Arama sonuçları: *

• Users: berattwt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

laptop kendi ekranında kasıyor

Merhaba laptopum ile bir akrabama kalmaua geldim. Normanlde laptopumu hdmi ile 24 inç monitörüme bağlıyorum ve kasma donma yaşanmıyor ama şuan oyunlarda ve brave vs de bile kasıyor.
  2. B

Valorant oyun içi ve alt tab atınca donuyor.

Selam başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. hp victus 16-r1073nt modelini kullanıyorum battlefield ve ets yükledim henüz bilgisayarım 1 haftalık onlarda bir sorun yok gpu ve cpu %100 yüke bindirdim bir sorun yok. Windows 11 kullanıyorum. Driverlarım güncel.
  3. B

Bu Sorun Ayıplı Mala Giriyor Mu?

Merhaba 6 gün önce Vatan mağazasından hp victus 16-r1073nt modelini aldım ve ilk günden Valorant indirdim, alt tab atınca donmalar, normal oyun içinde donup ekran gitmeler. Ekran gidince bip sesi geliyor sanırım anakart arızasını ifade ediyor. İçini vs. hiç açmadım olduğu gibi kullandım hiç bir...
  4. B

Oyunlarda Ekran Gidiyor Ve Bip Sesleri

6 Gün önce Vatandan aldığım bilgisayarım oyunda (Valorant) bir anda donuyor oyunun sesleri tek tük geliyor bir süre sonra ekran gidiyor HDMI ile monitörüme bağladım iki ekran da gidiyor ve kapatıp açana kadar düzelmiyor. Ekran gidince kısa kısa ve art arda bip sesleri geliyor. Bilgisayarım...
Geri