Arama sonuçları: *

• Users: talha01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Youtube ve kickte pixel sorunu

kickte youtubeda pixelleşme oluyor tarayıcı değiştirdiğimde de aynı sorun var oyunlarda bi sıkıntı olmuyor lazım olursa diye ryzen 5 7500 f rx 7700xt gigabyte ekran kartı
  2. T

Oyunlarda w tuşu çalışıyor ama sağ sol yapamıyorum

cs go world of tanks gibi oyunlarda w tuşu ile normal gidiyor ileri ama a ve d tuşlarıyla sağ sol yapamıyorum w ve a d tuşları aynanda basamıyorum w den elimi çekince dönebiliyorum
  3. T

anakartım gigabyte a 620 m argb renk kontrolü nasıl yaparım

anakartım gıgabyte a620 m sıvı soğutma msi e240 argb gıgabyte control centerdan sadece ekran kartının rengi değişiyor sıvı soğutmanın rengini nasıl değiştirim
  4. T

sıvı soğutmanın argb renklerini nasıl değiştiririm

anakartım gigabyte a620 m sıvı soğutma msi e 240 ekran kartı rx7700 xt gigabyteın uygulamasından sadece ekran kartının rengi değişiyor nasıl değiştirebilirim sıvı soğutmanın rengini
  5. T

ekran kartım yüzde yüz çalışıyor

ryzen 5 7500f işlemci rx7700 xt ekran kartı btf 1 2042 de normal çalışırken world of tanksta %100 çalışıyor neden acaba bir sıkıntı yaratırmı
  6. T

msi e240 sıvı soğutma rgb nasıl değişir

msi e240 argb renk nasıl değiştirilir
  7. T

ekran kartım neden sadece world of tanksta %100 çalışıyor

btf 1 btf 2042 cs gibi oyunlarda normal çalışırken world of tanksta direkt %100 çalışmaya başlıyor 3 fanıda açıyore (rx 7700 xt )işlemci ryzen5 7500f
  8. T

Deepcool cc560 v2 rgb sorunu

Kasam deepcool 560 v2 rgb desteği var mı rengi değişiyor mu yardımcı olur musunuz hazır sistem aldım reset tusu ile degismiyor
  9. T

2 k sisteme 1080 p monitor takılır mı bir sorun olur mu

Ryzen 5 7500f Rx7700xt Ye asus tuf gaming 23,8 180 hz monitor taksak Bi sorun olurmu
  10. T

Tebilondan hazir sistem aldim kac gunde gelir

merak edenler için sistemim bu
Geri