Arama sonuçları: *

• Users: bişar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

2. El ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim

yakın zamanda ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum 2. el alıcam 0 için yeterli bütçem yok nelere dikkat etmeliyim hangi kartlar 2. elde daha fiyat performans bir de son olarak power supply değiştirmem gerekir mi şu anki sistemim ryzen 5 5600 rx 580 8 gb 600 watt bi güç kaynağım var çok fazla...
  2. B

Battlefield 1 sunucu yok

Bir aralar baya oynadığım battlefield 1e geri dönmek istedim eskiden hızlı oyuna basıp ilk çıkan oyunu oynardım ancak şu an o buttonu bulamadım bunun yanında diğer tüm serverler özel ve sadece tek bir silah kullananiliyorum bunun sebebi nedir çözebilir miyim nasıl
  3. B

Pci encryption/decryption controller nedir sorun çıkarır mı

aygıt yöneticisine girdiğimde böyle bişeyle karşılaştım ne olduğunu bilmiyorum bu nedir ne işe yarar sorunu çözmessem çok büyük bir sorun çıkar mı
  4. B

Yardım Monitörüm pc açılırken sinyal yok diyor

bilgisayar açtıktan sonra monitör sinyal yok diyor ama hdmi kablosunu çıkarıp taktıktan sonra düzeliyor ilk başta pek umursamamıştım ama farkettimki her açışımda önce sinyal yok hatası alıyorum sonrasında hdmi kablosunu çıkarıp takıyorum ve düzeliyor aynı şeyi klavyede de yaşıyorum klavye eski...
  5. B

Yardım Fall out 4 çok kasıyor

fall out 4 indirdim sistemim rx580 8 gb ryzen 5 5600 16 ram ama oyuna girdiğimde introda sıkıntı yok karakter oluşturma ekranında ise oyun bildiğiniz 1940 filmleri gibi fotoğraf fotoğraf geliyor örneğin karakter konuşması önce haraketleri sonra geliyor sonrasında esc basmaya çalıştım bastıktan 5...
  6. B

Yardım Diskim boşu boşuna doldu

rardan bi program indirirken diskte yeterli yer yok hatası aldım ve diskim doldu ancak şu ana kadar indirdiği dosyalar nerde şu an yer yok ama başlatmadan önce baya yerim vardı
  7. B

Öneri RX 580 için oyun önerisi

Arkadaşlar sistem pek de iyi değil RX 580 8gb ryzen 5 5600 16 GB RAM daha çok aksiyon ve hayatta kalma seviyorum aynı zamanda oynadıkça karakterinin geliştiğini görmek çok güzel oluyor ark palworld forest dying light 1 far cry 3 ve far cry primal oyunlarını bitirdim ama korku tarzı pek bana göre...
  8. B

Öneri İŞLEMCİ SOTUCU ÖNERİSİ

ryzen 5 5600 ü stok soğutucu ile kullanıyorum ve overclock yapmadım buna rağmen en ufak oyunda 95 96 derecelerde geziyor ve düştüğünü görmüyorum kışın problem yok ama yazın yaşadığım yerin iklim koşulları sebebiyle ortam sıcaklığı çok fazla bu yüzden bi kule tipi alacağım ama pek bilgim yok 1 2...
  9. B

Yardım Valo hesabını rus hackerlere kaptırdık

riota giriş yaparken başka bir siteye giriş yapmışım yanlışlıkla giriş yapar yapmaz e postaya 2 aşamalı doğrulama kapatıldı ve sonra da gmail değiştirildi diye 2 tane mail geldi riota ticket te atamıyorum hesap kurtarma hakkındaya bastıktan sonra ticket sitesi açılmıyor ne yapmalıyım
  10. B

PC Sürekli Kendi Kendini Yeniden Başlatıyor

işlemci amd ryzen 5 5600 ekran kartı amd rx580 8gb palworld oynarken bazen kendi kendini yeniden başlatıyor ekran kartı sıcaklığı oyunda max 65 derece oluyor sizce neden bu problemi yaşıyorum ve nasıl çözebilirim (WİNDOWS 11 kullanıyorum)
  11. B

Fivemde sunucuya bağlanamıyorum

bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım
  12. B

Xbox gamepass oyun indiremiyorum

ayın 15 inde xbox gamepass aldım ve birkaç adet oyun indirdim ancak sonrasında yüklediğim 2 oyun silindi aniden e geri yüklemeye çalıştığımda yükleme ekranı sıraya alındı durdurmaya veya iptal etmeye çalıştığımda durduruluyor veya iptal ediliyorda takılı kaldı aniden kendi kendine silinen...
  13. B

1000 1500 ARASI KLAVYE ÖNERİSİ

klavyem bozuldu ve yeni klavye alma vakti geldi sizden %75 ve %100 arası bir klavye önermenizi istiyorum şimdiden teşekkürler
  14. B

Psp im bozuldu yardım

arkadaşlar bende psp 2000 serisi bi konsol var ama geçenlerde sağ tuş takımı bozuldu bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı veya parça nasıl değiştirebilirim
  15. B

RAZER EDGE Mİ NİNTENDO SWİTCH OLED Mİ

15k param var yeni nesil oyunları az d olsa oyntacak bişe lazım sizce nintendo switch oled mi 13k ya ya da razer edge mi 13.5k ya )razer edgenin tamolarak bi oyun konsolu olmadığının farkındayım) hangisi her açıdan daha yararlı hangisini almalıyım
  16. B

BENİM İÇİN OYUN ÖNERİSİ YAPAPBİLİR MİSİNİZ

doğum günüm yaklaşıyor bizimkiler ne alacağını bilmediğinden bana bıraktılar ben de oyun almayı düşünüyorum çok yüksek bir sistemimi yok rx 580 8 gb ekran kartım ryzen 5 5600 de işlemcim var genelde ark far cry primal far cry 3 forest gibi oyunları bitirdim ve hayatta kalma türünden oyunları...
  17. B

GTA 5 TİGER SHARK VB NE DEMEK

GTA 5 almayı düşünüyorum ama steam de 5 10 20 50 ve 100 dolarlık farklı varyasyonlar var bunlar ne anlama geliyo PC de oynamak istiyorum ve herhangi birini alırsam gta 5 online da girebilir miyim yoksa onu ayrı olarak mı almalıyım bu konularda bilgim az şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim
  18. B

7.1 kulaklık önerisi

1500 tl maks bütçem var var ban 7.1 f/p b,r kulaklık önerebilir misiniz bazı düşündüğüm modeller https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-7-1-4-modlu-bt-2-4ghz-type-c-3-5mm-p-HBCV00004UC9X2?magaza=TechAway...
  19. B

rx 580 8 gb siyah ekran sorunu

rtx 3080 i sattım yerine rx 580 8 gb kullanıyorum ancak monitöre ne görüntü geliyor ne sinyal yok yazısı 3080 de çalışıyor ama rx 580 de hiç görüntü gelmiyor siyah ekran veriyor sizce sebebi ne nasıl çözebilirim
  20. B

Çözüldü✓ 2 aylık kullanılmış rx580 sapphire alınır mı

bi arkadaşım 3k ya sapphire rx 580 8 gb satıyor 2 ay kullanıp 3080 e geçmiş 3k yas rx 580 8 gb alınır mı
Geri