Arama sonuçları: *

1. A

4 ayda derece gelir mi ?

Arkadaşlar merhaba biliyorum başlık çok klişe ama size bir sorum var biliyorum 4 ay buraya yazacağıma çalışsam gelir ama ben mezun arkadaşların bana yol göstermisini istiyorum. Arkadaşlar şu an sayısalım ve tyt netleri 75 80 civarı geziyor bayadır tyt çalışmadım ayt de genel ayt de 25 30 civarı...
  2. A

MSÜ Başvurusu Fotoğraf Güncellenmiyor ?

Merhaba arkadaşlar kimlik fotoğrafım çok eski olduğu için bugün Küçükçekmece Kaymakamlığından kimlik fotoğrafımı değiştirdim ancak ösym nin sitesinden yenileyince eski fotoğraf kalıyor 3 saat oldu fotoğrafı değiştireli ama güncellenmiyor ne yapabilirim. Bu arada geçici kimlik belgesi verdiler 1...
  3. A

TYT için tavsiye lazım.

Arkadaşlar merhaba 12. Sınıftayım ve sayısal bölüm okuyorum yanlış mı çalışıyorum ne yapıyorum anlamıyorum normalde sene başı ilk başladığım netler 40 küsür falandı en son işte 2 hafta önce falan 78 gördüm 75 falan takıldım biraz ve 2 haftadır baya hastaydım hiç çalışmadım ve iyileşeli 3 gün...
  4. A

Yardım Apple öğrenci indirimini belge sunmadan kullanabilir miyiz ?

Arkadaş 12. Sınıf öğrencisiyim ve iPad Air 13 almayı düşünüyorum Apple’ın sitesi şu an kalem hediyesi ile diğer sitelere göre 2 3 k daha ucuza geliyor ama bazıları demiş ki belge sunmadan da alınıyor bazısı da 48 saat içinde üniversite öğrencisi öğretim görevlisi veya meb’e bağlı öğretmen...
  5. A

Sevgili Yapamama Sorunsalı

Arkadaşlar öncelikle yaşın küçük falan fistan işte diye dalga geçilmesin normalde sevgili falandır pek umrumda olmaz ama canıma tak etti anlatıyorum. Öncelikle 12. Sınıfa gidiyorum bu zamana kadar okulda aşırı popüler böyle playboy tarzı takılmadım ama okulda yine kendi yaş grubumda falan...
  6. A

Yardım AirPods uzamsal ses macOS Tahoe güncellemesinden sonra gitti

Arkadaşlar iPhone 11 ve MacBook Air kullanıyorum iPhone'da güncellemeden sonra herhangi bir sıkıntı yokken macOS 26'dan sonra AirPods'un uzamsal sesi gitti ve uzamsal ses kullanılamıyor yazıyor. Daha önce de bir kere gitmişti ve MacBook'u sıfırlayınca düzelmişti yani saçma sapan bir olay cihazı...
  7. A

Rahat uyuyabilir miyim ?

Arkadaşlar pazartesi tonsilektomi (bademcik amel.) ve küçük dil küçültme ameliyatı oldum. Yarım saat önce kalktım ağzımda değişik bir tat vardı ve tükürdüm 2 3 kere kırmızı geldi. Sonra direkt dondurma ve buzlu su yaptım ve 10 dk dır falan boğazıma buz tutuyorum ve şuan tükürünce bir sıkıntı yok...
  8. A

Anestezinin sigaraya etkisi var mı ?

Arkadaşlar merhaba 18 yaşındayım maalesef yaklaşık 16 yaşımda ilk sigaralarıma başladım tek tük ama bu mereti 1 yıldır falan düzenli içmekteyim sadece evde olduğum günler haftada bir gün falan Max 2 3 tane içebiliyorum o da annem biliyor ama babam bilmiyor ki kendi de içmesine rağmen haklı...
  9. A

THH sürecini nasıl hızlandırabilirim ?

Pozitif Teknoloji adlı lanet olası siteden aldığım MacBook muhtemelen ayıp gizlendiği için sonradan ortaya çıkan bir problemle karşılaştım. Firma bir şey yok diyerek beni gönderdi ve ben de THH' ye başvurdum. Arkadaşlar ben mezun senemdeyim ve gerçekten bir cihaza ihtiyacım var elimdeki cihaz...
  10. A

Öneri IPad Pro 6. nesil 13 inç mi 7. nesil 11 mi ?

Merhaba üni için maci iade edip iPad düşünüyorum ve mezuna kaldığım için kitap parası vermek yerine iPad alıp ondan çözmek istiyorum ama aklıma bir şey takıldı. Apple sitesinde m4 iPad Pro kalem hediyesi ile 45k ya geliyor 11 inç olan model. Ancak ben 13 ü de deneyimlediğim için daha çok hoşuma...
  11. A

Çözüldü✓ Tüketici hakem heyetini kazanır mıyım ?

Arkadaşlar merhaba haziran başı gibi m4 MacBook Air aldım pozitif teknoloji sitesinden. Aldıktan 1 hafta sonra falan ortaya çıkan kasadan çıt çıt sesler ve memnun etmeyen batarya sorununa dair gürgençler mail ofa gittim.(1 ay memlekette olduğum için cihazı götüremedim.) Onlar ise biz sadece...
  12. A

Öneri YKS İçin tablet önerisi

Arkadaşlar bende mb air m4 vardı bozuldu iade ettim ve tablet bakıyorum ve appledan devam gibi duruyor bende airpods 4 falan olduğu için. Ben çok arada kaldım ipad pro 11 inç ve air 13 arasında. Arada 5 6k fiyat farkı var ve bu fiyat farkına göre avantajlarına bakarsak bir kere oled ekran zaten...
  13. A

Yardım Macte airpods uzamsal ses açılmıyor

arkadaşlar kulaklığım tamire gitti değişti geldi ip11 de kullanırken bir sıkıntı yok hani sesler falan gayet iyi ancak macbookta öncelikle uzamsal ses açamıyorum. İp 11 de istediğin her şeyde uzamsal ses açabilirken macte hiç açılmıyor ayrıyetten aynı ses seviyesinde mac daha az sesli gibi...
  14. A

Yardım Apple macbooku iade eder mi?

Merhaba bundan 1.5 ay önce falan pozitif t sitesinden indirmle mb air m4 13 inç cihazı aldım ve cihazda yaşadığım sorunlar beni bezdirdi. Öncelikle döngü biraz fazla yükseldi 48 falan ve ben aldığımdan beri pilin hızlı bittiğini hissediyorum. Onun dışında ne kadar güvenilirdir bilmem ama...
  15. A

Macos da fm 24 rahat oynanır mı ?

M4 16 gb ramli mbair var ve fm oynamak istiyorum. Zaten işlemci ve bellek gücüne dayalı bir oyun olduğu için yama falan yüklesek gün geçme ekranında çok kanser eder mi yani oynayan varsa nasıldır ? Ayrıca logo forna yüz paketlerini nasıl kurabilirim ?
  16. A

Çözüldü✓ AirPods 4 değişim ya da iade hakkım var mı ?

23 Mayıs 2025 tarihinde teknosadan 6200 küsür liraya aldığım airpodsum durduğu yerde az kullanıma rağmen bozuldu. 25 Haziran 2025 çarşamba sabah saatlerinde gürgençler Mall of ist şubesine bıraktım ve bana sormadan inceleyip bilgilendireceğiz dedi. Cihaza makineden bakıldı ve bir sıkıntı var...
  17. A

Saçma ama nabzım normal mi ?

Arkadaşlar saçma olabilir ama 18 yaşındayım bundan daha önce de çarpıntı vs yaşamıştım bugün sol kolumda karıncalanmalar hissettim ve çarpıntı duydum istirahat halindeyken nabzımı ölçtüm ve 104 çıktı. Burası hastane değil ama tatile çıkacağım kesinlikle bir kardiyoloji falan görmesi gerekiyor mu...
  18. A

TYT Feni nasıl halledebilirim ?

Merhaba bu sene 12 ye geçeceğim ve yazdan tyt’yi halletmeye çalışıyorum özellikle matematik ve geometriyi bitirmeye çalışacağım. Matematik şu an genelde 15 20 bandında geziyorum ve biraz da konu eksiği var bölünebilme olasılık köklü vb gibi. 3d vdd aldım ordan halledip 345 tyt mat ile en azından...
  19. A

Yardım AirPods 4 sesi azaldı

Merhaba AirPods 4 alalı 3 hafta falan oldu gayet memnundum ancak 2 gün önce kulak çubuğuna kolonyayı sıkıp baya bastırarak sildim siyah kısmını ve ışıktan bakınca sanki ortası bana tıkanmış gibi geldi diğer kısımlar açıkken siyah zar gibi olan kısmın. Arkadaşlar eskisine göre sesler özellikle...
  20. A

Yardım MacBook Air M4 pili hızlı bitiyor

Dün de konu açtım ama bakılmadı arkadaşlar indirimle pt.comdan m4 MacBook Air aldım ancak şarjı hızlı gidiyor yani bir windows laptop kadar değil ama yine de mesela ben %50 lik şarjla youtubeda 3 saati falan zar zor çıkardı ve geçen cumartesi alınan laptopun devir sayısı 6 ya geldi pil sağlığı...
Geri