Arama sonuçları: *

1. B

Öneri 70k bütçe laptop önerisi

Arkadaşım için laptop alıcaz oyun + programlama ile uğraçıcak epey bir zamandır altta linlkini verdiğim game garajı al dememe rağmen marka olan bir laptop istiyor
  2. B

Öneri Rx6700xt den daha üst modele geçmeye değer mi?

Elimde rx6700xt red devil 12 gb ekran kartı var bu ekran kartını satıp veya takas + üzerine para ekleyerek rtx3080ti veya daha üst bir karta geçmeyi düşünüyorum sizce değer mi ? Yakında yayın YouTube gibi işler yapmak istiyorum o yüzden Nvidianın sağladığı teknolojiler için nvidia tarafına...
  3. B

Yardım İşlemci güçlendirme kiti önerisi

Aşağıdaki görseldeki gibi bir işlemci güçlendirme kiti almayı düşünüyorum ama takıldığım bir şey var Tanınmış markaların ürünleri bide ucuz ama farklı markaların ürünleri var sizce ucuz olanlar alınır mı yani bir fark var mıdır? Phantom spirit 120 se ile kullanıcam o yüzden güçlendirme kiti...
  4. B

Öneri 60k bütçeye 125cc motor önerisi

Seneye üniversite kazanırsam ulaşım kolaylığı için bir motor almayı düşünüyorum. Kimliğim hatalı olduğu için en az 1 sene daha 18 yaşımı beklemek zorunda kalacağım. O yüzden 125CC'nin üzerinde bir araç kullanmam pek mümkün değil. Bu bütçede önerileriniz nelerdir? Scooter tarzı motorlar hem...
  5. B

Yardım Gaming gecesi hakkında

ddr5 platformuna geçmek istiyorum ve bu geceki gaming gecesinden işlrmci anakart veya ram almayı düşünüyorum şu anda 3100 tl param var alınabilecek alınmaya değer neler var ? birkaç anakart gördüm ama pek düşeceklerini düşünmüyorum ram olabilir belki ayrıca haftaya cuma gününü beklersem bütçem...
  6. B

Öneri Colorful battle ax b650 plus v15 mi v14 mü

v15 wifi modfeli olması dışında ne farkı var ? ayrıca bunlardan biri yerine msi pro b650m p alıcaktım ama bunlar epey bi ilgimi çekti bütçem 6k yaklaşık 400-500 kadar da çıkabilirim sizce hangi anakartı alırsam daha iyi olur işemci 7500f olucak ileride 7800x3d ye yükselticem ekran kartı...
  7. B

Ddr6 beklemeli miyim?

Şu anda ddr4 bir sistem kullanıyorum ve bunları satıp ddr5 alıcaktım ancak bakınca DDR 6 nın önğmüzdeki sene çıkacağı ile ilgili birkaç haber ve yazı gördüm sizce bu elimdekileri satıp beklemeli miyim ? Bu sene benim yks senem o yüzden pc ile pek ilgilenemiyeceğim o yüzden yeni sistem toplamanın...
  8. B

Çözüldü✓ 2k bütçeye kasa önerisi

3 fanlı red devil rx6700xt kartım kasama sığmadığı için yeni kasa almak istiyorum 2000-2300 TL ye kasa önerir misiniz İleriye dönük olursa iyi olur anakartım m-atx
  9. B

Yardım yayın ve video yapmak için en uygun işlemciyi önerirmisinz?

öncelikle iyi forumlar yayın ve youtube videosu için işlemcimi yükseltmek istiyorum sizce ne almalıyım max bütçem 3k ayrıca yükseltmem gereken bir parça varsa söylermisiniz sistem: r3 3200g rx 580 8gb 8+8=16 gb 3200mhz ram b550 anakart 600w psu
  10. B

Yardım age of history 2 online oynanabiliyo mu ?

merhabalar arkadaşımla birlikte aoh2yi severek oynuyoruz ve online oynanabiliyor mu diye merak edip araştırdım ama bulamadım bilgisi olan söyleyebilir mi oynanabilir mi oynanıyosa nasıl oynicaz
  11. B

Yardım 8k ve altında ekran kartı önerir misniz

merhabalar 8k bütçem var ve şu anda sistemimi r3 2200g ile apu olarak kulanıyorum 8kya alabileceğim en iyi ekran kartını önerir misniz not:işlemci için ayrı bir bütçem var ve r5 5600 alıcam 1723135177 sıfır erkan kartı almayı düşünüyorum
  12. B

ekran kartı önerir misiniz ?

öncelikle herkese iyi akşamlar yakın zamanda sistemim bir ekran kartı almak istiyorum bunun için ekran kartı önerir misiniz sistem: r3 3200g b550 anakart 16 gb ram sistemi apu olarak kulanıyorum ekran kartını aldıktan sonra işlemciyi r5 5600 e yükseltmeyi düşünyorum. bütçem 7k zorlarsam belki...
Geri