Arama sonuçları: *

• Users: erkut52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Akbank 250 tl chip para kampanyası

Merhaba akbank Davet programı başlattı Kayıt olana 250 tl veriyor üye olmak isteyenler 1000242412 bu kodla olursa bende kazancımın yarısını vericem detaylar için mesaj atın
  2. E

A320 s2h ryzen 3. Nesil

Sa a320 s2h anakartim var kutunun uzerinde ryzen 3000 ready yazisi var ryzen 3 3200g islemciyi sıkıntısız calistirir dimi?
  3. E

Apu Sistemde kurulcak driverlar

Arkadaslar sa Ryzen 3 3200g 4x2 2666 mhz kingston ram 1tb seagte hdd 500 w aerecool psu Dark 3 fanli kasa Toplam 2050 tl fiyat nasil ve bu sistemi aldim ben hangi driverlari kurmam lazim 1593027549 Anakart a320 s2h
  4. E

Klavye mouse kitleniyor

Arkadaslar pc de oyun oynarken mouse hep boyle bi takiliyo sonra da komple klavye mouse kitleniyor sorun mouse damidir
  5. E

Pc kırmızi ekran sorunu

Sa pc valorant oynarken bi anda donuyo kulakliktan cizirti felan geliyo kirmizi bi ekran geliyo hic bisey yapamiyorum reset atmam gerekiyo sorun nedir 2 kere oldu 10 dk arayla yardim
  6. E

Rx 560 nasıl dır alınır mı?

Merhaba arladaslar benim sistemim i5 2400 8 gb ram ben bu sistemde pubg oynamak istiyorum ve oyuzden rx 560 almak istiyorum herhangi bir darbogaz olurmu pubg oynayabilirmiyim birde kac watt psu lazim olur
  7. E

Pci Express Sürümü Hakkında

sa ben bi anakart alıcamda GIGABYTE GA-H61M-S2PV (rev. 2.2) bundan pci express 2.0 ben buna rx 560 4gb alıcam herhangi bi sorun olurmu yoksa pci express 3.0 anakart mı almalıyım
  8. E

FORTNİTE CRASH SORUNU

arkadaşlar fortnite normalde giriyodu güncelleme geldi diye silmiştim tekrar yükledim ama crash hatası veriyo herşeyi denedim ama olmuyo soru nedir ekran kartı hd 5500
  9. E

Anakart tavsiye

Sa elimde i5 2400 var hp marka pc den yeni ekran ksrti aldim ama amakart destegi yoktu oyuzden uygyn 2. El anakart onerirmisiniz birde esonic h61 ffl nasildir
  10. E

Ekran Kartı-Anakart Uyumu

Arkdaslar bende foxcon 2abf var ben buna ekran karti almistim rx 550 ama ekran gelmemisti bios update de yapmistim ben simdi rx 560 almak istiyorum esonic h61 ffl alsam rx 560 uyarmi
Geri