Arama sonuçları: *

• Users: Useless
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Useless

Geçici Ücretsiz 17-18 ekim günlerinde ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz oyun

[H3 id='ARC+Raiders+2+gn+boyunca+cretsiz+ekilde+oynanacakm+deneyimlemek+isteyenlere+duyurulur.+beraber+girebiliriz+isterseniz']ARC Raiders 2 gün boyunca ücretsiz şekilde oynanacakmış, deneyimlemek isteyenlere duyurulur. (beraber girebiliriz isterseniz)[/H3]
  2. Useless

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

[H3...
  3. Useless

Elden ring düşük ingilizceyle oynanır mı

düzgün güvenilir türkçe yama bulamadım bu oyun çok az ingilizceyle oynanır mı
  4. Useless

Elden ring önerileri

valla krallar 1 haftadır bg3 oynuyordum (böyle oyunlarla çok aram olmamasına rağmen) keşiftir, roleplaydir, item kasıp karakter geliştirmektir vs. çok açtı beni. şimdi de elden ringe başlıcam (biliyorum aynı kategoride bi oyun değiller) ne önerirsiniz aynı bg3 gibi keşif hissi var mı, etrafta...
  5. Useless

|| baldur's gate '3 ||

sen nasıl bi oyunsun bi kere girdigimde daha cıkamıyorum her yerinde farklı detay ve gizem var önnceden gece kafamı yastıga koyduğumda gelecek kaygımı düşünüyordum dertlerimi düşünüyordum artık bu oyunu düşünüyorum combatı hayal ediyorum acaba daha neler var diye düşünüyorum kafayı bu oyunla...
  6. Useless

Kasamdan durup dururken sesler geliyor

oyun falan açık değil, yoğun bi şekilde gpu cpu kullanmıyorum, kasamdan bazen böyle çıt, pıt, kıt gibi sesler geliyor. sebebine bi türlü mantık bulamadım? hani bazen gardırobumdan da geliyor böyle ama onun mesela rafın üzerinde çamaşırlar var yük yapıyor rafın contasından geliyodur falan...
  7. Useless

Bi türlü hatırlayamadığım oyun

fpsti bu elimizde sapan vardı etrafta heykelleri pisleyen güvercinler vardı sapanla onları kovmaya çalışıyorduk etrafta gizli özellikler vardı örneğin taş yerine tuğla alıyordun onu fırlatıyordun daha kolay kovuyordun güvercinleri böyle belirli bi kirliliği vardı heykellerin eğer o dolarsa...
  8. Useless

Fiyat performans yaka mikrofonu

kablolu ya da kablosuz fark etmez fakat youtubeda video çekiyorum (oyun videosu) ve sesimi güzel olabilecek şekilde kaydeden bir mikrofon arıyorum. önerileriniz? bütçe 300tlyi geçmesin ricam
  9. Useless

Komik sayılabilecek bir foto

10. Useless

Sizce bu oyun P2W olur mu?

g. korelilerin geliştirdiği bu oyun türkçe dil destekli, mmorpg pc/mobile bir oyundur. çok fazla bilgim yok bende az önce öğrendim. black desert'a benziyor bana göre. ama p2w konusunda bilmiyorum. sanki olur gibi, biraz oyun içi videolara falan baktım sandık alma açma var, para toplama kasma...
  11. Useless

Oyun oynayacak var mı

uyuyamıyorum oyun oynamak isteyen var mı
  12. Useless

Esssssssss

neyse
  13. Useless

Oyun arkadaşı arıyorum

birlikte oyunlar oynayacak insanlar arıyorum. saygını koruyan ve eğlenmesini bilen biriysen yazabilirsin. oynayacağımızı düşündüğüm birkaç oyun; valheim bf1, bfv, gerekirse 2042 (hiç oynamadım ama var) hell let lose old market simulator sunkenland vs. başka oyunlarda oynarız
  14. Useless

Almaya değer mi (mouse)

bu mouse alınır mı çok fps oynamıyorum battlefield falan oynuyorum cs go valorant oynamıyorum güzel midir
  15. Useless

Benim ekran kartının modeli yok herhalde?

msi afterburnerdan ve cpu-z'den de baktım dümdüz bu şekilde yazıyor. internette msi, gigabyte asus falan yazıyor ama bende hiçbi şey yazmıyor şimdi benim ekran kartı modelsiz mi
  16. Useless

Rematch takım arkadaşı arıyorum (gamepass)

gamepassi olup da rematch oynayanlar haberleşelim oynarız. saygılı olun yeter, rütbem uzman 1 80 levelim
  17. Useless

Lim temperature ne demek?

böyle bir şey yazıyor msi afterburnerdan bakıyorum da, internetten araştırdığımda sıcaklık limitine ulaştığını söylüyor. fakat bir pc tamircisine sorduğumda senin ekran kartı modelin 85 dereceye kadar normal karşılanabilir diyor. şimdi ne yapmam lazım kasayı alalı 1.5 yıl oldu termal macun 1.5...
  18. Useless

Kasa komple bakım 1000tl ?

biri aradı beni termal macunlar toz temizliği vs her şey 1000tl diyor fiyat nasıl? ayrıca siz gelmezseniz biz geliriz diyor evde yaparız diyorlar yani. ne dersiniz fiyata?
  19. Useless

Bu değerler normal mi

ekran kartı 3060ti işlemci i5 13400f
  20. Useless

Toplama veya hazır sistem önerisi

arkadaş pc alacak 27 28k arası bütçesi var sadece kasa için toplama veya hazır sistem biliyorsanız yazar mısınız güncel oyunları oynatması yeterli ve 1 2 3 yıl idare edecek derecede
Geri