Arama sonuçları: *

• Users: kyzler
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kyzler

24 inç 1080p monitörden 27 inç 2k Monitöre Geçiş Hk

Başlıkta yazdığım geçişi yaptım hikayeli oyunlar açısından ve çözünürlük olarak çok iyi oldu. Lakin 27 inç olduğu için fps oyunlarında resmen aimim mahvoldu 1 ay alışma süreci olacak gibi duruyor. Tavsiyesi olan var mı ?
  2. kyzler

95k'ya Sistem+Ekipmanları Topladım.

Sistem: İşlemci: Ryzen 7 7800x3d 14.300₺ İşlemci soğutucu: COOLER MASTER MASTERLIQUID CORE 240L 3.300₺ Ekran Kartı: PNY Rtx 5070 ARGB 27.300₺ Anakart: Colorful B650M-WHITE WIFI V15 5.590₺ Ram: 32 GB (2X16) PATRIOT DDR5 6000MHz CL30 7400₺ SSD 1: Samsung 990 Pro 1tb 4300₺ SSD 2: ADATA Legend 900...
  3. kyzler

Öneri 8K Bütçe İçin Oyuncu Koltuğu Önerisi

Boyum 1.88 kilo 87 Bütçem 8 bin lira 3 veya 6 taksit seçeneği varsa 15 bin liraya kadar çıkabilirim sağlam konforlu bir koltuk almak istiyorum. Uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğim bir koltuk önerisi yapabilir misiniz? 3 yıl önce xprime plus diye oyuncu koltuğu almıştım destek yerinden...
  4. kyzler

İnceleme Razer Deathadder V3 PRO ve Razer Deathadder V3 İnceleme

2025 Mayıs ayında Amazon üzerinden, Amazon satıcılı Razer DeathAdder V3 Pro modelini 4.300 TL’ye satın aldım. Kutu içeriğinde: mouse, 2.4 GHz alıcı, USB Type-C kablo, grip tape, kullanım kılavuzu ve kablo uzatıcı (üçgen Razer adaptörü) bulunuyordu. Ancak 8K Hz destekli HyperPolling dongle bu...
  5. kyzler

Razer Deathadder v3 pro alternatifi mouse önerisi

Bu fareyi amazondan 4200e almıştım elime tam oturdu mouse harika lakin bugün masadan düştü ve sol tıkı bozuldu amazon direkt iadesini sağladı aynı mousedan tekrar mı almalıyım yoksa güzel bir tavsiyeniz var mı palm grip tutuyorum
  6. kyzler

Yardım Bilgisayarımı Satmak İstiyorum Ne kadara Satmalıyım?

Kendime yeni sistem topladığım için eski sistemimi satmak istiyorum. Ama ikinci el fiyatına hakim değilim. Aldığım teklifleri değerlendirmekte kararsız kaldım sizce bu sistem ne kadar eder? İşlemci: Intel i5 6600 3.3 ghz Anakart: Msi h110m pro vd plus Ekran Kartı: Gigabyte Aorus Radeon Rx 570 4...
  7. kyzler

Hayalimdeki Sistemi Topladım

Öncelikle Allah herkese daha iyisini nasip etsin. Yıllardır güçlü bir sistem toplamanın hayalini kuruyordum, kendi maaşımla almak nasip oldu. Sistemimi sizlerle paylaşmak istedim: Sistem Özellikleri: İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı: PNY RTX 5070 Anakart: Colorful Battle Ax B650M...
  8. kyzler

Bu sistemi aldım sizce iyi yapmış mıyım?

İ5 6600 rx 570 ten geçeceğim kendim karar verdim umarım hata yapmamışımdır.
  9. kyzler

HyperX Pulsefire Haste 2 alınır mı?

Amazondan 1300 liraya Hyperx Pulsefire Haste 2 aldım açıkcası amazon prime üyeliğim var ve amazon iade konusunda çok iyi bir firma bu yüzden bu fareyi denemek istedim. Şuan kullandığım fare msi clutch gm08 uyguna almıştım ama sensörü yetersiz kalıyor benim için. Razer Deathadder v3...
  10. kyzler

🔥İndirim Fenerbahçe Puma 2024 Çubuklu Forma (2.026 TL)

https://www.amazon.com.tr/PUMA-Unisex-Replica-Speed-Yellow-Blue-Jerseys/dp/B0D8L8VTMM/ +Forma orijinal mi? -Evet orijinal Puma ve Fenerium'da satılan 3000 liralık forma +Satıcı güvenilir mi? -evet satıcı direkt kendisi amazon.com + isim ve numara yazdırabiliyor muyum? -Forma eline ulaşınca...
Geri