Arama sonuçları: *

1. K

İlk kez a1 ehliyet almak için nüfusa verilmesi gerekenler sınavları geçtim

nüfusa başvuru için neler gerekli e devlette sürücü sertifika görünüyor ayrı olarak kurstan dosya almam gereklimi
  2. K

Discordda yayında iken ekrana mp4 açmak

Selamlar Hocalar dc de yayında iken soundpad gibi ama ekrana mp4 video açabilirmiyim kısa videolar
  3. K

7nw2aa laptop ssd veya hdd yuvası

Merhabalar laptopumda kaç adet hdd veya ssd yuvası var (1 tane ssd yuvası dolu)
  4. K

fears the fathommkarıncalanma

fears the fathom fantastic 1080 p ayarlarda bile karıncalanıyor ytde izlediklerimde çok netti.
  5. K

Şarj kablosu öneri type c

Android telefonum için şarj aleti arıyorum. Karşıma bu çıktı yorumlar iyi sizce iyi midir? Yorumlarınızı bekliyorum. https://ty.gl/eixp1thq2o
  6. K

Laptop şarjda sürekli kullanmak

Laptobumu sürekli şarjda kullansam bir sıkıntı olurmu şarj olurken turuncu şarjı dolunca beyaz ışık veriyor lityum iyon pil
  7. K

Blender vfx plane render

Blenderde ufak vfx öğrenmeye çalışıyorum render alırken plane silinmiyor nasıl silebilirim ve render ayarlarından ufak bahsederseniz sevinirim
  8. K

Laptop açık iken şarj olmuyor

Laptopum açık iken şarj olmazken kapalı iken oluyor nedeni neidr yardımcı olursanız sevinirim
  9. K

Hp laptop şarj olmuyor

İlk kez forum kullanıyorum hatam varsa söylerseniz sevinirim. HP marka laptopum bazen şarj olmuyor şarj olduğu zaman. HP'nin kendi programından AC adaptör ve pili de test ettim ama ikisinde geçti gözüküyor, sabah şarj olurken şu anda hiçbir şekilde şarj olmuyor. Sorunun pilden mi AC adaptörden...
Geri