Arama sonuçları: *

• Users: KeremB1209
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Bilgisayarımdaki virüsten kurtulamıyorum

merhaba 0 aldıgımdan beri kendim kullandıgım sadece steam ve xboxtan oyun indirdigim belli başlı setuplar dışında hiçbir dosya indirmedigim yani kısaca virüslere mahal vermeyecek hemen hemen herşeyi yaptigim bilgisayarimda altta paylasacagim uyarıyı aldım. temizleme tusuna basıyorum 15 dk...
  2. K

GTA V ENCHANDED düşük fps sorunu

merhaba arkadaşlar öncelikle günaydınlar GTA V enchanted oyununu rtx4070 i7 14600 donanımlarına sahip laptobumda oynamaya calisiyorum lakin işlemci normal seviyelerinde kullanılmasına rağmen (darboğaz yok ) ekran kartı kullanımım %50 60 seviyelerinde dolanıyor dolayısıyla düşük fps alıyorum. yer...
  3. K

Yardım I7 13720H DARBOĞAZ SORUNU

Merhaba Asus Tuf Gaming F15 RTX 4070 ekran kartlı laptopa sahibim bilgisayarım fortniteda darboğaz yapıyor başka bir oyunda henuz darboğaz yaşamadım ama fortnite oynatmıyor malesef 60 bin lira ederi olan bilgisayarda rtx kapatıp grafiği biraz cekmek zorunda kalıyorum 1737277532 ilk görsel...
  4. K

Ubisoft connect file corrupted hatası

Selamlar pcmi yeni aldım sadece steam epic ve xboxtan oyun indirdim herhangi bir yabancı dosya indirmedim kısaca bilgisayarımda virüs olmadıgından neredeyse eminim fakat bu gün epic gamesden oyunumu indir ek icin yükleme tuşuna bastım ubisoft connect acıldı guncelleme gelmiş 187mb cıvarında onu...
  5. K

Oyun oynadıktan bir süre sonra fpsim düşüyor

Merhabalar Asus Tuf Gaming F15 Rtx4070 İ713620 kullanıyorum hafızadan ötürü şuan sistem zorlayan bir tek witcher 3 var tüm ayarlar ultrada rtx acık dlss de dengeli iken oyuna ilk girdiğim zaman sabit 90 100 üstü fps alıyorum lakin oyunu bir süre oynadıktan sonra fps 20 aşşağısına cekiliyor...
  6. K

Yardım Fortinte Darboğaz hayırlı olsun

0 laptopum 1 hafta oldu alalı 4070 ekran akrtı ve i7 13620H İşlemcim var fortnitede ekran kartı %100 kullanılırken 80 - 90 fps oturuyor (full ayarlar rtx acık) lakin işlemci darboğaza girdiği için yer yer ekran kartı kullanımım 60 dala düşüyor ne yapabilirim
  7. K

Yardım Aldığım FPS değerleri normal mi?

Asus TUF Gaming F15 modelini geçtiğimiz hafta vatandan aldım 8 gb rtx4060 ekran kartı ve 17 13620H işlemcisi var Fortnite da rtx açık tum ayarlar fullde dlss performans modunda genelde 70-80 yeri geliyor kapalı alanda 90 a çok açık alanlarda ise 60 a düşüyor fakat zaman zaman optimizasyon gereği...
Geri