Arama sonuçları: *

• Users: kloos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

FİFADA nasıl savunma ve çalım yapılır ?

Evde oynamam ama arkadaşlarla öyle dışarda oynarız az buçuk oynayabiliyorum ama savunma ve çalım işini tam yapamıyorum. Santradan santrafıra top veriyo bişey yapamıyorum direkt geliyo gol atıyo r1 x yapıyorum pesteki gibi işe yaramıyo oyuncu duruyo yerinde koşmuyo. Otomatik savunma felan naaıl...
  2. K

Laptop CPU fanı nasıl sessizleştirilir?

Eski bir HP model laptopuma Thermal Grizzy trrmal macun sürdüm iyi geldi laptopa eskisi gibi ısınma ve yüksek fan sesi yok ama yine de fan rahatsız ediyor uygulamada 3500-4200RPM civarlarında hep ve net duyuyolar bunu speedfan uygulamasından yapamadım biostan da çok bişey yok nasıl düşürebilirim...
  3. K

Laptopta SSD değişiminde biosta ne yapmak gerekir?

Laptopta hdd çıkarıp ssd takacağım ve bir flasha da windows10 iso kurdum. Şimdi ssd takınca biosta ne yapmam gerekiyor ? Ve attaki fotğrafta hangi pvidaları söküp hdd çıkarmam gerekiyor ?
  4. K

Eski laptopta ssd yükseltme ve termal macun işlemi nasıl yapılır? YARDIM

Arkadaşlar evdeki eski laptopum biraz sesli çalışıyordu ve ısınıyordu. Ben de termal macun ve SSD aldım kargoda gelince yapacağım onları. Yalnız termal macun ne kadar etkili olur ve 2 tane bölge var burada nereye sürmem gerekiyor termal macun? Bir de aldığım ürünleri koyayım yorumlayın teşekkür...
Geri