Arama sonuçları: *

• Users: wtka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wtka

Pantolon için yardım edebilirmisiniz

arkadaşlar merhaba şimdi boyun biraz uzun olduğundan kaynaklı hiç bir şekilde pantolon bulamamaktayım bacak boyu minumum 115cm olması gerekiyo oda nerdeyse bileğimi zor kapatıyor bildiğiniz böyle sayfa varmı avmlerde herhangi bir mağzada bulmak imkansızlaştı artık 36 boy pantolon bile getirmiyor...
  2. wtka

Ryzen 3 1200e takılabilecek en yüksek ekran kartı nedir?

elimde eski pclerden kalma parçalarla yeni bi ddr4 sistem tamamladım fakat sadece ekran kartı yok takıp satıcam takabileceğim en güçlü ekran kartı ne olur
  3. wtka

10.000tlye 2.el sistem

Arkadaşıma 10.000tlye 2. el sistem toplayacağız en fp hangi parçadan kısıp hangi parçayı yüksek tutmalıyız şuan pcsi yok ekipmanları var
  4. wtka

Iphone 16 almalımıyım

merhabalar hali hazırda şuan iphone 11 pro max kullanıyorum kısa bir dönem 14 pro kullandım fakat iphone 16 ya geçicem sanırım 16 yı almalımıyım yoksa 17 yi beklemelimiyim arada kaldım
  5. wtka

Ceramical masa alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-ceviz-p-HBV00000Q7F84?magaza=Ceramical bu masayı almak istiyorum sağlammı alınır mı? çok sallanıyormu?
  6. wtka

M2 ssd almak istiyorum hangi m2 ssdyi almalıyım

m2 ye ayırdığım bütçe 3k fakar arttırabilirim arttırmasam daha iyi olur 1 yada 2 tb en fp m2 ssd hangisi o fiyat civarlarına elimde zaten 500gb m2 var şuan
  7. wtka

Bu monitörü 7000tlye almalımıyım

TUF Gaming VG279QM monitörü arkadaşım bana 7000tlye bırakıyo kutu faturası var garanti yeni bitmiş alınır mı
  8. wtka

Imzamdaki sistem kaça gider

anakart dışında hepinin kutu fatura ve garantisi var 1yıllık bile değil 1736413211 kasa zalman n5mf argb fanlar takıldı
  9. wtka

Bu kulaklık alınır mı?

merhaba hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum alınır mı yada cloud 2 wireless 5bin civarına daha iyi önerebileceğiniz kulaklıklar varsa onlarada bakabilirim wireless olması şart bıktım kablolardan
  10. wtka

Bu kulaklık sadece bluetooth ile çalışır mı?

Asus TUF GAMING H1 7.1 kulaklığın adaptörü kayboldu adaptörsüz bluetooth ile bağlayabilirmiyim
  11. wtka

Pny rtx 3070 alınır mı?

merhaba şimdi 2. bilgisayarda rx 6700xt var xfx qick ben bunu ilana koymuştum pny rtx 3070 ile başa baş takas teklifi geldi pny nasıl bir markadır sağlam kart mı model xlr8 olması gerekiyor
  12. wtka

Kardeşimin pc yi satmak istiyorum kaça gider

kardeşime bilgisayar toplamıştım 1-2 ay oynadı sıkıldı şimdi satmak istiyorum kaça gider Özellikler: msi b450m pro m2 ryzen 5 5600 işlemci thermalright burst assassin soğutma 16gb 3600mhz ram xfx qick rx 6700 xt ekran kartı sharkoon 650w 80+ psu msi spatium 500gb m2 ssd 1tb harddisk var ne...
  13. wtka

Bu anakarta r7 5700x3d taksam bir sorun olurmu?

b450m pro m2 anakartım var 2. bilgisayarda r7 5700x3d taksam herhangi bir sorun yada performans kaybı olur mu bios güncel
  14. wtka

Yardım Bu monitöre north bayou f80 takılır mı

LG UltraGear 24GQ50F-B 24 inç monitör var buna north bayou f80 takabilirmiyim
  15. wtka

Anakartımdan gelen ses çok düşük

merhaba anakartımdan gelen ses çok düşük ama kulaklığın kablosunu monitöre taktığımda ses çok kaliteli ve iyi geliyor bu seferde mikrofon kablosunu kasaya ulaştıramıyorum anakart üstünden bunun bir çözümü var mı
  16. wtka

Klavyemi satıp ajazz ak820 pro almalımıyım

elimde hyperx alloy origins 65 red switch var bu klavyemi satıp ajazz ak820 pro alınır mı hangisi daha iyi daha kaliteli 1729668127 + mediamarktan 3 ay önce 4000tlye almıştım
  17. wtka

ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz 1ms WQHD Gaming Monitör 6499 TL 🔥

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg27aq1a-170hz-1ms-hdr10-hdmi-dp-ips-g-sync-freesync-wqhd-gaming-monitor_u14647 itopya açıl susam açıl indirimlerinde şuan en ucuz 2k monitör
  18. wtka

kardeşimin pc ne kadar eder?

içinde msi b450m pro m2 xfx qick rx6700xt 16gb ram sharkoon 650w psu 500gb m2 256gb sata ssd 1tb harddisk var ne kadar eder
  19. wtka

boyuma göre kıyafet önerebilir misiniz?

merhaba şimdi 2.10boyum 120 de kilom kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum bildiğiniz büyük beden güzel kıyafet satan internet siteleri-mağazalar var mı fiyat hiç önemli değil
  20. wtka

yeni discord benzeri bi uygulama yapıyorum girermisiniz

discord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız
Geri