öncelikli İsteğim: Bu bütçede alabileceğim en iyi Hazır Sistem önerilerini bekliyorum. Alternatif Soru: Eğer hazır sistemde F/P bir şey yoksa, bu bütçeyle toplanacak en...
  3. ouztunga

5.000-15.000 TL bütçe ile tasarım ve iç mimarlık için monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Tasarım odaklı profesyonel işlerim için renk doğruluğu yüksek bir monitör arıyorum. Oyun için değil, tamamen iş amaçlı kullanacağım. Özellikle Photoshop, 3DS Max, Canva, Illustrator gibi programlarla çalışıyorum ve renkleri olabildiğince doğru görmem gerekiyor. Aklımdaki...
  4. ouztunga

SSD Sıcaklıkları Normal mi? [Kingston SNVS 1TB]

Bilgisayar boşta, sadece Google açık (10-15 dakikadır hiçbir şey yapılmadı), ama SSD'nin “Disk Sıcaklık 2” değeri 70-73°C civarında. Diğer sıcaklıklar normal görünüyor. Bu değer normal mi, yoksa bir sorun mu var? Bir yerde hata yapıyor olabilir miyim?
  5. ouztunga

AMD İşlemci Nasıl Güncellenir?

Selamlar, Daha önce Intel işlemci kullanıyordum ve "Intel Driver & Support Assistant" programı sayesinde işlemciyle ilgili güncellemeler otomatik olarak yükleniyordu. Şimdi AMD’ye geçtim, şu anda AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor kullanıyorum ama işlemcimi nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. AMD...
  6. ouztunga

Battlefield V Performansım Normal mi? (Intel ARC B580 + Ryzen 5 7500F Sistemi)

Selamlar, Aşağıdaki sistemle Battlefield V oynuyorum. Low ayarlarda oyun akıcı ve sabit, ancak custom ultra ayarlarda zaman zaman ani FPS düşüşleri ve kısa donmalar yaşıyorum. Bu durum normal mi? Bir ayar yapmam gerekir mi? Sistem Özelliklerim: Ekran Kartı: Intel ARC B580 12GB GDDR6 192Bit...
  7. ouztunga

20K Bütçeyle Ekran Kartı Yükseltme Tavsiyesi (Ryzen 7500F Sisteme)

Selamlar, Şu an kullandığım ekran kartını satıp sistemime yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizden bu konuda iki farklı öneri rica ediyorum: Darboğaz olmadan, sistemimin kaldırabileceği maksimum seviye ekran kartı önerisi. Ufak çaplı darboğaz olsa da fiyat/performans açısından mantıklı...
  8. ouztunga

6 Aylık Intel ARC B580 Deneyimim – Oyunlar Güzel, Adobe Kâbus Gibi

Selamlar, Yaklaşık 6 aydır Intel ARC ekran kartı kullanıyorum ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. Belki benim gibi bu kartı almayı düşünen veya kullananlar için faydalı olur. Öncelikle sistemim: Ekran Kartı: Intel ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz...
  9. ouztunga

Philips MG7920 mı? Braun mgk 7220 mı? Öneri Lütfen.

Selamlar, Babalar günü hediyesi olarak babama tıraş makinesi almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda iki model dikkatimi çekti, ancak bu modellerin şarjda kullanıma uygun olup olmadığını net olarak bulamadım. Şarjda kullanımı özellikle şu yüzden önemsiyorum: Pil ömrü bittiğinde de cihazı...
  10. ouztunga

Oyuncu Kulaklığı Önerisi (Kablosuz/Kablolu)

Selamlar, 2000 TL'ye kadar bir oyuncu kulaklığı tavsiye edebilir misiniz? Şarj süresi sonsuza dek gitmesin de olur, kablolu kullanmakta da bir sorun yok. Aşağıdaki kulaklıklara göz attım, ancak fiyatlarına göre kimisi "tamam" diyor, kimisi ise "kesinlikle alınmaz" diyor. Kafam baya karıştı...
  11. ouztunga

2000TL'ye Kadar Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Selam 2000 lira civarına alabileceğim olabilirse kablosuz kulaklık önerisi istiyorum. eğer ki değecekse 3000'e kadar çıkabilirim taksitli olacak şekilde teşekkürler şimdiden.
  12. ouztunga

Havit Gamenote Fuxi-H3 vs Rampage Crack H11

ikisinin de fiyatı aynı sizce hangisini tercih etmeliyim?
  13. ouztunga

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 7500F ve Intel Arc B580? Sistem Nasıl Sizce? 30k Değer mi?

Selamlar, bu sistemi taksitle almayı planlıyorum ve neredeyse peşin fiyatına geliyor. Sizce Intel ekran kartına güvenmeli miyim? Oyun performanslarına baktım, benim için oldukça yeterli. Zaten 1080p bir ekran almayı düşünüyorum, 4K veya 2K gibi bir hevesim yok. Aynı zamanda Adobe programlarını...
  14. ouztunga

22.999 TL F/P DDR5 ve INTEL Sistem DEĞER Mİ??

Hocam ne diyorsunuz ssd1 tb yapıp alayım mı direkt?? normalde bi başka bir sistem toplayacaktım ama bu denk geldi bu ekran kartını ilk defa duydum?? değer mi?? daha iyisi var mı bu fiyata?? kendim tek tek mi toplamalıyım...
  15. ouztunga

R5 7500F - ASUS RTX 4060 Dual OC ?? daha düşük fiyata aynı özellikte olur mu? WİN10-WİN11?

Hocam selamlar, Bir kaç gündür sistem toplamaya çalışıyorum ve son olarak bu sistemde karar kıldım. Beni 10 sene götürmesini istiyorum. Sistem ve ekipmanlar olarak sizce nasıl? Artı ve eksilerini söylerseniz çok güzel olur. Önerilere de açığım. Klavyeyi biraz acele seçtim, çok fazla sesli bir...
  16. ouztunga

AMD Ryzen 5 7500F-ASUS RTX 4060 Sistem Topladım Yardımcı Olur musunuz?

Sorular: Öncelikle ben hem oyun hem iş bilgisayarı olarak bir sistem toplamak istiyorum. Adobe programları gibi yazılımlar ve oyunlar kullanacağım. Oyunlarda aşırı fps'lere ihtiyacım yok, yüksek ayarlarda 60-70fps sabit alsam yeter. Ayrıca, uzun ömürlü bir PC toplamak istiyorum; 2017'de...
  17. ouztunga

Ikinci el kasa toplamak için stres testi programı önerisi?

selamlar. ikinci el kasa toplaycağım büyük ihtimalle tüm bileşenleri farklı farklı kişilerden alıcam almadan önce bu bileşenleri test ettirmek istiyorum. bunun için int baktım Passmark Software işimi görürmü sizce? öyle aşırı detaylı da bakmak istemiyorum açıkcası yani ikinci el illaki bi...
  18. ouztunga

Anydesk Benzeri Oyun İçin Kullanabileceğim Ücretsiz Bir Program Var mı?

Selamlar, ben laptopumdan bilgisayarıma bağlanmak istiyorum oyun vs. oynamak için Anydesk güzel bir program ama daha iyisi ve ücretsizi var mı? Daha iyisi olmasa da ücretsiz oyun oynayabileceğim bir program var mı? internet hızım yeterli bir. Kasalı bilgisayarımı birnevi GeforceNow gibi...
  19. ouztunga

ryzen 5 3600, gtx 1660 super sc ultra...sizce bu kasa ne kadar eder? (2.el)

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci (AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 6 Çekirdekli İşlemci) Anakart: Gigabyte B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart (Gigabyte B450M S2H Micro-ATX Anakart) RAM: G.Skill 16GB (2x8GB) Flare X 3200MHz...
  20. ouztunga

Render Ağırlıklı Kasa Topluyorum Yardımcı Olur Musunuz?

Merhabalar, genellikle render alacağım, 3D ve adobe programları kullanacağım bir iş bilgisayarı topluyorum sizce aşağıda özellikler başlangıç için nasıl? Dar boğaz olur mu? AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ ASUS A520 AMD ANAKART 16GB RAM CORASİR DDR4 3200 1 TB SSD NVME GameBooster 550w 80+ KASA ASUS DUAL...
Geri