Arama sonuçları: *

• Users: Eren lale
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

BİLGİSAYARIM ONLİNE BAĞLANMIYOR

Herkese iyi günler. Bilgisayarım Dying Light ve Ranch Simulator’da online sunuculara bağlanmıyor. Bundan tam 2 ay önce Dying Light 1’e girip online eşleştirme yapabiliyordum. Ama bugün Steam üzerinden tekrar indirdiğimde ne Epic Games ile oturum açabiliyorum ne de online eşleştirmeye...
  2. E

READY OR NOT BİLGİSAYARIMA VİRÜS BULAŞTIRDI

Merhabalar arkadaşlar daha demin ready or not indirdim ve bir tane mod kurmak istedim modu kurduktan sonra direk kaspersky turnuva atı buldu indirdiğim mod da bu konuda nasıl bir şikayet de bulunabilirim
  3. E

Çözüldü✓ Hp victus 16 ekran yüke binince ekran gidip geliyor

Merhabalar hp victus 16 ryzen 7 7840hs rtx 4060 8gb bir laptop aldım temmuzda 1 sene olucak önceden oyunlarımı mükemmel şekilde oynardım microsoft flight simulator den tut Rdr2 ye kadar ama şimdi oyuna girince laptop da ekran gidip geliyor güç. Düğmesi yanıp yanıp sönüyor hp desteğe bağlanıp...
  4. E

Windows Güncelleme sırasındaTakıldı

Herkese iyi geceler şuanda laptop da windows güncelleme indirmiş yeniden başlat dedim windows güncellendi sonra windows yükleme aşamasına başladı %29 da yeniden başladı fakat ekran sadece siyah da kaldı 20 25 dk oldu hala bir şey olmadı bu normal mi yoksa şimdiye kadar bitmesi mi lazımdı lütfen...
  5. E

Hp victus 16 ısınma sorunu

Merhabalar 4 Ay önce hp vistus gaming laptop aldım rtx 4060 ve AMD ryzen 7 laptop Bir hafta öncesine kadar mükemmel akıyordu boştayken 30-35 derece takılıyordu ama bir hafta önce amd'nin chipset güncellemesini yaptıktan sonra aşırı derecede ısınma problemi çıktı şu anda steam'den pubg...
  6. E

Çözüldü✓ VALORANT EKRAN 4K GÖZÜKÜYOR LÜTFEN YARDIM

Herkese selamlar donanım arşivi YouTube kanalında hp victus laptopu gördüm ve aldım. Laptop diğer oyunlar da canavar gibi fps veriyor şimdi de valoranta girdim ama fps sorunu var ve ekran 4k olarak gözüküyor bence fps ondan dolayı sorun yaşıyor. Daha önce konusu açılmış ama çözemedim. Nvidia...
Geri