Arama sonuçları: *

• Users: Hxskyz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yardım Monitör kolu North Bayou f80

Merhaba yaklaşık 2 gün önce north bayou f80 monitör kolunu kurmaya çalışıyorum fakat masanın altındaki etekten dolayı kuramıyorum. Sebebide şu kolu sabitlemek için gelen kelepçeyi masanın altından ucunda vana olan birşeyle sabitlemek gerekiyor fakat bahsettiğim masa eteği vananın dönmesini...
  2. H

Apex Pro Mini RGB Sorunu

Merhaba yaklaşık 6 ay önce Apex Pro Mini aldım ve son 1 haftadır bazı tuşlar ( ESC, 1, 0, sağ alt ) farklı renklerde yanıyor ve bazı renk geçişlerinde hiç yanmıyor. Mesela 1 tuşu lacivert rengine geldiğinde sönüyor alt tuşu ise çoğu renkte kırmızı yanıyor örneğin pembe mor mavi renklerinde...
  3. H

Dualsense joystick problemi

Merhaba yaklaşık 2-3 hafta önce Gaming Gen TR'den DualSense aldım şu ana kadar bir problemi yoktu fakat oyun oynarken sol joystick sola dogru yavas hareket ettirdiğimde sanki bir şeye takılıyormuş gibi hissettiriyor internettede böyle bir sorun bulamadım toz vs kacma ihtimalinede pek inanmıyorum...
  4. H

Ps5 dualsense joystick problemi

Merhaba yaklaşık 2-3 hafta önce Gaming Gen TR'den DualSense aldım şu ana kadar bir problemi yoktu fakat oyun oynarken sol joystick sola dogru yavas hareket ettirdiğimde sanki bir şeye takılıyormuş gibi hissettiriyor internettede böyle bir sorun bulamadım toz vs kacma ihtimalinede pek inanmıyorum...
  5. H

DualSenseX DLC alınmalı mı?

Merhaba. Steam'de DualSense için bir uygulama var DSX adında ve artı olarak DLC ile satılıyor. DLC alınmalı mı? ne gibi artıları var DLC'nin? bilen birisi aydınlatabilir mi?
  6. H

Dualsense için program önerisi (pc)

Merhabalar yaklaşık 3-4 gündür dualsense kullanıyorum pc üzerinden ve dualsensin şarjına vs bakamıyorum. Bu yüzden playstationun kendi uygulamasını indirdim fakat oda sadece update içinmiş bende 1-2 video falan araştırdım, dualsense X diye bi program varmış fakat hem bedava sürümü hemde steamde...
  7. H

Hyperx Türkiye Instagram Hesabı Tc Kimlik No Istiyor

Merhabalar yaklaşık 1 hafta once hyperx türkiye instagram hesabına cloud 2 padleri hakkında bi soru sormuştum orjinal pad nereden alabilirim vs diye 2 gün once geri dönüş yaptılar ve konuyla ilgili [email protected] adresine mail atmamı istediler bende attım. Yaklaşık 1 saat önce tekrar...
Geri