Arama sonuçları: *

• Users: fmutlu10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Anakart anteni konusunda yardım lütfen.

Merhabalar dostlar, anakartın içinden çıkan anteni düzgün bir şekilde bağlamak istiyorum 2 tane girdisi var anakartta da bunları karşılayacak iki tane girdi var. Sorum şu anteni bağlamama rağmen wi-fi hala çok verimsiz bu iki anten kablosunu hangi girişe bağladığımın bir önemi var mı? Anakart-...
  2. F

Kasa Fanları Nasil Konumlandırılmalı

Arkadaşlar merhaba, 3 ü sıvı soğutma olmak uzere kasada toplam 10 tane fan var sıvı sogutma fanları üst tarafta digerleri 1 arka kasa fanı 3 ön 3 alt fan var bunlari sizce nasil konumlandırmalıyım içe mi hava alsinlar dışa mi versinler sormak istediğim bu aslında yardımlarınızı bekliyorum. Konu...
  3. F

Çözüldü✓ 7800XT VS 7900GRE Mİ ALMALIYIM

Merhabalar, sizce valorant 360fps + ve 2k oyunculuk için 7800xt mi 7900gre mi ve yanina hangi işlemciyi almalıyım? Maks bütçe 45 k önerebileceginiz sistemleri atar misiniz? 360hz 2K monitör pahalı olacağı icin 240hz e düşmeli miyim monitör önerilerinizi de bekliyorum.
  4. F

RX 7900GRE li bu sistem alınır mı?

Yukarıdaki sistem sizce alınır mi bu fiyata yükseltme için önerilerinizi alabilirim 7600X e yükseltmeyi düşünüyorum yaninda sıvı soğutucu geliyor fakat 120mm soğutucu 7600x için yeter mi emin olamadım anlayan birileri göz atabilirse süper olur, şimdiden teşekkürler.
  5. F

RTX4070 İKİNCİ EL HAZİR SİSTEM İÇİN YARDIMINIZ GEREKİYOR.

Sizce aşağıdaki sistem 32500 TL'ye ikinci el olarak alınır mı? ya da maksimum ederi nedir? 2K oyun oynamayı düşünüyorum ortalama kac fps alırım? SİSTEM ÖZELLİKLERİ +INTEL CORE I5 13400F İŞLEMCİ +GIGABYTE H610M H V2 DDR4 ANAKART +TEAM T FORCE 16X2 3200 MHZ CL16 DDR4 RAM +GIGABYTE EAGLE RTX...
Geri