Arama sonuçları: *

• Users: merbaamet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

16" laptop için omuz çantası önerisi

Victus 16 cihazım için omuz çantası lazım, sırt çantam var ama sevmiyorum. Bütçem 1000-1500TL arası. Darbelere karşı dayanıklı olması 1. önceliğim. Suya biraz dayanıklı olsa yeterli.
  2. M

KIOXIA Exceria Plus G3 1TB ne kadar eder?

Para lazım, bundan kaynaklı elimden çıkarmak istiyorum. SSD Kutusu almıştım öyle kullanıyordum. Güncel durumu da bu şekilde ne kadara satabilirim? Kutusu yok kutusuz şekilde Vatandan almıştım.
  3. M

DDR5 Laptop ramleri ne kadara satabilirim?

Elimde laptopumdan çıkma 8x2 16GB DDR5 Sodimm ramler mevcut, 2. el piyasasına bakıp fiyat gireyim dedim ama DDR4 ramler DDR5 ramler ile yarışıyor nerdeyse... Uzun lafın kısası ne kadara satabilirim kısaca?
  4. M

Bu PC ne kadar eder?

Öncelikle çok bir şey etmeyeceğini biliyorum fiyatı kesinleştirmek istiyorum. Ben alıcı tarafım. Anakart: Asus Prime B450M-K Ram: Corsair CL16 3000MHz 8x2 16GB İşlemci: Ryzen 5 2400G 500w Foem Psu (Kasa da klasik temperli kasalardan.) Wifi & Bluetooth (4.2 destekleyen) aparatı var EK olarak...
  5. M

2500TL'ye kadar %75 klavye önerisi

Güncelde RK61 beyaz kullanıyordum sattım. F tuşlarını kullanan biri olduğum için yetersiz gelmeye başladı. %75 klavye istiyorum Max çıkabileceğim bütçe 2500TL tercihen kablosuz, beyaz. İngilizce veya Türkçe olması fark etmiyor.
  6. M

L masa önerisi lütfen

Selamlar L masa lazım bana alanım dar ve bundan kaynaklı geniş görünüm istiyorum diyebilirim veya geniş alan. Resimde ve örnek ürünler var ama uzunluk Max 150cm sağ kısım içinde geçerli orada da Max 110 olması gerekiyor. Bütçem şu an Max 5000TL çok az üstüne çıkabilirim. Örnek...
  7. M

Usb Hub-Çoklayıcı Önerisi

Laptopda kullanabileceğim tercihen min 100-200mb/s desteklemesi yeterli olur. Mediamarkt ve Vatandan olursa iyi olur gün içinde gidip alabilirim. Bütçem 1000 ama 1500 e kadar çıkabilirim.
  8. M

8000TL'ye kadar rahat oyuncu veya ofis koltuğu

90 kiloyum güncelde normal bir sandalyede oturuyorum, bütçemi peşin taksite bağlı olarak 9K ya kadar çıkarabilirim ama daha azı olursa benim için daha iyi olur. Sadece iki şey istiyorum rahat ve sağlam olması.
  9. M

İphone 13 Pil Sağlığı Çok Hızlı Düşüyor

Yenilenmiş bir cihaz aldım, batarya değiştiği diye biliyorum. 3UTools'ta tüm parçalar orijinal görünüyor ve 1011 şarj döngüsü yazıyor. Şu an batarya sağlığı %89. Aldıktan 1 ay içinde %94–95'ten %89'a düştü. İlk 2 hafta günlük kullanım ~8–9 saatti, sonrasında sabahları 4–5 saat kullanıyorum...
  10. M

Öneri Depolama Amaçlı Harici M2 SSD Tavsiyesi

Merhaba, elimde harici M.2 SSD kutusu var. İçine sadece depolama ve yedekleme amaçlı SSD takacağım. Performans beklentim çok yüksek değil, okuma/yazma hızı minimum 1 GB/s civarında olsa yeterli olur. 2-3 SSD modeli arasında kaldım, bunları sadece dosya saklamak ve yedek almak için kullanacağım...
  11. M

Hangi Mouse Daha İyi?

Aşağıda belirttim hepsinin fiyatı birbirine hemen hemen yakın uzun süreli olsun istiyorum. Şarj süresi 1-2 gün yeterli. Tercihen beyaz ve 2.4GHz FPS oyunları oynayan biri değilim nadiren oynuyorum. Ajazz AJ159 Pro letgodan test amaçlı kutudan açılmıştır sadece. Model Sensör MCU Polling Rate...
  12. M

2000TL'ye kadar kablosuz fare önerisi?

Tercihen beyaz, minimum DPI 6000-8000 olması benim için yeterli. Rekabetçi oyunları oynayan biri değilim nadiren oynuyorum. Şu anlık bütçem 2000 arttırabilir miyim muamma.
  13. M

1000-1500TL arası mekanik klavye önerisi

Maksimum bütçem 1500TL duruma bağlı veya taksit sayısına bağlı olarak 2000TL'ye çıkabilirim %60 veya normal çok da fark etmiyor 1-2 yıl dayansın yeterli ve tercihen sesi az olsa güzel olur.
  14. M

Rampage V902 Alınır mı?

Direksiyon seti alacağım, bütçeme uyanda rampage v902 gördüm tabii bir çok olumsuz yorum da gördüm. G29-G27 ve trusmaster serisininde 2. ellerine baktım fiyat bandımı gerçekten aşıyor. Ki benim kullanımım ayda 7-8 defa felan olur oda hafta sonları mümkün anca PC'yle uğraşma fırsatı buluyorum...
  15. M

Yardım GTA 4 512MB VRAM sorunu

Başlıkta belirttiğim gibi GTA 4 512MB VRAM gösteriyor 1-2 ay önce böyle bir sorun yoktu şimdi böyle bir şey çıktı çözümü nedir? Laptop özellikleri: Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16x2 RAM.
  16. M

Uzun ömürlü 1TB M.2 SSD önerisi var mı?

Selamlar HP laptopum da kullanmak için uzun süreli gidebilecek (3-4 yıl) bir SSD lazım bana. Benim bulduklarım bunlar: https://www.trendyol.com/sandisk/extreme-1tb-5150mb-4900mb-s-m-2-nvme-pcie-gen4-ssd-sdssdx3n-1t00-g26-p-814798920?boutiqueId=61&merchantId=118442...
  17. M

50$ a kadar Steam oyun önerisi olan var mı?

Ne kadar pahalı da olsa eski hesabım uzun süreli ban yediği için yeni hesaba arada oyun alıyorum. Şu anlık bu sepeti yaptım Max 50$ a kadar çıkabilirim. GTA 4'ü kesin alacağım. Başka oyun öneriliniz varsa bekliyorum veya sepet.
  18. M

Steam hesabımı EA hesabıma bağlayamıyorum?

Selamlar, EA hesabımda önceden bağlı olan ban yemiş eski Steam hesabım bağlıydı yeni hesaba vs geçtim. Şu an yeni hesabımı bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor (NFS Deluxe almıştım onu oynayacaktım.).
  19. M

Need For Speed Oyun Önerisi Var MI?

NFS Heat normal versiyon mevcut, NFS Payback Deluxe mevcut. Başka öneriniz var mı?
  20. M

2FA uygulama önerisi var mı?

Selamlar, Yakın zamanda telefonuma format attım. Microsoft Authenticator kullanıyordum; yedek almama rağmen, yedeklerimi geri getirmedi. 3-4 hesabım kayıtlı olduğu için çok sorun etmedim, ancak bu olaydan önce tüm hesaplarımı Microsoft'a geçirmeyi düşünüyordum. Bu olaydan sonra fikrim değişti...
Geri