Arama sonuçları: *

• Users: 1940
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Sıvı soğutma hortumları üstte mi yoksa altta mı olmalı?

Merhaba Arctic Liquid Freezer 2 360 ARGB sıvı soğutma aldım, şu anki kasam üstte 240mm önde 360mm radyatör desteğine sahip. Üste takmak daha iyi olduğu için kasamı satışa çıkardım. Kasa satılana kadar şu anki kasamda öne takmayı planlıyorum. Öne takarken doğru yapmak için radyatörün hortumları...
  2. 1

Sıvı Soğutma Üste mi yoksa Öne mi takılmalı

Selamlar, İşlemcim i7-14700F, ekran kartı RTX 4060, ve sıvı soğutma olarak 360mm’lik güçlü bir model almayı düşünüyorum (DeepCool LS720, Thermalright Frozen Edge 360 gibi). Kasam şimdilik sadece ön tarafa 360mm radyatör desteği veriyor (PowerBoost PB-P3385B), ama gerekirse yeni kasa da...
  3. 1

Sıvı Soğutma mı Kule tipi mi ?

Hiç uzatmadan direk konuya girecem i7 14700f işlemcim var msi PRO Z790-s wifi anakartım var bu anakart sayesinde pl 1/2 wat ını 253W a kadar çıkarabiliyorum sizce çıkarttığım senaryoda ve çıkartmadığım senaryoda hangi soğutma türü daha iyi olur. Ve çıkartma gerekli mi anladığım kadarıyla bi...
  4. 1

İnternette %99 Anonimlik Mümkün mü?

Ben diyelimki : Ana bilgisayarıma Linux kuruyorum, Windows falan yok. Sistemde DNS ayarlarımı Mullvad DNS’e, VPN’i de Mullvad’a yönlendiriyorum. Kayıt tutmayan, güvenli bir çıkış sağlıyorum. Bu ana Linux sistemin içine sanal makineyle Qubes OS kuruyorum. Qubes sayesinde her uygulama izole...
  5. 1

Linux un Herhangi bir Dağıtımını Kuramıyorum ???

Bilgisayarıma debian yada onun alt tabanları olan ubuntu vb tabanlı bir linux dağıtımı kurmak istiyorum. Bilgisayarımda dual boot windows + linux şeklinde yapmak istiyorum ama hangi dağıtımı denersem deniyim olmadı (ubuntu hariç). Parrot , Debian ve Kali kurmayı denedim ama her seferinde bir...
  6. 1

Türkiye’de Yasal Maksimum Anten Kazancı Kaç dBi yada dBm dir ???

Yüksek kazançlı bir Wi-Fi anteni yapmak istiyorum ama Türkiye’de en fazla kaç dBi kullanabileceğimiz konusunda net bir bilgi bulamadım. 2.4 GHz ve 5 GHz için yasal sınırlar var mı? Mesela 15 dBi kazanca sahip bir anten sıkıntı çıkarır mı? Bunun gücü dBm ile ölçülüyordu ama nasıl hesaplandığı...
  7. 1

.

Yüksek kazançlı bir Wi-Fi anteni yapmak istiyorum ama Türkiye’de en fazla kaç dBi kullanabileceğimiz konusunda net bir bilgi bulamadım. 2.4 GHz ve 5 GHz için yasal sınırlar var mı? Mesela 15 dBi kazanca sahip bir anten sıkıntı çıkarır mı? Bunun gücü dBm ile ölçülüyordu ama nasıl hesaplandığı...
  8. 1

Windows 11`e geçilir mi?

Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim rtx 4060 i7 14700f 16gb ram sizce 11 e geçim mi. Bazı yerlerde stabilite sorunları yaşayabileceğim söylenmiş windows 11 dekiler nasıl söyleyebilir mi
  9. 1

Monitörümün Ekranı Kırpılıyor

Bilgisayarımda win 10 kurulu monitörüm LG geçenlerde LG`nin driverlarını ve onscreen yazılımını kurim dedim bildiğiniz üzere monitörlerin çoğu ayrıyetten driver kurmanıza gerek kalmadan kullanılıyor. Kurduktan sonra chrome de gezinirken ara sıra ekranda kırpılmalar olmaya başladı bende...
  10. 1

Yardım 14700f işlemciye bu sıvı soğutma uygun mu ve Kasa Önerisi

i7 14700f işlemcim var bu sıvı soğutma alamyı düşünüyorum https://rampage.com.tr/products/rampage-helios-c17-beyaz-12cm-fan-sicaklik-gostergeli-intel-lga1700-amd-am5-argb-360mm-sivi-sogutmali-cpu-fan?srsltid=AfmBOorwRfIuRjXHJny0DW9mlhdmvIoCV2zIlsjwXlnUkLlqiA3CIws-8ZQ ama kasama en fazla iki...
  11. 1

asus rog strix mi yoksa toplama bilgisayarmi

Sizce Asus rog strix g16 nın i7 13650hx işlemcili RTX 4050 6g lik versiyonunu 38 bin TL'ye mi yoksa toplama bir şekilde i714700kf + RTX 4060 8g lik bir PC mi toplamaliyim Not PC 44 bin TL civarı tutuyor aradaki farkı gözetirseniz iyi olur.8 bin tl az para değil. Bide bu ikisini sorunsuz bir...
  12. 1

Exccalibur dev indirim site çöktü mü

arkadaslar casper in trendyol hesabina girip Tüm ürünler kısmına girmeye çalıştığımda sayfa bulunamadi diyor sizde de öyle mi bir bakin ya
  13. 1

Asus rog strix g16 vs i7 14700kf + RTX 4060 pc

Sizce Asus rog strix g16 nın i7 13650hx işlemcili RTX 4050 6g lik versiyonunu 36 bin TL'ye mi yoksa toplama bir şekilde i714700kf + RTX 4060 8g lik bir PC mi toplamaliyim Not PC 44 bin TL civarı tutuyor aradaki farkı gözetirseniz iyi olur.8 bin tl az para değil. Bide bu ikisini sorunsuz bir...
  14. 1

i7 14700kf Sıvı soğutma önerisi

Intel i7 14700kf işlemcisi almayı düşünüyorum.bu işlemci için sıvı soğutucu önerir misiniz.butce kısıtlı.render gibi işlemler yaparım.ve böyle bir işlemci alsam beni kaç yıl sorunsuz götürür?en fazla 3500 olabilirim.
  15. 1

Intel İ7 14700k soğutma önerisi ve Overlock

Arkadaşlar bu işlemcide Overlock yapmadan kullanacak olursak ille sıvı soğutma yapmalımiyiz yoksa ikili kule tipi soğutucu ve termal macun yeterli olur mu?
Geri