Arama sonuçları: *

• Users: LutfuPasha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

SİSTEM Montajı Ve Kurulumu

Pahntom spiriti ana kart ve diğer parçalar kasaya montajlıyken yapılabilir mi dilkat etmem gereken bir şey var mı. ayrıca anakartıma uygun bir video varsa atabilir misisn bios menüsü ve windows kurulumunu nasıl yaparım --- SİSTEM BİLEŞENLERİ --- İşlemci: Intel Core i5-14600KF Ekran Kartı...
  2. L

PC ilk kurulumda klavye gerekli mi

Elimdeki klavye bluetoothlu ,bilgisayar kurulmadığı için bağlayamam sanırım. Kablolu klavyem yok. Ama farem var bu şartlarda kurulumu yapabilir miyim
  3. L

Vatan Monitör İadesi

Vatan webden monitör alıp ölü pixel wb çıktığında kutunun açılması duruma engel olmadan koşulsuz iade edilebiliyor mu? MH servise gönderebilrsiniz ancak diyor?
  4. L

3K Manyetik Kablosuz Klavye Tavsiyesi

3k ya kadar manyetik ve kablosuz özelliği de olan öneriniz var mı tek seçeneğim w60 galiba
  5. L

PC PRİZ 750W Uzatma kablosu seçimi

750w pc herhangi bir ucuz uzatma kablosuna takılır mı yoksa Bir teknoloji gerekir mi
  6. L

Vatan Monitör Almak ve İade

Vatan fiziksel mağazadan monitör alırken pixel testi yapıp alabildiğimiz doğru mu ve paket açıldığında 14 gün koşulsuz iade hakkı oluyor mu?
  7. L

5070ti için 12K bandında monitör

genelde hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden görüntü kalitesi en önemli kriterim . araştırmalarım sonucu bu monitörleri buldum sizce hangisi veya farklı öneriniz var mı. (5070ti/ i5-14600KF) VG27AQL5A CQ32G4VE Q27G4ZR 27M2N3501PA
  8. L

I5 14600KF Soğutucu Önerisi

Mümkün olan en f/p şekilde işlemci soğutucu önerisi yapar mısınız.Tüm sistemi paylaşıyorum arkadaşlar. MSI PRO Z790-P WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart Ürünü değerlendir  Intel Core i5 14600KF Soket 1700 14.Nesil 5.30GHz 20MB Önbellek 10nm İşlemci Ürünü...
  9. L

Limitli kredi kartı nasıl edinebilirim

Merhaba arkadaşlar öğrenci olduğumdan yüksek limitli kart alamıyorum. 80bin limitli karta ihtiyacım var mümkünse aidatsız iyi olur.elimde iş bank kartı var 12binden 20 bine çıkıyormuş uygulama üzerinden..
  10. L

Mutfak tüpü bağlantısı konusunda yardım

Yeni aldığım tombul tüpü ocağa bağladım. Bağlantı kısmından kaldırınca tüp düşmüyor yani doğru bağlantı yapıldı sanıyorum ki. Ancak ocağı açtığımda en ksıık ayarda bile çok harlı ateş geliyor nasıl çözebilirim
  11. L

MISIRDA HANGİ BANKA KARTI GEÇERLİ

mısırda müze ve diğer ödemelerde hangi banka kartı geçerlidir, kartta tl olması yeterli midir ve bankayı arayıp kartta açtırmam gereken bir ayar var mı.
  12. L

Öğrenci İndirimiyle Vergisiz Telefon

Aile büyüğüne telefon alınacak. İkinci el A70 3500e buldum, alternatif olarak öğrenci indirimiyle sıfır telefon almam daha mantıklı olur mu. Bu bütçelerde öneriniz var mıdır?
  13. L

2. EL İP11 NASIL SEÇİLİR

elden ip 11 alacağım hangi testleri yapmalıyım değişensiz olduğunu ve fonksiyonlarının aktif oldupunu söylüyor. face id vb.. bunları nasıl test edebilirim?
  14. L

ABD’DEN NASIL ÖDEME ALABİLİRİM

abd den küçük miktarlarda ödeme alacağım hangi uygulamayı kullanaşlirim. cashapp kapalı, binance den olur mu daah iyi yöntem var mıdır komisyon az olmalı..
  15. L

CAT6 KABLO ÖNERİSİ 10mt

Modem ve pc arasında 10mt kabloya ihtiyacım var. Reçber önerildi ama almayı düşündüğüm sitede uçları kindimiz çakmamız gerekiyormuş. O yüzden hazır takılı olarak bunu önerdiler. sizce iyi midir? farklı önerisi olan var mı? Ayrıca odanın köşelerinde dönüş yaparken kablonun zarar göreceğini ekstra...
  16. L

Dark X123 Duo Sığar Mı?

İşlemci soğutucu ve kasayı alıyorum. İşlemci soğutucu kasya sığar mı anakartta rame veya başla bir yere sürter mi herhangi bir sıkıntı var mı ve ekstra braket almam gerekecek mi anakarttan çıkıyor mu ? ekstra olarak kasaların ikisi de molex mi yani fan hızları ayalarnamıyor dğeil mi? kasa kasa2...
  17. L

Boş Kasa Seçimi F/P

Görseldeki sistemi aldım soğutucu olarak Dark x123 Duo düşünüyorum ekran kartı ve anakartın da boyutları göz önünde bulundurarak psu suz kasa lazım görüntü çok önemli değil serin olsun malzeme kalitesi kötü olmasın yeterli. aklımda vento vardı acaba bileşenler sığar mı, daha iyi önerisi olan...
  18. L

İKİNCİ EL SSD S70 Alınır mı?

Arkadaşlar görseldeki ürün alınır mı sizce hızları iyi olduğu için ikinci ele mi yönelsem diye düşündüm yoksa sıfır kingston nv30 mu almalıyım
  19. L

PARÇA UYUMLULUĞU 40K BÜTÇE

Arkadaşlar sistem güncellendi uyumsuz bir parça var mı Anakart: Gigabyte DS3H İşlemci: Ryzen 5 7500F Ram: Patriot Viper 2*16 SSD: XPG Gammix S70 (7400/6800MB/s) PSU: 700W High Power Performance Gold Ekran Kartı: 2. El 6900XT Sapphire NİTRO+ Kasa: ? İşlemci Soğutucu: Dark Freezer Monitör:Lenovo...
  20. L

TEST SONUÇLARI NASIL 6900XT

1 yıl mining yapıldığını söylüyor. sizce test sonuçları nasıl. (uzay montaj) 1737464993 @Ckribrahim @Trifact @HacıSOFU hocam dgko bi el atar mısın
Geri