Arama sonuçları: *

• Users: Dagh4n
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım Glorious Model I kendi kendine gidiyor

Glorious Model I kablolu mouse kendi kendine gidiyor genelde oyundayken oluyor çıkar tak yapıyorum geliyor ama sonra geri gidiyor bazen direkt ışıkları gidiyor bazen bağlantı gitme sesiyle git gel yapıyor ama ışıkları kapanıyor garantiyede verdim bişey yapmadılar
  2. D

Lütfen yardımcı olun sıvı soğutma bağlantı sorunu

Beyler bu sıvı soğutucunun pinler nereye takılıyor lütfen yardımcı olun cha fan 1 cha fan 2 ve gpu fan var ben taktım fanlar deli gibi dönmeye başlıyor 1723645712 @Mehmet Yılmaz yardımcı olabilir misiniz
  3. D

Sıvı soğutucuyu taktım egzoz fan çalışmıyor ve en hızlı devirede dönüyor

Beyler egzo fan dönmüyor pinleri bosta kaldı ve pc yi açtığımda sıvı soğutucunun fanlar en hızlı şekilde dönüyor
  4. D

Beyler bu hava soğutma nasıl çıkıyor

beyler bu nasıl cikcak ya kircam diye korkuyorum yeni sıvı soğutucuyu takcamda
  5. D

Deepcool le500 aldım bakalım nasıl bişey

arkadaslarım cok onerdi hem ucuz hem iyi calısıyor diye kasa buyuk ve işlemcim yaniyor
  6. D

Beyler bu bu E-yosso klavyelerin software si var mı

hem software lazım hemde bu klavyedeki pause tuşuna video durdurma tuşu olarak atamam lazım nasıl halelderim klavye z87
  7. D

Klavyedeki pause tuşunu nasıl youtubede videoyu durdurmak için kullanabilirim

beyler benim klavyede pause tuşu var bu tuşu be nyoutubedir kicktir videoları durdurmak için kullanmak istiyorum napmalıyım klavye e-yooso z87
  8. D

beyler bu glorious maosenin yanında gelen slica nedir bilen varmı?

slica diye bişi ne işe yarıyo bilmiyom
  9. D

Acil vantilatör öneri!!!!(yanıyoz)

1000 tl var acil vantilatör önerin yanıyoz la
  10. D

Monitörü iadeye göndermelimiyim (Asus)

İnternette şikayet vara baktım ve insanlar Asus Tuf markalı bu monitörlerde kronik bir ölü pixel sorunu olduğunu ve herkeste çıktığını farkettim aynı durum bendede var ama moniörü servise veren herkes mağdur hiçbir iyi yorum görmedim kiminin mönitörü kırılmış kiminin yeniden ölü pixelli çıkmış...
  11. D

360mm sıvı soğutucu vs phantom spirit kim alır

Sıvı soğutucu bu https://www.teknobiyotik.com/akasa-soho360-intel-lga-775-115x-1366-1700-2011-2066-ve-amd-am2-am3-am3-am4-am5-fm1-fm2-360mm-radyator-sivi-sogutma-sistemi.html?ref=akakce&v=1.11.7 Phantom spiriti herkes biliyor zaten işlemcim i5-12400f ama cok youruyorum blender ve UE...
  12. D

Sıvı soğutma mı hava soğutuma mı? bütçe (2.5-3k)

Bilgisayar yaz aylarında ana ekranda bile ısınmaya başladı cok kaliyeli olmayan bir hava sogutucum var ve aklımda sıvı soğutucu olarak deepcool lt520 artısı eksisini bilmiyorum ama kaliteli gibi duruyo internetten degerlerine baktım hiçte fena değildi onerebilceginiz bir baska sogutucu varmı...
Geri