Arama sonuçları: *

• Users: omerpasha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Ekran Kartı Fiyatları ve Stokları Ne Olacak?

Arkadaşlar tam da kasım indirimlerinden sonra ekran kartımda yazılımsa olduğunu düşündüğüm sorunlar başladı. Şu an Gigabyte RX 7700 XT kullanıyorum. Uzun süredir de 5070 TI'a geçme düşüncem vardı. Şu an tüm ekran kartı fiyatları uçmuş ve doğru düzgün satıcılarda stok yok. Bilgisi olan var mı bu...
  2. O

7950X3D için DeepCool LE500 Yeter mi?

Soru başlıktaki gibi. İleride işlemcimi güncellemeyi düşünüyorum. Elimde LE500 var, yeniden bir soğutucu almam gerekecek mi sizce?
  3. O

JBL Quantum 50 iyi mi?

Arkadaşlar bilgisayarım için kablolu kulakiçi kulaklık arıyorum. Genelde ses kasmanın önemli olduğu Valorant, Delta Force gibi oyunlar oynuyorum. JBL Quantum 50'yi tavsiye eder misiniz? Etmezseniz de 1000 TL bütçe ile ne önerirsiniz(Yine kablolu tabi)?
  4. O

MSI Center Fan Ayarlarım Sıfırlanıyor

Arkadaşlar selamlar, bilgisayarı her yeniden başlattığımda MSI Center Soğutma Sihirbazı üzerinden yaptığım ayarlar sıfırlanıyor. Bu durumu nasıl çözerim?
  5. O

7500F ve 1030 Darboğaz

Arkadaşla selamlar, ekran kartı alana kadar elimdeki 1030 ile 7500f sistemi kullansam darboğaz ya da başka sorun olur mu?
  6. O

PS5 Slim bu fiyata bu satıcıdan alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-slim-1-tb-digital-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-46158593?magaza=teknodeposu&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Xbox Series S almayı planlıyordum. 14k gibi fiyatlara da onu alacağıma ps5...
Geri