Arama sonuçları: *

• Users: cladis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sistem topladım dar bogaz yapar mı

yetersiz olan parçalar sizce var mı
  2. C

Sistemi almayı düşünüyorum her hangi bir dar bogaz yapar mı

2 3 bin daha bütçem var her hangi kötü parçası var mı değişebileceğim bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
  3. C

60 k ya toplama bilgisayar

İnce hesaptaki bi bilgasayara istediğim parçaları ekleme yaptım tek tek toplayınca 63 k oluyo sizce nasıl bi problemi olur mu sistemin
  4. C

6k civarı mouse öneri

6k bütçem var claw kullanıyorum ne tavsiye edersiniz
  5. C

Temuya üye olmayan kişi lazım yardım

temudaki bedava ürün için kaç kişiye yollamam gerekiyor bilgisi olan yada yardım edebilecek var mı
  6. C

Logitech superlight 2 de yay sesi sorunu

superlight 2 de özellikle sağ faremde tuşa basarken arada bir yay sesine benzer bir ses geliyor ve yeni aldım bu bir sorun mudur kullanan biri varsa söyleyebilir mi rahatsız edici tiz bir ses ve biraz bastırınca eziliyomuş gibi bir ses geliyor
  7. C

Alınabilecek en kaliteli laptop markası sizce nedir

alınabilecek en kaliteli laptop markası sizce nedir
  8. C

Mousepad önerisi speed mi hybrid mi

Wraith Spirit of Aim Mousepad almayı düşünüyorum daha önce mousepad almadım kıyaslama yapamadığım için speed mi hbyrid mi almalıyım bilmiyorum ne önerirsiniz
  9. C

Mousepad hybrid mi speed mi

genelde fps oyunları oynuyorum speed mi almalıyım hybrid mi neye göre seçmeliyim
  10. C

Modem alicam alt yapım 60 MB VDSL ne almayliyim

Fiyat aralığı 1200 1800 şu 3 modeme baktım ama önerisi olan varsa söyleyebilir mi
  11. C

Öneri Doping hafıza faydalı mi

Doping hafıza kullanan biri varsa sizce bı öğrenci için ne kadar yararlı artıları eksileri nelerdir yazar mısınız
  12. C

Öneri Bu 3 monitörden hangisini almalıyım

Fiyatlari yakın hepsinin en iyi performansı hangileri de alırım oyun oynamak için alacağım
  13. C

Öneri 180 Hz ve üstü oyun180 Hz ve üstü oyuncu monitörü 4 5 k arası

180 Hz ve üstü oyuncu monitörü 4 5 k arası ne önere bilirsiniz
Geri