Arama sonuçları: *

• Users: PrimeZ_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Asus a520mk msi m100a kasa hakkında argb sorusu

Asus prime a520-k anakartımda argb desteği yok ve kasamda 3 tane rgb fan var fanların rgbsi yanıyor ancak sıvı soğutma aldım ve her ikisininde rgb renklerini kontrol etmek istiyorum ne yapmam lazım.
  2. P

Minecraft Exaraton Serverımda 40 tick geride kalma sorunu

Forge 1.20.1 50 mod kurulu bir minecraft serverım var server bi süre oynayınca ortalama 40 tick geride kalıyor ve lag oluyor. Chunky ile çoğu chunkı pre generation yaptım ve optimizasyon modları kurdum ancak tps 17lere düşüyor ve 40 tick gecikme var. Nasıl düzeltebilirim exaratondan açıyorum...
  3. P

1500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Selamlar 1500 tl maks 1600 tl tr destekli %100 red swicth sağlam bir klavye öneribilirmisiniz.
  4. P

1500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

BLUE SWİTCH VEYA RED SWİCTH MEKANİK KLAVYE ÖNEREBİLİRMİSİNİZ.
  5. P

4000 TL MONİTÖR ÖNERİSİ

24 İNÇ OYUNLAR İÇİN PANELİ VE RENKLERİ GÜZEL SAĞLAM BİR MONİTÖR ÖNERİRMİSİNİZ.
  6. P

MAKS 4500 TL 1080 P MONİTÖR ÖNERİSİ

Maksimum 4500 TL'ye çıkabilirim malzeme kalitesi açısınan olsun renkleri ve paneli olarak 24 inç bir monitör önerir misiniz? erkan kartım nvidia.
  7. P

LAPTOPUM ESKİSİ GİBİ PERFORMANS VERMİYOR ÇOK KÖTÜ

Merhabalar laptopum eskiden valorantta en az 60 fps alıyordu ancak son zamanlarda aşırı ısınmaya ve valorantta 8 fps görmeye başladı ekran kartı ilk açılışta dahi 85 derece işlemci 65 derece ve hiçbir şey yapmıyorken 1.6 ghz işlemci valorantı açarken 0.40 ghz oluyor tarayıcı bile kullanamıyorum...
  8. P

GAMEPOWER KİZARU VS FUJİN HANGİSİ DAHA İYİDİR FARKLARI NELERDİR

Merhabalar gamepower kizaru ile fujin hangisi daha iyidir farkları nelerdir fps oyunlarında daha iyi kalite verir.
  9. P

F/P MAKS 800 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba maks 800 tl olan bir f/p gaming kulaklık almak istiyorum valorant gibi fps oyunlarında iyi ses vermesi önemli. Onikuma k19 diye bir kulaklık var aklımda sizce iyi midir?.
Geri