Arama sonuçları: *

1. P

Max 12500 k telefon önerisi

Daha çok cıkamam butcede suan annem ile elimizde a25 5g var ben a34 aldırıyoken babama zorla aldırtılar (teknosa faciası) hiç memnun degiliz ısınıyor dokunmatik bozuk sesimiz gitmiyor hatla ilgili bir problem değil öbür telefonlarda olmuyor bize samsung haricinde bir telefon öner bilirmisiniz...
  2. P

Ps3 hangi modeli alınır?

Ben eski oyunlar için ps 3 alıcam series s var bende ps3 süper slim 5400 tl 50 oyunlu ps3 slim 50 oyunlu 5400 tl sizce hangisi önceden slim kullanmıstım sizce hangisi (sadece eski oyunlar için)
  3. P

Xbox icin bu ssd alınır mı?

Xboxıma ssd lazım https://ty.gl/13hkjqe5dywn8 bunu dusunuyorum xs oyunları olmadigini biliyorum sizce alinırmı baska alternatif varmı?
  4. P

Sizce Ps 3 alınır mı?

Selamlar ps 3 alınır mı? elimde series s var amacim tlou 1 god of war gran turismo fln oynıyacagim süper slim dusunuyorum suan magzada 4500 satılıyor kırık cihax (yazılımsal) alınır mı? sizce süper slim ps4 alsam biraz fiyatı ucuk amacim gunumuz oyunları pek degil
  5. P

Ps 4 slim spiderman limited edition alınır mı?

Selamlar 8499 tl ye izmirde bir mağzada spiderman limited editiin buldum 1tb cuh kodunu bulamadım biliyorsanız söylermisinz bakın nolur series s demeyin bende zaten series var ve ben xbox oyunlarini hic begenmiyorum xbox ile birsey soylemeyin
  6. P

Samsung tab a9 kaç yıl güncelleme alıcak

Başlıktaki gibi
  7. P

Samsung a+ 4/64 mü samsung a+8/128 mi

Hangisi daha iyidir bütçem 6k 4 gb android 16 17 de kasar diye düşünüyorum
  8. P

Ipad 9 3/64 mi poco pad 8/256 mı

İPad 64 gb oyunlarda kasıyor diyorlar 256 alcak bütçem yok çok kararsızım codm pubg vb oynıyıcağım
  9. P

8000 TL'ye Kadar Tablet Önerisi Verir Misiniz?

8000 tl bütçem var en fazla 9500 fln çıkabilirim jiroskop olan güzel bir tablet önerir misiniz? (huawei olmasın)
Geri