Arama sonuçları: *

• Users: ErEnyldrm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErEnyldrm

Topalama sistemim nasil olmus?

merhaba arkadaslar bu gun topladigim pc nin parcalarini siparis vericegim son kez sormak istedim sizlere olmusmu diye assagiya parcalarin yazili oldugu tabloyu atarim sadece ekran karti ikinci el onun disi sifir(ekran kartinin fiyatinda pg ve kargo dahil) isteyen olursa kartin furmark testinide...
  2. ErEnyldrm

Pc alimi icin yardim

herkese selamlar. bu ayin 25i gibi sistem toplamayi dusunuyorum parcalari yazarim siz nasil oldugunu yorumlayin not:sadece bos kasa ve psu bulamadim onun disinda satilan butun parcalari buldum ekran karti: rx 5700 xt gddr6 8gb 256 bit 4830tl(kargosu ile beraber normal fiyat 4500) islemci:i3...
  3. ErEnyldrm

Pc aliminda kararsizlik: yardim lazim

arkadaslar ben 2 hafta sonrasina pc alicam butcem 14000tl kendim farkli farkli pcler dizip dizip bozuyorum olmadigini dusunerek lutfen siz yardim edin halledelim
  4. ErEnyldrm

Yardım Laptopta az fps alma sorunu

arkadaslar benim bir arkadasim laptop almis bana sormadan simdide valoda 60 fps i gecemiyom normalde 300/400 fps arasi diyor ozellikleri assagiya yazarim sorunu cozebilirmiyz acaba?isterseniz direk ona yonlendiririm ekran karti:rtx 4050 islemci :i5 13.nesil ram:16gb 3200/3600mhz ssd:512gb bana...
  5. ErEnyldrm

40k civari en f/p laptop hangisi?

merhaba arkadaslar,bir arkadasim bi kac hafta icinde laptop almayi dusunuyor kendisi bir laptop bulmus ama yinede size danismak istedim linkini koyarim assagiya sizde eger bu sistemin f/p olmadigini daha f/p laptop buldugunuzu dusunuyorsaniz lutfen bizimle paylasin...
  6. ErEnyldrm

Sizce fiyat/performans bir sistem oldumu

herkese selam, kendi capımda bir pc topladım sizce nasıl olmus ve alınır mı??bütün parcalar ikinci el haberiniz olsun ekran kartı:rx 570 4gb 2000tl islemci:r5 2600 1500tl ram:16 gb ddr4 3200mhz 1000tl anakart:b450 2100tl ssd:480gb nvme m.2 800tl...
  7. ErEnyldrm

Çözüldü✓ Bu paraya bu sistem Alınır mı??

Ekran kartı:rx 580 8gb İslemci:r5 3600 Ram:32gb ddr4 Ssd:240gb Harddisk:1tb Psu:500w Sistem ikinci el kac yıllık bilmiyorum 8500 tl ye satıyor. Yaninda klavye+mouse da veriyor(iş gorücek kadar) Ne dersiniz.
  8. ErEnyldrm

minecraft oynatıcak sistem lazım

bana rahat bi şeklide minecraft oynatıcak sistem ve sistem özelliklerini önerir misiniz?? (en düşük bütçede)
Geri