Arama sonuçları: *

• Users: hekkimoglu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Rx7600 Hangi sürücü kullanılmalı (BİLGİLİ ARDAŞLAR LÜTEFEN!)

Arkadaşlar bana bir yardımcı olun lütfen RX7600 var oyunlardan atıyor sürekli bu sürücüyle alakalı olmalı hangi driver kurmalıyım bilgili arkadaşlar lütfen yardımcı olsun
  2. H

PUBG'de Crash Problemi

Sadece pubgde yaşıyorum crash yiyorum sürekli çözümle gelin lütfen her denilen şeyi yaptım.
  3. H

RX 7600 Hangi driver sürümü düzgün çalışır !!!

Sadece Pubg oynarken wattman alıyorum ekran kartı çökmesi diyor oyun Acil Yardım Edin
  4. H

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun İşlemcim neden böyle!!

Yeni aldım ryen7 5700x taktım açtım pc yi çekirdek sayısı düşük gösteriyor ne yapmam gerekiyor (kurulum sağlam yaptım)
  5. H

PUBG'de FPS Düşüşü ve Çökme Sorunu

16gb ram var rx7600 ekran kartı işlemcim r5 3500x b450ms2h anakart pubg de hem fps drop yaşıyorum işlemciyi 100 kullanıyor neden crash yiyor olabilirim bilen varmı?
  6. H

PUBG İçin Uygun Fiyatlı Kulaklık Önerileri

Bütçem 1000-2000tl arası ama 2000tl olmazsa iyi olur
  7. H

Ryzen 7 5700X için Soğutucu Tavsiyesi

Kule tipi 6 bakır borulu 2 fanlı
  8. H

Hangi işlemciyi almalıyım yardımcı olurmusunuz!!

Bende Ekran kartı Rx7600 sapphire 8gb var am4 anakartım var onun için am4 bir işlemci önerir misiniz?? Acil!
  9. H

Kullanılan Ram Yuvaları Acil Yardım!

Gigabayt B450ms2h anakartım var ram slotu 2 görev yöneticisinde 4 gözüküyor bilen acil yardım etsin bunun sebebi ne
  10. H

Ram Fps Drop Yapar mı?

Merhaba arkadaşlar 16gb ram var oyunlarda fps drop yaşıyorum tamamını kullanmadığı için mi resmi koyuyorum alta acil yardım!
  11. H

Ryzen 5 3500x Rx 7600 darboğaz yapıyor çözüm bulamadım!

Anakartım b450m s2h gigabayt işlemci ryzen5 3500x kule tipi soğutucu var ekran kartı rx 7600 8gb darboğaz yapıyor sebebi nedir? Pubg düşük ayarlarda oynarken işlemci %100 kullanılıyorken ekran kartı %30 kullanıyor ayarları yükseltince ekran kartını kullanmaya başlıyor ama anlık fps droplar...
Geri