Arama sonuçları: *

• Users: Lucifer35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lucifer35

İtemsatış üzerinden paylaşımlı Steam hesabı aldım.

Öncelikle inşallah doğru konuyu açmışımdır. Sizlerden özür dileyerek ve Mübarek Ramazan ayınızı kutlayarak başımdan geçen olayı anlatayım. Bilirsiniz, Resident Evil Requem oyunu çıktı; fiyatı da oldukça tuzlu ve Türkçe dil desteğiyle çıkmadı. Ben de paylaşımlı hesap olarak alayım dedim...
  2. Lucifer35

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Arkadaşlar, 1 hafta önce de Aras Kargo Altınyol şubesiyle ilgili bir rezillik hakkında konu açmıştım. Kargomu arıyorum, “Dağıtımda” diyorlar. Ertesi gün arıyorum, “Arabamız bozuldu” diyorlar. Diğer gün, “Dağıtıma çıkacak” dediler, ama yine çıkmadı. Cumartesi günü de geçti, hala teslim edilmedi...
  3. Lucifer35

Yardım Aras kargo rezilliği

Başına böyle bir şey geldi mi bilmiyorum ama ilk defa böyle bir şey geldi başıma arkadaşlar çok istediğim RTX 4060 ekran kartı alacaktım n11 den betaplusteknoliji diye bir satıcıdan alışveriş yaptım 29 kasımda Kasım indirimi vardı neyse dün saat 20:00 da Aras kargo dan kargonuz dağıtımda diye...
  4. Lucifer35

Temu gümrük sorunsalı?

Öncelikle yeni üyeyim arkadaşlar, yurtdışı alışverişinde, ilk defa alışveriş yaptım ihtiyaçlarımı, aldım sonra bir videoda 5 sipariş ayda bir alışveriş yapıldığını, söylediler dedim ben daha dört tane yapıyorum falan 5. Alışveriş tam yaparken sepetimde ürünler vardı sonra dostlarım, kargo...
Geri