Arama sonuçları: *

• Users: VpXPiP
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Öneri JBL TUNE 570BT DEĞERLENDİRME

Merhaba arkadaşlar, Yeni JBL Tune 570BT aldım, kulaklık nasıldır, iyi mi kötü mü? Ses, konfor, dayanıklılık nasıl, iş yapar mı? Fiyatına değer mi sizce? Bir de bu ayarda ya da biraz daha para verip alınabilecek daha iyi kulaklık varsa önerir misiniz? kullananlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler!
  2. V

Yardım Ders Ve Müzik Dinlemek İçin Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Kulaklık almak istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Bütçem maksimum 3500 TL. Kullanım amacım ders dinlemek ve müzik dinlemek – oyun oynamıyorum, yani gaming özelliklerine ihtiyacım yok. Rahat olsun (uzun süre takınca rahatsız etmesin), ses kalitesi iyi olsun (dengeli bas...
  3. V

45 Bin TL Bilgisayar önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayar almak istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Hem günlük kullanım (internet, film izleme vs.) hem de oyun oynamak için iyi bir bilgisayar arıyorum. Oyunlarda orta-yüksek ayarlarda akıcı performans versin yeter (örneğin Valorant, CS:GO, GTA V gibi oyunlar). Bütçem...
  4. V

Yardım Sürekli Yüksek Ping Sorunu (40-100 ms) – Mobil Veri / Vodafone / Honor 400 Pro

Merhaba, PUBG Mobile’da sürekli olarak 40-100 ms arası ping alıyorum. Oyunu Vodafone mobil veri üzerinden oynuyorum ve bulunduğum bölge 4.5G kapsama alanı içinde. Telefonum Honor 400 Pro ve genel olarak güçlü bir cihaz olmasına rağmen ping değerlerim hep bu aralıkta, hiçbir zaman 20 ms...
  5. V

Yardım HONOR 400 Pro Pubg Fps Kısıtlaması

Selamlar, Yeni aldığım HONOR 400 Pro cihazımda PUBG Mobile oynuyorum. Cihazda 120Hz ekran var ve oyun içi ayarlarda da 90 FPS veya 120 FPS açık. Ancak ilginç bir FPS sınırlamasıyla uğraşıyorum Lobi ekranında 90 fps olmasına rağmen 60 fps sabit oluyor. Maça girdikten sonra bekleme alanında yine...
  6. V

Öneri 40.000 TL’ye Kadar En İyi Telefon Önerileri – Oyun, Kamera, Performans

Herkese selam, Bütçem maksimum 40.000-45.000 TL. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve sizden öneri almak istiyorum. Önceliklerim şu şekilde: ✅ Oyun performansı (PUBG Mobile, Genshin Impact gibi) ✅ Akıcı arayüz ve uzun kullanım ömrü ✅ İyi kamera ✅ Ekran kalitesi ve şarj süresi Alternatif...
  7. V

Öneri Telefon soğutucu öneri

Merhaba arkadaşlar telefonum oyunlarda ısınıyor ve kasmaya başlıyor bunu engellemek için telefon soğutucuya ihtiyacım var. Bütçe durumu önemli değil siz önerirseniz ben değerlendiririm. Telefonum Tecno Camon 20 Pro Birde Letang F3 Telefon Soğutucu Fan + Soğutucu Radyatör bu soğutucu ve ZOİNCO...
Geri