Arama sonuçları: *

1. OtobüsGarı

Yardım Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Akşam güncelleme yapıp pc kapadım bir sorun yoktu. Bu sabah bilgisayarı açtım şifreyi girdim şifre ekranında birkaç dakika takılı kaldı bende kapat aç yaptım ve bilgisayar açıldı ama arka plan siyahtı ve Armory Crate indirmemi istedi kabul ettim indi sonra tekrar denemek için bilgisayarı...
  2. OtobüsGarı

Güncellemeden sonra bazı sorunlar

Akşam uyumadan önce bilgisayarı güncellendim. Az önce bilgisayarı açtım şifreyi girdim 1dakika boyunca yüklendi ama açılmadı bilgisayar. Bende kapat aç yaptım açıldı ama busefer arka plan siyah olmuştu ve Armory Crate yüklensinmi sorusunu sordu bende kabul ettim. Windows 11 Pro kullanıcısıyım...
  3. OtobüsGarı

Bu hata ne anlama geliyor?

Bilgisayarı açtım ve bu hatayla karşılaştım anlamı ne? bir şey yapmam gerekiyor mu?
  4. OtobüsGarı

1500TL mouse önerisi

Çok falza oyun oynuyorum. Absürt dönüşler yapıyorum bu yüzden tepki süresi iyi olmalı. Bütçem max 1700TL. Kablolu, kablosuz farketmez. Başka konulara bakıyorum herkes herkesin önerdiğine kötü demiş ortak noktada buluştuklarınında stokları bitmiş. Önceliğim Vatan'dan önermeniz.
  5. OtobüsGarı

1100tl mouse önerisi

Fps oyunları oynuyorum. Kablolu olursa daha iyi olur. Bütçem max 1300. Aklımdaki modeller: Attack Shark X3 Şarjlı Makrolu Optik Kablosuz Oyuncu Mouse LOGITECH G305 LIGHTSPEED 12000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE-BEYAZ
  6. OtobüsGarı

3Bine klavye mouse öneri

Fps, hikayeli oyun karışık oynuyorum mouse ve klavyem çok eski yenisini almayı düşünüyorum. Max bütçe 3000 daha fazlası olmaz. Klavye, mouse'un uygulamaları olursa güzel olur. Yurt dışından öneri yapmayın lütfen alamam.
  7. OtobüsGarı

7500f için soğutucu öneri

Diğer konulardan pek bir şey anlamadım. Herkes farklı bir soğutucu önermiş tek birşeyde hemfikir değillerdi oyüzden kendim sizinle konuşarak sormak istedim. Sabah akşam oyun oynayan birisiyim. İşlemcim 7500f soğutucular hakkında az bilgim var. Bütçem 2k civarı en fazla 2.5k olur ama önceliğim 2k...
  8. OtobüsGarı

VATAN'dan aldığım 4070s - 7500f sistem nasıl?

Bugün Vatan'dan bu sistemi aldım iyi midir? Aceleye geldi ama özelliklerine baktımda gayet güzel denk geldi gibi geldi ama yinede sormak istedim. Sistem parçaları uygun mudur? gözümden kaçan bir şey varmıdır. Sıvı soğutucu ekleyeceğim sistem geldikten sonra. Akakçeden sistem parçalarının en...
  9. OtobüsGarı

240Hz 2K Monitör Öneri

Fps, hikayeli oyun karışık oynayacağım. Sistemde 4070s - r5 7500f var. 240hz 2K olmasını istiyorum ve ayrıca yukarı-aşağı hareket edebilen bir monitör istiyorum ama yukarı-aşağıdan kastettiğim monitörün olduğu yerden etrafa çevirmek değil, monitörü yukarı-aşağı ayarlamaktan bahsediyorum. Bütçe...
  10. OtobüsGarı

Zotac 4070s sistem alınır mı?

Saatlerce oyun oynayan birisiyim. Hikayeli oyun, fps oyunu karışık oynuyorum. Vatan'da böyle bir sistem gördüm sormak istedim fiyatına göre değer mi? Bence ekran kartı çok pahalı 4070s için bukadar para çok gibi geldi. Bu fiyata 4070 Ti Super var. Birkaç parçayı değiştirip almayı düşünüyorum...
  11. OtobüsGarı

35-40k Hazır kasa öneri

Uzun saatler oyun oynayan birisiyim. Fps ve hikayeli oyun karışık oynayacağım. Şuanda stokta olan parçaları dengeli hazır kasa istiyorum. Bütçe 35-40k (sadece kasa)
  12. OtobüsGarı

4070Super sistem alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/ams-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-b650m-s2h-ddr5-1tb-ssd-16gbram.html Saatlerce oyun oynayan birisiyim. Sistem parçaları dengeli mi? İşlemci için sıvı soğutma önerirseniz ve daha iyi bir sistem önerirseniz mutlu olurum. Bütçe: 35k ama duruma göre esneme olabilir.
  13. OtobüsGarı

4060 Ti sistem öneri

Oyun oynamak için bilgisayar alacağım. Saatlerce oyun oynayan birisiyim. 4060 Ti olan bir hazır sistem önerir misiniz? Parçalar orantılı olsun darboğaz olmasın. Şimdiden teşekkürler. Bütçe 35-40k
  14. OtobüsGarı

Bu hazır sistem alınır mı?

Oyun oynamak için sistem alıcam. Fps ve hikayeli oyun karışık oynayacağım. Parçalar uyumlumudur? Başka sistem öneriniz var mı? Özellikle anakart diğer parçalarla dengeli mi? Ekran kartını 4070 Tİ SUPER yapıp alacağım.
  15. OtobüsGarı

r7 7800x3d 4070 Tİ SUPER sistem nasıl?

https://www.gaming.gen.tr/urun/505111/mirana-7800x3d-amd-ryzen-7-7800x3d-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-16-gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-black-myth-wukong-hediyeli/ Bu sistemi almamda bir sorun var mı? Özellikle Anakartı yeterli mi? Parçalar sistemle dengeli...
  16. OtobüsGarı

Oyun için kablolu kulaklık

Çoğunlukla fps oyunları oynamak için kulaklık alacağım. Fps oyunu oynayacağım için seste gecikme olmasını istemiyorum bu yüzden kablolu ve kulak üstü kulaklık istiyorum. Müzik dinlemiyorum bu yüzden müzik performansı neredeyse hiç umrumda değil. Oyun oynarken sesleri net bir şekilde aktarsın...
  17. OtobüsGarı

4000 TL klavye öneri

3000-4000 TL arası oyun için klavye arıyorum. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynayacağım için yarım veya çeyrek basışa duyarlı olmasını istiyorum. Diğer açılan konulardan pek bilgi edinemedim.
  18. OtobüsGarı

Çözüldü✓ 4070 12 gb mi 4060 ti 16gb mı?

Şuanki güncel oyunlara göre 4060 ti 16gb mı yoksa 4070 12gb mı daha mantıklı? Oyun oynamak için bilgisayar diziyorum. En az 4-5 yıl götürsün istiyorum. İşlemciyi ekran kartına göre seçicem. Örneğin: 4070 al yanınada (...) işlemciyi al darboğaz yaşamazsın. gibi yazarsanız mutlu olurum. Monitörü...
  19. OtobüsGarı

Kasa önerisi istiyorum

Oyun oynamak için bilgisayar diziyorum. Bütçe sınırım yok ama valorant, cs 2 gibi oyunlar oynıycam. 4k, 2k oyunlar oynamıycam. 4-5 sene götürsün istiyorum. Saatlerce oyun oynayan biriyim, pc ile ilgili aklımda acaba yanar mı gibi şüphe olmasın. Örneğin valorantta 400 500 fps alsın. 240 hz...
  20. OtobüsGarı

14700K - RTX 4070Ti SUPER'li kasa alınır mı?

Oyun oynamak için hazır kasa alıyorum. 4-5-6 saatler hiç bırakmadan oyun oynayan birisiyim. Bu kasa dayanır mı? Süreyi azaltmam gerekir mi? https://www.tebilon.com/intel-13400f-asus-tuf-rtx-4070ti-super-16gb-oc-asus-prime-h610-k-xpg-16gb-ddr5-kioxia-500gb/ Bu kasaya i7 14700K takıp alıcam. Bu...
Geri