farming 25 açılmıyor epikte kompile kapat aç yaptım olmuyor
1731420982
https://www.dosya.tc/server/somset/FarmingSimulator2025Game.rar.html bunu indirip oyunun dosyalarından x64 ün içine atarsanız ve bundan oyuna girerseniz çalışır
Farklı kablolar denedim daha önceki Cat 5e kablomla alıyordum 1000 megabit ama kablo baya eskimişti cat6 ya geçiyim dedim ama sadece 100 megabit hız alıyorum speed dupex ayarından 1000 megabit seçsem bile sonuç aynı geri cat 5e kabloma geçeyim dedim yene ayın sorun anakartın driverini sildim...
600 Megabit İnternet kullanıyorum dün akşam 600 megabit alabilirken bugün sadece 100 megabit alabiliyorum bilgisayarı modemi kapat aç yaptım fakat yene aynı modeme restart attım sonuç hep aynı nolur yardımcı olun
a520mk v2 kullanıyorum sıvı soğutma aldım ve rgb lerini yakmam gerekiyor fakat anakartım desteklemiyor şuan argb siz kullanıyorum bi kontrol cü hub felan olsa işimi görür
Tllauncher kullanıyorum birçok Launcher denedim fakat Yinede ekranıma launcher gelmiyor javayı kökten sildim regedite kadar minecraftın tüm dosyalarını sildim ama sorun hala aynı oyuna giremiyorum lütfen yardımcı olun