Arama sonuçları: *

• Users: swocth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

Arkadaşlar merhaba, bugün arkadaşlarıma beşli dereceli maçları oynarken bir anda oyundan herkesi atıp hileden dolayı bir oyuncunun uzaklaştırıldığını söyledi. Maalesef ki o oyuncu bendim. Size yemin ederim ki 6 yıldır oynadığım bu oyunda bir kez olsun hileye teşebbüs etmeyi bir kere bile...
  2. S

Gigabyte Control Center kalibrasyon sonrası ışık modları bozuldu

Gigabyte AORUS B550M Elite Ax Rev 1.3 anakart kullanıyorum ve bu anakartın uygulaması GCC (Gigabyte Control Center) ile kasamın fanları için ARGB ışık modları arasında dolaşırken yanlışlıkla kalibrasyon yapıp renkleri bozdum. Yapay zekadan yardım alarak renkleri düzeltsemde modlar bozuldu...
  3. S

Çözüldü✓ 37 Gündür Garantide Olup Gönderilmeyen Ramler

Merhabalar arkadaşlar. 37 gün önce 17 Şubat'ta Boğaziçi Bilgisayar'a Corsair Vengeance RGB PRO ramlerimi göndermiştim. Ramlerden birinde sorun olduğunu tespit etmişlerdi. Onarımı yapılabiliyorsa yapın yoksa yeni ram gönderin demiştim ve stok olmadığını söylemişlerdi. 20. günde son gün olduğu...
  4. S

OBS ile Kick platformunda yayın açarken drop sorunu?

115 download ve 22-25 arası upload hızım var. OBS ayarlarım görseldeki gibi. Kick'te limit 8K bit olduğu için 8K basıyorum ama drop giriyor. Sonrasında 6K ve 4K bite kadar düşürsemde drop sorunu devam ediyor. YouTube'da bir sürü video izledim ve forumlara baktım yine de çözemedim. Oynadığım...
  5. S

Çözüldü✓ BİOS SIFIRLANMIYOR İMDAT

Arkadaşlar ramlerimi oc yapmak istemiştim deneyerek yapın diyorlardı. Yapılışlarını izledim forumlarda okudum falan ama olmadı. İlk 2 denememde olmadı yani ama bu denemelerden sonra sistem açılıyordu fakat 3. Denememde açılmadı. Sistemin tüm elektriğini kesip Bios pili çıkarıp 5-10-15 dk...
  6. S

Çözüldü✓ AK400 Digital Ekran Gelmiyor

Arkadaşlar merhaba bugün deepcool ak400 digital aldım. ARGB kablosu hariç Tüm bağlantılarını yaptım çünkü anakartta RGB var ARGB yok. O yüzden ışıkları yanmıyor ama ekranı da gelmiyor. Forumlarda gezindiğimde USB kablosunu ile geliyor demişler ama o takılı olduğu hâlde gelmiyor bende. Sorunu...
  7. S

Çözüldü✓ RX 6650 XT VS RX 7600

Asus Rog Strix RX 6650 XT = 10.4k Asus Dual RX 7600 = 9.9k Arkadaşlar bugün alacağım hangisini alayım bütçem Max bunlara yetiyor İşlemci = Ryzen 5 5600 PSU = thermaltake 550w
  8. S

Çözüldü✓ RX 7600 XT 16GB mi RTX 4060 8GB mı?

Elimde olan sistemime ekran kartı ve işlemci takviyesi yapmak istiyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum ve ekran kartı olarak RTX 4060 ile RX 7600 XT arasında kaldım. Yıllardır AMD kullanıyorum ama Nvidia'nın daha akıcı ve teknolojik olarak daha iyi olduğunu duydum sizce...
  9. S

Çözüldü✓ Havit H2002P mikrofon bozuldu

Arkadaşlar merhaba bugün oyun oynarken mikrofonum bir anda bozuldu ve hiçbir şekilde ses gitmemeye başladı. İçini açıp baktığımda kablolar sağlamdı. Sonra ses kartının olduğu kısmı açıp mikrofonu dinleme moduna aldım. Ses kartına her dokunduğumda veya kulaklığın ışıklarını değiştirdiğimde dümdüz...
Geri