Arama sonuçları: *

• Users: qBedirhanq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. qBedirhanq

Fazeon X27F166QB 27" 150Hz 0.5ms Fast IPS Qhd monitör alınır mı?

başlıktaki monitör abdullah abinin st de paylaştığı monitörün 150hz hali sanırım alınır mı? 5.2k fiyatı hz dışında başka bir değişikliği varmı bilmiyorum almalımıyım
  2. qBedirhanq

Çözüldü✓ Xiami note 12 pro main menuye atıyor

telefonu yeniden baslattım main menuye atıp duruyor reboot wipe data connect with miassisant ve safe mode var ne yapmalıyım
  3. qBedirhanq

Windows 10 görev çubuğu yan tarafta

normalde böyle değildi şuan ekranın sol tarafında dikey şekilde duruyor güncelleme falanmı geldi :D
  4. qBedirhanq

Otomotiv bölümünde hangi dalı seçmeliyim

seneye arkadaşımın olduğu okula gideceğim otomotiv okumak için hangi dalı seçmeliyim dallar şu şekilde mekanik/kaporta/boya ben araba tamir etmek istiyorum kaporta ve boya saçma geliyor tabi bu dalları bitiren ne iş yapıyor bilmediğim için size sormak istedim
  5. qBedirhanq

Nasıl format atabilirim

Suan bu ekrandayım hangilerini silip yuklemem gerekli (512 gb m.2 ssd yi Windows 4 gb olarak görüyor)
  6. qBedirhanq

M.2 ssd içindeki dosyalar?

yeni m.2 ssd almıştım hayatımdaki ilk SSD olduğu için normalmi bilmiyorum/windows ssd yi 4 gb olarak görüyor fakat diğer uygulamalar normal görüyor 1738580541
  7. qBedirhanq

M.2 ssd yerindeki poşeti cıkarmam gerekli mi

m.2 ssd takmak için ekran kartını çıkardım bu poset veya benzeri şeyı çıkarmam gerekli sanırım soğutucu olabilir mi cok anlamıyorum
  8. qBedirhanq

Ddr4 den ddr5 e geçmelimiyim

şuan elimde imzamdaki sistem var DDR 5 ge.meyi düşünüyordum ama çok oyun oynamıyorum gereksiz buluyorum o yüzden kendim oyun yapmak istiyorum o yüzden sistem yükselteceğim ddr5 e geçersem oyun yaparken render sürelerinde değişiklik olurmu? ddr5e geçmessem sistemimi yavaş yavaş yükselteceğim ilk...
  9. qBedirhanq

Klavyede bir sorun var

bayadır kullandığım bir klavyede bir tuşa bastım sanırım mesela sol ctrl artı 4 bastığımda artı işareti oluyordu artık olmuyor (klavye ingilizce keycaps) sağ ctrl ve 4 e bastığımda dolar işareti cıkıuor tuşdaki gibi nasıl düzeltirim fn artı space e basıp sıfırladım düzelmedi
  10. qBedirhanq

Wraith iade alıyormu

wraithden 7hz zero 2 kulaklık aldım fakat beğenmedim 500 tl lik iem kulaklıktan farkı yok bana göre wraith kutusu açılmış ürünleri iade almıyor diye biliyorum iade alırlarmı sizce?
  11. qBedirhanq

Kz edx pro x alınır mı

kz edx pro x almayı düşünüyorum 700 800 arası fiyatı sizce alınır mı daha farklı kz qkz kulaklıklar önerebilir misiniz? (b pin girişli olduğu için bluetooth yapılabiliyor glb kulaklık ama ansıl olduğunu anlamadım başka bir forumda öyle yazmışlar)
  12. qBedirhanq

Rampage Blitz 1499 TL (wireless)

ürünün kalitesi hakkında bilgim yok kablosuz kulaküstü kulaklık ararken bulmuştum aklımda almak vardı bugün baktığımda fiyatı düşmüş alırken 2 kere düşünmek lazım rampage sonuçta :D...
  13. qBedirhanq

Hangi Kulaklığı Seçmeliyim

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-rampage-blitz-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,788689150.html https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978 https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-1-hi-fi-kablolu-beyaz-oyuncu-kulakligi_u20337...
  14. qBedirhanq

Steelseries arctis nova 1 vs razer blackshark v2 x

normalde havit fuxi h3 almayı düşünüyordum fakat sosyalde kötü oldugunu söylediler bende bütçeyi arttırıp kulaklığı değiştirdim bu kulaklıklardan hangisini seçmeliyim https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978...
  15. qBedirhanq

Hangi mesleği seçmeliyim

şuanda anadolu lisesine gidiyorum geçen sene sınıfta kaldığım için 9a gidiyorum meslek lisesine gitmeyi düşünüyordum otomotiv bölümüne gidecektim fakat doluymuş mekatronik/elektrik/makine bu bölümlerin hangisine gitmeliyim sizce (10.sınıfta otomotive geçebilirim belki)
  16. qBedirhanq

Meslek lisesi otomotiv bölümü bitiren hangi işleri yapabilir

şuan anadolu lisesindeyim geçen sene sınıfta kaldım meslek lisesine gitmemi istiyorlar otomotiv bölümü arkadaşımda orda okuyor otomotiv bölümünü bitirirsem araba tamir edebilecek duruma gelirmiyim
  17. qBedirhanq

Ramlerin yeri önemlimi

Anakartım msi b350 gaming pro carbon 4 tane ram dlotu var rami 8 gb dan 16 gb a çıkartmak icin bir tane ram aldım Eskiden 2 ve 4 de duruyordu ramler ama masaya vurduğumde ram yerinden oynadığı ve pc kapandığı için 1 ve 3 e aldım Açılış ekranında anakart ramleri 2 ve 4 e takmamı söyledi takmassam...
  18. qBedirhanq

Havit fuxi h3 vs havit h2002d

başlıktaki kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum hangisi daha iyi veya önerdiğiniz başka kulaklık varmı
  19. qBedirhanq

Ajazz dkw 400 driverı

klavyenin ışıklarını deüiştirmek için bir driver bulamadım fn ile değiştirebiliyorum ama sadece belirli renkler i.in istediğim rengi yapabiliceğim bu klavyeye uyumlu herhangi bir drıver varmı yoksa nasıl değiştirebilirim rengi
  20. qBedirhanq

Ddr4 vs ddr5 hangisinden devam etmeliyim

yazın 5060 ile birlikte elimdeki ddr4 sistemi satıp ddr5 sistem almayı dusunuyorum ama ddr5 demek daha fazla para demek ddr4 den devam etsem ne kaybederim veya ddr5 verdiğim parayı hakeder mi 1733161785 çok oyun oynamıyorum ama oyun yapmayı dusunuyorum suanda elimde msi b350 faming pro carbon...
Geri