Arama sonuçları: *

1. B

CS2 LOGİN WİTH FACİET SORUNU

Arkadaşlar merhaba cs 2 faciet anti chate girdiğim zaman login with faciet seçeneği çıkıyor üstüne basıyorum hiç bir şey olmuyor çözümü bilen var mı ?
  2. B

IPHONE 16 ORJİNAL ŞARJ ALETİ

Arkadaşlar merhabalar Iphone 16 orjinal şarj aleti alabileceğim bir yer var mı piyasa da 300 500 lira ya var ama bunlar gerçekten orjinal mi acaba ?
  3. B

IPHONE 15 ALINIR MI ?

Arkadaşlar merhabalar Iphone 15 almayı düşünüyorum. Yaklaşık fiyatları 46-47 bin tl civarlarında geziyor. Şuana kadar hep andiroid telefon kullanmıştım. Apple al 4-5 yıl kullan diyen arkadaşlar oluyor. Sizce Iphone 15 günümüzde alınır mı ? Telefona güncelleme geliyor mu ? Tahmini Iphone 15 ne...
  4. B

Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha sonra tekrar deneyin.

Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha sonra tekrar deneyin. hatası alıyorum topluluk pazarında ne eşya satabiliyorum ne eşya alabiliyorum bugün steam hesabıma 100 dolarlık para yatırdım ve bu hatayı almaya başladım kartı doğrula seçeneğine tıklıyorum Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha...
  5. B

Yardım CS 2 BIÇAK KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM.

Arkadaşlar merhabalar CS 2 de kelebek pas kaplı savaş görmüş ve el sargıları savaş görmüş setim var bunları satıp M9 bayonet katliam desenli ve tartus kırmızı eldiven dizmek istiyorum. Bir kaç arkadaşıma sordum baynogameden satın alma ve ordan da satmaya kalkma fena komisyon kesiyor dediler...
  6. B

Arkadaşlar monitör menüsünde türkçe seçeneğini bulamıyorum

Arkadaşlar dell monitör aldım menüde ayar degisikligi yapicam fakat turkce secenegi yok mu bu monitörün
  7. B

YENİ MONİTÖR ALDIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

https://www.gaming.gen.tr/urun/769765/dell-alienware-aw2525hm-24-5-inc-320hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ Arkadaşlar bu monitörü aldım sizce yorumlarınız nedir genelde cs oynuyorum.
  8. B

FPS OYUNLARI İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ YAPABİLİR MİSİNİZ ?

Arkadaşlar merhabalar başlıkta belirttiğim gibi FPS tarzı oyunlar oynuyorum sistemimde 32 gb ram 8 gb rx6600 ekran kartım ve ryzen 5 7500 f işlemcim var. genelde cs oynuyorum. şu monitör biraz hoşuma gitti sizce alınır mı ...
  9. B

Yardım Ryzen 5 7500 F Sıcaklık Sorunu

Arkadaşlar Ryzen 5 7500 F sıcaklık sıkıntısı mevcut sistemimde bazı arkadaşlar Undervolt yap dediler biosdan anakartın marka modeli MSI PRO A 620 M - E daha önce yapan varsa görseller ile yardımcı olabilir mi ? Sistemimde kule tipi soğutma mevcut Strong M 4 var undervolt için yardımcı olabilir...
  10. B

Ryzen 5 7500 F Sıcaklık

Arkadaşlar merhabalar Ryzen 5 7500 F İşlemciye geçtim valorantta 75 85 dereceleri görüyorum sizce bu sıcaklık değerleri normal mi Strong M4 kule tipi soğutma mevcut sistemde
  11. B

Ryzen 7 5700X İşlemciye Geçiş

Arkadaşlar merhaba ryzen 5 5500 işlemci kullanıyorum. Ryzen 7 5700x işlemciye geçmeye karar verdim fps oyunları için Anakartın modeli ASUS PRIME B450M-K 4400 DDR4 DVI VGA M2 AM4 anakartımda ısınma vb olay olur mu işlemciden tam performans alır mıyım Bir tane Cooler Master Masterlıquıd ML 240...
  12. B

Ryzen 5 5600X işlemciye geçiyorum.

Arkadaşlar merhaba ryzen 5 5600X işlemciye geçiyorum şuan kullandığım işlemci ryzen 5 5500 ryzen 5 600x işlemci için sıvı soğutma önerir misiniz ?
Geri