Arama sonuçları: *

1. A

Kredi kartı alıyorum

Şu an nakit olarak 150bin TL param bulunmakta ama daha öncesinde hiç kredi kartı kullanmadım almadım da bilgisayar için ekran kartı almak istiyorum en az 60bin en fazla 150 bin TL değerinde bir ekran kartı alacağım elimde sadece banka kartım mevcut ve bu banka kartının da temassız ve online...
  2. A

7800x3d Hata Raporu veriyor sürekli

Merhaba 5 ay önce 7800x3d aldım aldığımdan beri chromede olsun brave browserde olsun takılırken zamanı belirsiz olacak şekilde sık sık hata raporu veriyor ekran 1 saniyeliğine tamamen siyah oluyor sonra amd raporu oluşuyor ek olarak %50 ihtimal ile ekranda resimde gösterebileceğim bir siyahlık...
  3. A

Kasa Fanı Seçimi Arctic P12 Max 120mm vs ARCTIC P12 PWM PST

Arctic P12 Max 120mm ile ARCTIC P12 PWM PST 120mm arasında kararsız kaldım. Gönlüm P12 Max modelinden yana, ancak YouTube ve Reddit'te yaptığım araştırmalarda bu modelle ilgili rulmanlardaki bilyelerden kaynaklanan sorunlardan bahsedilmiş. Bu sorunlar nedeniyle fanın 1200 RPM gibi düşük...
  4. A

5000 serisi ekran kartları fiyatlarını hakkında

Ekran kartı satın almak istiyorum aklımda 5070ti almak var Tavsiye edilen satış fiyatı 750 dolar civarlarındaydı ve o da 27 28k TL ye denk geliyor şu an en ucuz 5070ti 39k dan başlıyor https://www.computerbase.de/ sitesine göre de fiyatların düştüğü görülüyor sizce en mantıklı seçenek nedir ...
  5. A

Temu Flaş Kapış etkinliği hakkında soru

bu adamlar hep bir şekilde ek kural koyuyor onu yapıyor bunu yapıyor vermiyor 600tl sınırını da geçtim şu an bunun ücretini ödesem sıkıntı çıkmadan mouse elime ulaşacak mı? gümrükte takılma vesaire olmadan 600tl değerinde skatez vesaire mouse pad falan aldım
  6. A

Detaylı Monitör Önerisi ( istek )

https://www.rtings.com/monitor/tools/table/160348 Bir monitör almayı düşünüyorum ve bu süreçte RTINGS adlı siteyi keşfettim. Bu sitede monitörlerin tepki süreleri (ms) detaylı şekilde test edilmiş; başlangıçta 1ms olarak satılan pek çok modelin, gerçekte ortalama 10-15ms civarında performans...
  7. A

AOC 24G2ZE alınmalı mı?

Merhaba, AOC 24G2ZE modelini almayı düşünüyorum. Sizce bu model alınır mı, yoksa "kardeşim bunun yerine şunu al" diyeceğiniz, hem daha ucuz hem de daha kaliteli alternatifler var mı? Ayrıca, aynı fiyat aralığında 2K çözünürlükte bir monitör bulabiliyorsam, 160Hz’e kadar tazeleme hızından...
  8. A

Hepsiburada Ram iadesi

Kısa bir süre önce 32 GB DDR5 RAM satın almıştım. Ancak, sistemi kullandığımda yaklaşık 5-6 saatte bir RAM'lerle ilgili mavi ekran hatası alıyordum. Sorunu çözmeye çalıştım; EXPO ayarını kapatıp açtım fakat durum değişmedi. Sonunda, 14 günlük iade süresi dolmadan iade talebi oluşturdum ve ürünü...
  9. A

Amazondan ürün aldım ama gönderici farklı çıkıyor

İade, bozulma gibi olası sorunlarla uğraşmamak için ürünleri piyasadan daha pahalıya almayı göze alarak, güvenilir olduğunu düşündüğüm ve içime sinen bir satıcıdan, yani doğrudan Amazon’dan satın almak istedim. Bu nedenle, güç kaynağını alırken satıcı ve gönderici olarak Amazon’un göründüğünü...
  10. A

Arctic Liquid Freezer III kasaya sığacak mı?

Herkese merhaba MSI B650M GAMING PLUS WIFI 7200MHZ(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 MATX ANAKART XPG Lancer Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 32GB (2x16GB) Dual Kit (30-40-40) 1.35V Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Siyah...
  11. A

A70 telefonumun dokunmatiği kırıldı

Merhaba camı çatlamadı kırılmadı ancak içerisindeki dokunmatiği ufak bir baskı sonucunda kırıldı bende internette araştırdım videolarını izledim bir kaç kez telefonu sökmüştüm açıkcası kolay bir şekilde çıtalı kasaya parcaları yerleştirebilirim ancak kafamda soru işaretleri var bu alacağım...
  12. A

Steam hesabıma çinden giriş yapıldı

Resimde gördüğünüz gibi şu an giriş talebi geldi bu neden olmuş olabilir daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti hiçbir şey indirmiyor tiklamiyorum da hesabın şifreyi değiştirdim de çerezleri mi almışlar ne yapmışlar hesabım geforce now da giriliydi acaba ondan dolayı mı böyle bir şey oldu
  13. A

Geleneksel PSU önerileri konusu

Merhaba yapay zeka modeli eğitimi için bir sistem almayı düşünüyorum Ekran kartı olarak 4090 olacak Araştırmalarım neticesinde 850w gold atx sertifikalı psunun yeterli olacağını söylüyolar Bana 850w psu önerir misiniz? MSI MPG A850G PCIe 5.0 (850W) buldum ancak varsa daha iyisi onu da...
  14. A

3090 ya da 3090ti Aylık elektrik faturası tahmini

Chatgptye sordum sabah 08.00 den akşam 01.00 e kadar açık kalacak 3090ti nin aylık elektrik faturası ne kadar gelir diye donanımlarla birlikte aylık 660tl dedi deepseek ise 1200tl elektrik faturası gelecek dedi bu değerler gerçekten doğru mu? yapay zeka eğitimi için 3090 almayı düşünüyordum
  15. A

Geforce now ve xbox game pass

Merhaba geforce now dan abonelik satın aldım xbox game pass alsam geforce nowdaki diablo4 oyununu oynayabilir miyim? Daha öncesinde de game pass satın aldım oynayamamistim ultimate hesap almam gerekiyormuş araştırdım aslında öyle bir şey de yokmuş bilgisi olan var mı?
  16. A

Çok Eski Bir Bilgisayara Yeni Parcalar Almak İstiyorum(Beyin Fırtınası)

Bilgisayarın anakartı : Intel H81 ATX planar NO DPK , ekran kartı slotu Pcie: 2.0 sürümünü kullanıyor Ben bu anakarta 2060Super almak istiyorum ancak 2060Super fiyatları bana göre aşırı pahalı aynı fiyata RTX 3060lar var 2060superi 2.500 TL civarinda bulabilirsem almak istiyorum ancak ekran...
Geri