Arama sonuçları: *

• Users: tradezayn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Rx 7700 xt cızırtı yapıyor fan dönmüyor

arkadaşlar bugun ince hesaptan sistem aldım ve elime ulaştı ekran karıtını taktım fakat fanlar dönmüyor ve cızırtı geliyor sebebi nedir
  2. T

Ekran Kartı Kasaya Sığmıyor

https://www.incehesap.com/orion-tavsiye-sistem-fiyati-42168/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop ince hesaptan aldığım bu hazır sistemde hiç bir oynama yapmadan olduğu gibi sipariş ettim 1 hafta içinde spariş geldi ama ekran kartı kasaya sığmıyor
  3. T

30-35 bin tl bütçe hazır sistem önerisi

arkadaşlar monitör ve ekipmanlar var sadece kasa lazım bu fiyat aralığında hazır bir sistem arıyorum lütfen fiyat performans sistemleri önerin
  4. T

Rx 9060 xt ekran kartı pc toplama

bu ekran kartıyla 30k lık bir kasa toplamayı düşünüyorum kendim ama hiç bilgim yok işlemci ve düğer ekipman önerisi olanvarmı valorant ta kasmasın günlük işelerimi halledeyim yeter
  5. T

Valorant sistemi toplamak

merhabalar arkadaşlar bilgisayardan hiç anlamam bir kaç sorum olacak beni 3-4 yıl idare edecek sadece valonrt oyntacak bir kasa lazım hem valo hemde günlük işler için bir kasa toplamak istiyorum ekran kartı işlemci vs yazsanı toplam 25 e flan mal edebilir miyiz sadece kasayı ?
  6. T

SADECE KASA BÜTÇE 20K

MERHABA ARKADAŞLAR SADECE 20-25 K ÜSTÜ DEĞİL HİÇ BİLGİM YOK 0 DAN BİR SİSTEM DİZSENİZ NASIL OLURDU VEYA HAZIR SİSTEM ÖNERİNİZ NASIL OLUR 25 ÜSTÜ OLMAYACAK
  7. T

TOPLAM 25K YA ÇİFT MONİTÖRLÜ SİSTEM ÖNERİSİ VARMI

18-19 BİNE HAZIR SİSTEM YADA KASA TOPLAYIP 2 TANEDE MONİTÖR İLE KULLABİLİCEĞİM BİRŞEYLER VARMI DOSTLAR OYUN ODALI OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL SADECE VALORANT OYNARIM
  8. T

25 k ya full sistem önerir misiniz? çift monitörlü

hem analiz için hemde gündelik işler için kasma donma yapmasın yeter sadece yüksek fps olarak valorant oynarım başka yüksek bir oyun açmasına gerek yok benim için kasmasın anlık trade analizlerini yapabileyim yeter
Geri