Arama sonuçları: *

• Users: syceer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ R5 7500F soğutucu önerisi

Endorfy Fortis 5 ARGB 140mm 6 Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Bunu bulmuştum alınır mı? Başka önerilerinizi varmıdır?
  2. S

MSI 23.8’ G244F E2 alınır mı?

Daha f/p ve ucuz bir monitör önerisi yapabilir misiniz yoksa sizce iyi midir? bu monitör? https://www.gaming.gen.tr/urun/424829/msi-g244f-e2-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/?ref=akakce
  3. S

Corsair HS55 wireless alınır mı?

hs55, G435 ve Stinger 2 wireless bu 3 kulaklığın arasında kalmıştım ancak hs55 in daha iyi olduğu kanaatindeyim sizce öylemi?
  4. S

G435 vs stinger 2 wireless

Hangisi alınır?
  5. S

4060Ti R5 5600 olan bu sistem alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/545083/pc-hocasi-gg10-3-amd-ryzen-5-5600-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-evo-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Alınır mı? Piyasada bu sistemdeki bileşenler sahip daha uygun fiyatlı bir sistem var mıdır?
  6. S

Max 30k sistem önerisi

Soğutucu ve depolama tarafında ekleme yapınca 30k yı buluyor daha iyi bir sistem var mıdır...
  7. S

Ps3 te ps storedan oyun aldım kurulmuyor

İndiriyorum ama oyunlar kısmında gözükmüyor tekrar indriyorum olmuyor ne yapmalıyım?
  8. S

Anker Soundcore Librety 4nc sağ kulaklıktan tık diye ses geliyor

Kafamı sağa ya da sola çevirdiğimde veyahut yürüdüğümde tık diye ses geliyor nedeni ne olabilir nasıl düzeltebilirim?
  9. S

PS4 almak mantıklı mı?

Ps3’üm var Online oyunları 2 yıl sorunsuz oynamak istiyorum hayla almak mantıklı mı?
  10. S

AOC I2369V monitörden ses nasıl alabilirim

Ps 3 e bağladım kablosuz olarak bağlayamam sanırım kablolu olarak nasıl yapabilirim
  11. S

Mobitörden ses nasıl çıkabilir

Monitör ve ps3’üm var ses çıkışını nasıl yapabilirim?
  12. S

Hazır sistem için site önerisi

Gaminggen ve Gamegaraj dan almayı düşünüyorum net olarak hangisinden almalıyım?
  13. S

Ps için monitör önerisi

Ps3 üm için 2000Tl ve aşağısında monitör arıyorum yardımcı olur mususunuz
  14. S

Yağ yakmak ve kilo vermek için evde ne yapmalıyım?

Koşu bandı almayı düşündüm ancak eğimsiz olanlar 5k eğimli olanlar 20k civarında dışarıda koşu yapmamayı düşünüyorum eğimsiz alsam faydası olur mu yada başka ne gibi şeyler evde yapabilirim?
  15. S

Çözüldü✓ İphone 13 batarya önerisi

İphone 13 kullanmaktayım ve 4 ay olmuş bulunmakta pil sağlığı %98’ de. %80 olunca değiştirmeyi düşünüyorum sizce % kaç olunca değiştirmeliyim ve apple damı değiştireyim yoksa deji vs. Markaların bataryasını alıp değiştirteyim mi?
  16. S

Bu akşamki derbiyi nerden izleyebilirim?

Farklı bir kaçak yayın engelleme sistemi kullanılıcakmış nerden izleyebilirim bedavaya ve televizyondan da izleyebilirmiyim?
  17. S

Mobil Gta sa Definitive Edition Grafikleri full yaparsam sıkıntı olur mu?

İphone 13 kullanıyorum çözünütlüğü arttırdığımda bu uyarıyı veriyor telefonu en az 4,5 yıl kullanmak istiyorum sıkıntı yaratır mı bataryayı çabuk mu bitirir çünkü baya bir oynayacağım oyunu.
  18. S

Batarya sağlığı iyi durumdamı?

İphone 11 telefonu alalı 2-3 yıl oldu şuanda bataryası %74 İphone 13 telefonu alalı 4 ay oldu %99 da İphone 11 e batarya almassam ne olabilir ve İphone 13 ün ise durumu normal mi cevaplayabilir misiniz teşekkürler.
  19. S

Mobil oyun önerir misiniz?

Cihazım iyi Bana tür farketmeksizin mobil oyun önerir misiniz??
  20. S

Tırnak batması olabilirmi?

Normalde fotoğraf çekmeyecektim ancak tınrak batması dediğimiz şey tırnağın yuvarlanarak ete batması benim tırnağımda bunu gözlemleyemedim bu fotoğrafı çekmeden önce sivri yer vardı orayı aldım bunu 2 hafta öncede yaptım tırnağın sivri yeri vardı deriye batıp acıyordu o zaman kestiğimde de böyle...
Geri