Arama sonuçları: *

1. I

Windows 8.1 mi ? Windows 7 mi ?

Arkadaşlar merhaba bazı uygulamaları (discord,minecraft modları,opera) windows 7 işletim sistemi yüklü bilgisayarımda açamıyorum. W8.1 geçmeyi düşünüyorum bu sistem ile sizce sıkıntsız bir şekilde kullanabilir miyim? ATI Radeon HD Series 4800 2GB Ekran Kartı İntel Core Duo Q9550 İşlemci 4GB Ram
  2. I

Discord İnstallation Has Been Failed hatası

discordu kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum Local klasöründeki discord klasörünü silmeme + dcyi silip tekrar yüklememe rağmen aynı hatayı veriyor yardımcı olurmusunuz
  3. I

Minecraft serverinda yardımcı olur musunuz?

arkadaşlarımla skyblock sunucusu açmayı düşünüyoruz bütçemiz var dc server hazır site kurulacak fakat sürümü 1.8.9 mu yoksa +1.16.5 olarak mı açacağız onu bilemedik. hangi sürümde daha çok kitleye sahip oluruz ? yardımcı olursanız sevinirim
  4. I

Kulaklık Pedi Çıktı Garantiye Girer mi?

Jbl Kulaklığımın pedi çıktı sadece garanti kapsamına girer mi ????
  5. I

Bu hazır sistem alınır mı ?

Arkadaşlar 11kya içinde Ryzen 5 3600 ve rx550 bulunan hazır kasalar var zeiron markasının, biliyorum marka eski parçalar koyuyor şu an için craftrise l4d2 minecraft cs2 gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum günümüz oyunlarını oynatamayacağının farkındayım ileri zamanlarda parçaları satıp üstüne...
  6. I

Hazır sistemi nereden alabilirim?

Merhaba 10-15k arası Ryzen 3600 İşlemcisi Rx550 Ekran kartı 240gb ssd olan hazır kasalar satılıyor biliyorum eski parçalar olduğunu bütçem bu kadar kısıtlı olduğu için almayı düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda satıp üstüne koyup geliştireceğim maalesef ailem biraz 2. el konusunda problem...
Geri