Arama sonuçları: *

• Users: Outhis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Ram soğutucusu çıktı

Beyler ramin soğutucusu oyun oynarken düşüverdi ekran kartının üstüne Sadece soğutucu düştü ram çalışıyor Sizce ben termal bant ile yapıştırıp kullanayım mı yoksa garantiye mi gönderim Garanti ne yapar? O da yapıştırıp gönderir diye düşünüyorum
  2. O

Mekanik klavye için switch önerisi

gamebooster g918 kullanıyorum graywood v3 switchlerin sesini çok sevdim ona benzer bir switch arıyorum temu dışında nereden alabilirim bilmiyorum önereceğiniz switch ve link de paylaşabilirseniz çok sevinirim
  3. O

Uzun yıllar kullanılacak kulaklık önerisi

yıllardır logitech g933 kullanıyorum ve artık baya bir arızası birikti yeni kulaklık bakıyorum. Mikrofonu kapatıp açmak kolay olmalı mesela g933 gibi yukarı aşağı yaparak kapanabilmeli kablolu veya kablosuz olabilir FPS oyunlarında ses kasmaya uygun olmalı Sağlam yıllarca kullanabileceğim...
  4. O

Mekanik TKL veya Full klavye önerisi

pahalı marka almak istemiyorum uzun yıllar kullanabileceğim bir şey istiyorum. 4 yıldır falan gamebooster g918 kullanıyorum sadece yay sesi rahatsız ediyor onun dışında sorun yok arkadaşımın logitech g410u 8-10 yıllık kullanımdan sonra ömrünü doldurdu çift tıklama gibi sorunlar başladı. full...
  5. O

9800x3d fansız 20.391 TL

https://www.pazarama.com/amd-ryzen-7-9800x3d-44ghz-96mb-120w-am5-fansiz-p-33265675bdfce161fd 1741412672 20k altına düşsün alacağım diye kendime söz verdim ama daha düşer mi bilemiyorum
  6. O

Elimdeki ürünleri satmak istiyorum

Merhaba elimde eski sistemin parçaları var bunları kazık yemeden yedirmeden makul bir fiyata satmak istiyorum İşlemci : 9700k Anakart : Rog Z390 e gaming Ram : Gskill ripjaws 8x2 gb 3200 veya 3000 mhz Soğutucu : NZXT M22 hiçbir ürünün garantisi/kutusu yok. Çizik falan yok tek sorun...
  7. O

Konu kilit

konu kilit
Geri