Arama sonuçları: *

• Users: EmrCPR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmrCPR

METİN2 İÇİN 2.EL LAPTOP ÖNERİSİ METİN2

Dostlar selam, Hanımla beraber metin2 oynamak için 2 adet 2.el laptop öneriis alabilir miyim ? Aşağı yukarı aynı anda 2 client açsın yeterli. birisi eşime birisi bana iş yerinde kullanacağım :D. Not: Evde masaüstü pc var ama onunla metin2 oynamak istemiyorum veya oto farma bıraktığım da 7/24...
  2. EmrCPR

Online Oyun Dışında Oyun Oynayamamak.

Dostlar selam, Sizlere bir soru konu hakkında danışmak isterim. Ne zaman ki online oyun oynamaya başladım Steam pubg'den itibaren artık hikayeli oyunlar oynayamıyorum (GTA Hariç). Ne zaman ki pubg tarzı açık dünya oyunlarla tanıştım hikayeli oyunları oynamayı bıraktım. Oynadığım oyunlar pubg...
  3. EmrCPR

R9 5900X RTX 3080Tİ Sistemini Ne Zaman Değiştirmeliyim ?

Dostlar selam, sistemimi aşağıda belirttim şu anda gayet yeterli sistemim her oyunu 2K ultra da oynatıyor. Siz olsanız ne zaman değiştirmeyi düşünürsünüz ? ddr5li sisteme geçmelimiyim hemen ? Sistemim R9 5900X Asus Tuf 3080Tİ Asus Rog Strix B550XE Asus rog strix 1000W 80+ Gold DeepCool LT360...
  4. EmrCPR

Öneri 1 TB M2 ÖNERİSİ ACİL

Dostum selam, Arkadaşa m2 ssd alacağız acil 1 adet 1 TBlık b450 s2h 'ye takacak buna uygun güzel f/p bir m2 önerisi yapabilir misiniz ?
  5. EmrCPR

Sizce Hangi Mikrofonu Almalıyım ?

dostlar selam, Temu dan mikrofon alacağım. Sizce hangisini almak mantıklı ? https://share.temu.com/2ul1CAQuJHA https://share.temu.com/Dz0BfjSJAXA Yoksa bumu sizce hangisini ? Bu arada temudan 1000 tl kredim var ondan dolayı temudan alacağım.
  6. EmrCPR

Yardım F/P 1TB / 2TB M2 SSD Önerisi

Dostlar selam, Bana fiyat performans m2 önerisi yapabilir misiniz ? 1 TB veya 2TB FP olan. Şu anda kullandığım Samsung 970 evo plus 1 TB Modeli. 1 TB veya 2 TB fiyat performans bir ürün aramaktayım. Net bir bütçem yok fiyat performans olması yeterlidir benim için.
  7. EmrCPR

2K Monitör Sipariş Edeceğim Sizce Hangisi ?

Dostlar selam, Yarın 2K monitör sipariş edeceğim lenovo R27QE sipariş edeceğim limitim max 7.5 8.5 arasın da onu alma bunu al dediğiniz monitör var mı bundan daha iyi olan ? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
  8. EmrCPR

ÇİFT KOL MONİTÖR STANDI SİZCE HANGİSİ ?

Dostlar selam, Çift kol monitör standı alacağım 2 adet buldum sizce hanginisi almalıyım ? Bunlardan kullanan var mı aramız da acaba ? Dostlar siz hangisini seçersiniz sizce ikisinin yorumları da çok güzel kötü yorum veya kötü bir puan yok. 1 2
  9. EmrCPR

Öneri Çİft Kol Monitör Stand Önerisi

Dostlar selam, Çift kol monitör stand önerisi yapabilecek var mı ? 2 adet 27" monitörüm var 1 tanesini dik kullanacağım. Güzel fiyatı uygun tam fp dediğiniz çift kollu stand öneriniz varsa çok iyi olur.
  10. EmrCPR

Yardım Custom Klavye Sorum Var

Dostlar selam, Uzun zamandır sessiz gaming mebran klavye arayışındaydım ve maalesef ki bulamadım. (iyiki bulamamışım bu zamana kadar). Bugün nette gezerken AKKO Fairy 5pin Linear Switch gördüm ve çok sessiz. Şimdi ben custom klavye alsam akko veya başka marka bu switchleri'de alsam direk...
  11. EmrCPR

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Dostlar selam, İstanbul Anadolu bölgesin de Oyuncu koltuğunu denelimyerek alabileceğimiz yer neresi var ? Bilginiz var mı ? Koltuk olarak hawk düşünüyorum. Ama deneyerek almak istiyorum hangi mağazalar da var. Bilginiz var mı ?
  12. EmrCPR

Throne Raito RefleX 26000 Nasıldır Alınır mı ?

Dostlar selam, Throne Raito RefleX 26000 bu mouse alınır mı fiyatı 1234 tl hepsiburada 3395 sensör ile geliyor. Sizce alınır mı ?
  13. EmrCPR

🔥İndirim FİFA 24'Ü OLANA, FİFA 25 STEAM DA 8.40 DOLAR !!

Selam arkadaşlar, Fifa 25 steam da şu anda 8.40 dolardan satışıta. Eğer Fifa 2024 varsa 25'i Paket halinde 8.40 Dolara veriyor koşunnnn
  14. EmrCPR

Mebran Klavye Önerisi

Arkadaşlar selam, Mebran klavye arıyorum güzel tavsiye edebileceğiniz mebran klavye nelerdir hangisini almalıyım mebran kalvyeler hakkın da bir bilgim yok tam olarak desteğinizi rica ederim
  15. EmrCPR

SİZCE OBS VE NVİDİA EN İYİ KAYIT AYARI HANGİSİ ?

Arkadaşlar selam, Obs ve nvidia'da 3 farklı karşılaştırma yaptım bunları da videoda birleştirdim sizce en iyi kayıt ayarı hangisi olmuş yardımcı olabilir misiniz ? Aşağıda video linkini bırakıyorum sizce en iyisi hangisi ? Renk ve görüntü olarak. Nvidia 120 FPS çekiyor ama tabi yt'ye attığımız...
  16. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Arkadaşlar selam, Şu anda ek tercih yapmak istiyorum ama bana şu şekilde bi uyarı veriyor. Tablo 3 ve 4e bakın diyor tablo 3 ve 4e baktı mı puanım oradaki puandan yüksek ama hala aynısını diyor neden yapar bunu ? Aşağıda ilettiğim hatayı veriyor. Bilenler destek olabilir mi ? 1...
  17. EmrCPR

Servisponint Nasıldır ?

Arkadaşlar selam, Asus ekran kartımı servise yollayacağım servispoint nasıl iş yapıyor bilginiz var mı
  18. EmrCPR

Asus Tuf 3080Tİ Furmark Sonuçları sizce nasıl ?

Arkadaşlar selam, ASUS TUF 3080 Ti kartım var. Yaklaşık 8 aydır bende garantisi devam ediyor 2025 Mart ayına kadar. Kartım da bir sıkıntı olduğunu hissediyorum. Daha öncesin de termal macun pad yenilemesi falan yapılmadı. FurMark sonuçlarını aşağıya bırakıyorum. Sizce sonuçlar nasıl kartı...
  19. EmrCPR

Bu Monitörlerden Hangisini Önerirsiniz ?

Arkadaşlar selam, 1 adet 2K monitör alacağım sizce hangisini daha iyi hangisini almalıyım ? Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS Gaming Monitor Samsung Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Sizce hangisini arkadaşlar bu iki monitörden birisini sipariş...
  20. EmrCPR

R9 5900X OC Değerleri Nasıl ?

Arkadaşlar selam, Ryzen 9 5900X işlemcim var buna uzun zamandır oc yapmak istiyordum sabit GHZ da çalışssın istiyordum sonunda yaptım. Sizce çıkan değerler nasıl ? Anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi teşekkürler şimdiden. Öncelikle Sistemim R9 5900X Asus Tuf 3080Tİ Asus Rog Strix B550 XE...
Geri