Arama sonuçları: *

1. Radmela official

Forza horizon 5 yazım banı

selam ben forza horizon 5 oynuyordum ve ban yedim neden yedim anlamadım hileye izin verilmeyen modifiye adında yazılım banı yazıyor aslında ban yiyen hesabım önceki hesabım'dı pc format atsam ban kaldırılır mı diye düşünüyorum be önceki hesabım çalınmıştı oyunda hile açanlardan biri çalan...
  2. Radmela official

1000 TL ve altı oyuncu kulaklık önerisi

Selam 14 Şubat doğum günüm bu yüzden ablam bana 1000 TL ve altı istediğin her şeyi alıyorum dedi benim rampage kulaklık Var ama yapay derimi yoksa kaplama mı bilmiyorum ama kaplama soyulmaya başladı bu nedenle kumaş bir pedi olsun lütfen bana bulmamada yardımcı olun saat 4 de cevaplarınızı...
  3. Radmela official

Riot games hesabımı silmek istiyorum

Herkese selam ben gariban kardeşim yüzünden riot games hesabım çalındı geri almayı başardım ama hesap kilitlendi diyor bu nedenle iletişim için sitede bulunan destek bölümünde bilet gönderiliyor fakat şaka sız 10 aydır uğraşıyorum ama her zaman bot cevaplıyor ve çok fazla bilgi istiyorlar...
  4. Radmela official

Bu üç klavye den hangisini alsam?

bu üçü arasında kaldım ama Logitech düşüyorum hangisini almalıyım
  5. Radmela official

Claws spectrum k1 bilgisi yada klavye önerisi

Ben satın almayı düşünüyorum ama tuş renkleri benim ortam için uygun değil castom tuş takılıyor mu una göre alıyorum siyah renkte tuşlar takılır dimi yada fabrika çıkışlı farklı renkler varsa olur yada 1500TL altı klavye önerir misiniz RGB olacak markası ama Logitech olacak lightspeed serisi olsun
  6. Radmela official

Pc'de Telefon depolaması göstermesi

resimde işaretlediğim telefon benim ama telefon usb ile bağlı değil ama nedense gösteriyor ve kaldıramıyorum sebebini bilen varsa lütfen cevaplasın
  7. Radmela official

Çözüldü✓ cpu ve gpu uyumlu çalışır mı öneri ve ya düzeltim olur mu

merhabalar bende AMD Ryzen 5 5500 var sormak istediğim soru bu işlemci EVGA GTX 1660 SUPER ile uyumlu çalışır mı çünkü oyunlarda FPS kaybı alıyorum arada drop filan yiyiyorum sistem ile alakalı mı birde 16 GB ram var işlemci ise tüm çekirdekleri 3800MHz ile çalışıyor dar boğaz olurmu
Geri