Arama sonuçları: *

• Users: alignyy07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Samsung S23 ile Poco X6 pro takas

Selamlar, Geçen sene Ağustos - Eylül ayından beri Poco X6 pro kullanıyorum, artık beni sıkmaya başladı biraz Samsung ekosistemini denemek istiyorum. Cihazım sıfırdan farksız garantisi, faturası ve kutusu mevcut ve kondisyon olarak mükemmel üstüne para vermeden S23 ile takas etmek istiyorum...
  2. A

Pubg için Bluetooth kulaklık önerisi

Pubg Mobile için kulaklık lazım telefon poco X6 pro Jack girişi maalesef yok o yüzden 1000 TL bütçe ile iyi ses kalitesine sahip iyi mikrofonlu düşük gecikmeli ortalama bir f/p Bluetooth kulaklık lazım. Şimdiden teşekkürler :)
  3. A

Zahter iletişim güvenilir mi?

Telefon satın almak istiyorum fakat malum fiyatlar çok pahalı ve zahter iletişim diye bir Facebook grubu var ve orada yurt dışı cihaz satıyorlar internette bazı yerlerde ben aldım güvenilir diye yazanları gördüm. Ama yinede içimde bir güvensizlik var, sizce alınır mı?
  4. A

Tv box kumanda sorunum var

Yeni almış olduğum Dream Star İ4 Android Tv Box'ı rahat rahat kullanıyordum. Aradan 3-4 hafta sonra tv box'da kumandadaki mouse normalde kumanda ile berabet haraket ederdi fakat mouse tuşuna bastığımda daha önce hiç çıkmayan " enter the mouse mode " diye bir yaz çıktı ve mouse ekranda belirdi...
  5. A

Telefonumun şarjı hemen bitiyor poco x6

ben poco x6 5g aldım alalı daha 1 ay bile olmadı ve kutusundan miui yazılımı ile çıktı büyük bir hevesle hyperos güncellemesini yaptım yani hiç miui 14 kullanmadım ve telefonu aldığım bu zamandan bu yana telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor. sabah kalkıyorum telefonu elime şarjı 100 bir şekilde...
  6. A

İnternetim çok yavaş yardım

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben yaklaşık 3 ay gibi bir süredir "Milleni.com" 'dan internetimi sağlıyorum. Fakat aldığım süre zarfından bu zamana kadar internetimde sürekli bir yavaşlık, sürekli kopma, oyunlarda yüksek ping sorunları, daha yeni almış olduğum tv box'da Youtube' da 1080p60...
Geri