Arama sonuçları: *

• Users: erenlew34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Toplam SSD alanı 477'den 476 ya düşmüş

Arkadaşlar SSD'im toplam 477 olarak gözüküyordu şu an 476 olarak gözüküyor evet fark yok ama eğer bir sıkıntımı var diye yazmak istedim
  2. E

erkan kartı derecesi

Merhaba arkadaşlar ekran kartım rx 7700xt boşta 45 46 47 civarları %100 kullanımda 64 leri 65 leri görüyor akıllı fan şeyi var ekran kartında bu dereceler normal midir acaba
  3. E

işlemcimin yeterli soğumaması

Arkadaşlar işlemcim r 5 7500f ve stok fanla yüksek dereceleri görüyordum dün phantom spirit kule tipi soğutucu aldım ve eve gelip montajlamaya çalıştım ama yıldız tornavida yoktu bende bilgisayarcıya götürdüm ve taktı eve geldim boşta 55 56 dereceler stres testinde ortalama 75 80 gibi bir şeydi...
  4. E

işlemcimin phantom spiit ile yeterli soğumaması

Arkadaşlar işlemcim r 5 7500f ve stok fanla yüksek dereceleri görüyordum dün phantom spirit kule tipi soğutucu aldım ve eve gelip montajlamaya çalıştım ama yıldız tornavida yoktu bende bilgisayarcıya götürdüm ve taktı eve geldim boşta 55 56 dereceler stres testinde ortalama 75 80 gibi bir şeydi...
  5. E

kule tipi soğutucunun sistemle uyuşması

Arkadaşlar şu an kasam XPG Lander ve ana kartım A620M DS3H alacağım soğutucu Phantom Spirit kasa ve anakartla uyumlu mudur acaba
  6. E

ram kullanımı problemi

Ramim 32 gb ve opera discord açıkken ram 8 gb kullanıyor normalmidir
  7. E

işlemci ısı sorunuuu

rhaba arkadaşlar R5 7500F bir işlemcim var daha sistemi bu ayın 15'inde aldım ve bildiğiniz gibi 7500F işlemci stok fanla 90 95 derecelere kadar çıkıyor 1 haftaya yeni bir soğutucu alacağım Thermalright Phantom Spirit soğutucu bu merak ettiğim şey şu yaklaşık PC'yi 10 15 gün kullandım yani...
  8. E

işlemcim çok ısınıyor

arkadaşlar bazı oyunlarda 90 95 dereceleri görüyorum yeni sistem aldım işlemcim r5 7500f stok soğutucu yetersiz olduğundan 1 hafta içerisinde soğutucu alacam valorantta 90 dereceleri görüyorum oyunu oynarsam bişi olurmu
  9. E

XPG Lander kasaya Thermalright Phantom Spirit uyar mı?

Arkadaşlar kasa bu işlemcim R5 7500 F soğutucu kasaya uyar mı bir de soğutucunun performansı nasıldır
  10. E

işlemci soğutucu önerisi r5 7500f

r5 7500 f bir işlemcim var ve aşırı ısınıyor hiç bir şey yapmıyorken bile 65 dereceler bazı oyunlarda 90 dereceler soğutma önerileriniz nelerdir thermaltake modellinden var 2 tane beğendiğim...
  11. E

işlemci soğutucu önerisi

arkadaşlar aklımda bazı soğutmalar var sizce hangisini almalıyım...
  12. E

işlemci ısınma ve hız

Arkadaşlar bugün Assetto Corsa yani onun modlu versiyonu content Manager oynadım trafik modlu falan yüksek ayarlar ve işlemcim 90 derecelere kadar çıktı 87 falan diyebiliriz sonradan biraz korktum neden bu kadar gördü diye şöyle söyleyeyim işlemcim R5 7500 F ekran kartım ise RX 7700 XT yani...
  13. E

valorant çözünürlükk

arkadaşlar sistemim 2k ama monitörüm 1080p valorant'da 2k çözünürlük seçeneği yok öbür oyunları daha denemedim sıkıntı monitörde mi yoksa özel çözünürlük olarak mı yapacağım
  14. E

sistem 2 k monitör 1080 p

monitörüm 1080 p monitör sistem 2k bir sistem ama valorant'ta çözünürlük kısmında 2k yok
  15. E

2 k sistemde 1080 p monitör

sistemim 2 k bir sistem ama monitörüm 1080 p 180 hz şimdi şikayetim şu ben monitörde 180 hz e alınca ince beyaz çizgiler oluşuyor monitörde ama 165 z alınca erangi bir soun olmuyo bunun sebebi nedir birde 2 k sistemde 1080 p kullanmak bazı oyunlarda drop yaparmı fc 24 gibi tarzı başka oyunlarda...
  16. E

2 k sistemde 1080 p monitör

sistemim 2 k bir sistem ama monitörüm 1080 p 180 hz şimdi şikayetim şu ben monitörde 180 hz e alınca ince beyaz çizgiler oluşuyor monitörde ama 165 z alınca erangi bir soun olmuyo bunun sebebi nedir birde 2 k sistemde 1080 p kullanmak bazı oyunlarda drop yaparmı fc 24 gibi tarzı başka oyunlarda...
  17. E

fc 24 fps drop sıkıntısı

Merhaba dün FC 24 indirdim oyunda ara sahnelerde maçta arada drop girmesi garibime gitti sistemim şöyle ekran kartı X 7700 XT işlemci r 5 7500 F RAM 32 GB sistem bu aslında rahatlıkla oynatır diye düşünüyorum ama nedense droplar oluyor bunun sebebi de bana göre işlemcinin ısısı olabilir gibi...
Geri