Arama sonuçları: *

• Users: Yasin TOK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Alt-tab yaptığımda administirator diye bir uygulama gözüküyor

Alt-tab yaptığımda administirator diye bir uygulama gözüküyor kapatamıyorum ve görev yöneticisinde de gözükmüyor yardım edebilir misiniz windows 11
  2. Y

Nvidia driver ve Google play games pc de indirme yapamıyorum

Nvidia driver ve Google play games pc de indirme yapamıyorum ilk başta google play games pc den indirip oynadığım oyunda giriş yaparken internet yok hatası aldım dedim silip tekrar yükleyeyim ama yüklenmedi bile bende çok önemsemedim ancak şimdi Nvidia app dan driver yükleyemeyince windows 10...
  3. Y

MAG B660M MORTAR DDR4 mü ASUS TUF GAMING B760M-E D4 mü almalıyım sizce

ASUS TUF GAMING B760M-E D4...
  4. Y

İ7-13700k işlemci için ddr4 anakart önerisi

İ7-13700k işlemcim 4060 ım ve 64 gb corsair 3700mhz ddr4 ram im var ancak halihazırda kullandığım Msı h610m ddr4 anakartım ile işlemcime oc yapamıyorum ve ram lerimi max gücünde kullanamıyorum bu yüzden anakart önerisinde bulunursanız sevinirim birde matx olması gerekiyor
  5. Y

Cinebench testlerinde gpu ve cpu multicore da düşük kalıyor nasıl çözebilirim

4060 ekran kartı kullanıyorum ve Cinebench 2024 tetinde 9709 pts alıyorum normalde10098 olması gerekiyor i7-13700k işlemcim ile çoklu çekirdekte 1077pts alıyorum1608 olması gerekiyor tekli çekirdekte 113 pts alıyorum 129 olmaı lazım bu göz ardı edilebilir ancak yaklaşık 500 pts ve 300 pts lik...
  6. Y

Kingdom come deliverance Talmber kalesi kuşatmasında yükleme ekranında kalıyor

Oyunda mancınığı izlediğimiz sekanslar geçince yükleme ekranında kalıyor normalde otomatik olarak konuşmaya atması gerekiyor
  7. Y

Magic teknolojiden aldığım işlemci sahtemidir?

Arkadaşlar bu gün Amazondan Magic Teknoloji marketinden İ7-13700K aldım ancak önüme sahte işlemci vs satışı yapıldığına dair bir video çıktı ve izledim bunun sonucunda satıcıyı araştırdığımda çoğu kişiye kusurlu mal satıp bunları iade almadığını öğrendim ve ürünü iptal etmek istediğimde kabul...
  8. Y

PRO H610M-E DDR4 son bios güncellemesi 12.nesil olan işlemciyle sorun yaratırmı

MSI PRO H610M-E DDR4 anakartıma en son bios güncellemesi yapsam i5 12.nesil olan işlemcimle alakalı bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca önceden okuduğum konularda biosu en son sürüme yükseltince ses ile alakalı sorunlar oluyormuş bu hala devam ediyor mu ediyorsa hangisini yüklemeli yakın zamanda 14...
Geri