Arama sonuçları: *

• Users: hasan35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Çözüldü✓ Zowie ec1-dw vs Razer DeathAdder V4 Pro

Önceki 7 ay dayanan Razer DeathAdder v3 pro beyaz faremin kronik orta tuşunun bozulması ile beraber iade ettim. Sizce hangisini almalı elim ikisinede tam uyumlu tek sorun bu ikisinde kronik bir sorun var mı çift tıklama, orta tuşun düzgün çalışmaması vs.
  2. H

Armory create yanlış değer gösteriyor

hwinfo ve aıda64 programlarında sıcaklıklar 75 derece gösteriyorken armory create yazılımı sıcaklık değerlerini 60-65 gösteriyor sıvı soğutmam da asus marka ekran kartımda. Bu sorunu başka yaşayan var mı programı silip yükledim fakat düzelmedi
  3. H

Uyumlu ram bulamıyorum

Merhaba, 2025 de çıkan asus rog strix b850 g gaming wifi satın aldım fakat yeni çıktığı için sınırlı sayıda uyumlu ram var. Sorum şu listede olmayan bir ddr5 expo ram alırsam anakarta taktığımda çalışır mı cevap evet ise stabil mi çalışır nasıl öğrenebilirim. G skill royal elite almayı...
  4. H

Çözüldü✓ Msi b650m project zero vs asus rog strix b850 g gaming wifi hangisini almalıyım?

Merhabalar ddr5 sisteme geçiş yapıyorum işlemci olarak amd ryzen 7 7800x3d alıcam kasam arkadan girişi destekliyor ama kararsız kaldım. Not: kasam micro atx destekliyor beyaz bir sistem topluyorum.
  5. H

Msi MAG PANO M100R PZ White geldi!!

şuan kasanın beyaz modelleri türkiye topraklarına giriş yapmış bulunmakta almak isteyenler tükenmeden alsın ayrıca teknoberk.com sitesi güvenilir mi? alışveriş yapan var mı orada hesaplı
  6. H

Çözüldü✓ r5 5600 ve 4060 ti 8 gb fps sorunu

Bilgisayarımı hazır sistem olarak almıştım fakat benle aynı özelliklere sahip başka bir bilgisayar benden daha fazla fps alıyor bu sorunu çözemedim. İşlemci sıcaklığı stabil 45-48 derece yük altında. ekran kartı 63-65 civarı. İşlemci: Amd r5 5600 (sıvı soğutma : msi coreliquit 240r v2) Ekran...
Geri