Arama sonuçları: *

• Users: labato
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Oyunlarda 2-3 saniyelik takılmalar

Valorant ve RDR2 oynarken, bazense direkt masaüstünde 2-3 saniyelik takılmalar yaşıyorum. Bu sırada ekran donuyor GPU ve CPU kullanımı 0 veya civarına iniyor ve ekran donukken klavye-mouse ile yaptığım hareketler ekran geri geldiğinde ekrana yansımış oluyor. NOT : Sıcaklıklar normal RDR2 de CPU...
  2. L

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme en ucuz nerede bulunur?

Sistemim Ryzen 7 7800x3d bu sebeple yüksek kalite bir macun kullanmak istiyorum. Thermal Grizzly Kryonaut Extreme modelini beğendim ancak nereden temin edeceğimi tam anlayamadım . 1100 TL' ye satan da var 700 TL'ye satan da. Piyasada bu modelin replikaları dolaşıyor mu? Replika ürün almak...
  3. L

LatencyMON Yüksek gecikme

Son zamanlarda gerek masaüstünde gerek oyunlarda sık sık gecikme sorunu yaşıyorum. Ayrıca sistem yük altındayken sıvı soğutmanın radyatörü ciddi anlamda titriyor ve ses çıkartıyor, ayrıca yük altında cpu sıcaklığı 90 dereceyi görüyor Gecikme sorununa bir örnek vermek gerekirse : sekmeyi kapat...
  4. L

Sıvı soğutma titriyor ve CPU 90 dereceyi görüyor.

Yük altında sıvı soğutma titreme sesi çıkarıyor, titriyor ve işlemci 90 dereceyi ekran kartı 78-79 dereceyi görüyor. Sistem özellikleri : MSI PRO B650-S WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu DeepCool CC560 V2 700W 80+...
  5. L

Entegre ekran kartı ve harici ekran kartı aynı anda çalışıyor

Dahili gpuyu kullanmak için displayport kablosunu anakarta taktım ancak hala harici gpu kullanılıyor. Bazen ikisi de kullanılıyor. Oyunlarda ise biri kullanıldığında diğeri kullanılmıyor bazen ikisi de kullanılıyor falan. Gizlice mining yapıldığından şüpheleniyorum böyle olmasının sebebi ne...
  6. L

GPU Kullanımı %0 a düşüyor ve oyun birkaç saniyeliğine donuyor.

Oyun oynarken 5-10 dakikada bir GPU kullanımım %10 un altına düşüyor, ekran kartı fanları hızlanıyor oyun 2-3 saniyeliğine(bazen daha uzun) donuyor ancak skypetan sesler gelmeye, ve benim sesim arkadaşlarıma gitmeye devam ediyor. Nasıl çözebilirim? NOT : Bu durum bu konuyu açarken bile oldu yani...
  7. L

RTX 4070S R7 7800x3D sistem Kernel Power 41 hatası veriyor

Merhaba. BIOS sürümüm dahil herşeyim güncel ancak bilgisayarımda bu hatanın yaygın belirtisi olan aniden yeniden başlama sorununu yaşamamama rağmen olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası alıyorum. Sistemim yaklaşık 6 aylık. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Sistem özelliklerim. MSI Pro...
  8. L

Twinmos SSD CrystalDiskMark sonucu nasıl?

Merhaba aşağıdaki SSD'ye sahibim ve oyunlarda donma sorunu yaşıyorum CrystalDiskMark ile teste soktum ancak analiz etme konusunda desteğinize ihtiyacım var. SSD: Twinmos 1TB NVMe gen3 okuma 3600 MB-yazma 3250 MB M.2 SSD. SSD testimin sonuçları. Sizden SSD'nin performansı hakkında yorum...
  9. L

fTPM disabled dedikten sonra aynı yerden enabled sekmesi yok

Anakart: MSI Pro B650-S WIFI ddr5 İşlemci : Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı : 4070 super msi ventus 2x Ram : 16gb corsair vengeance CL40 ddr5 Merhaba arkadaşlar sorum kısa. Dün stuttering sorunları yüzünden fTPM kapatmayı denedim işe yaramayınca tekrar açmak için aynı menüye geldim ancak no...
  10. L

Oyunlarda GPU Kullanımında 2 saniyelik düşüş

Hazır sistem aldım. Son zamanlarda oyun oynarken oyunu oynatmayacak kadar sık bir şekilde Ekran kartı kullanımım %90 civarında seyrederken aniden %10 altına hatta bazen %0' a düşmekte, bununla birlikte İşlemci kullanımı da %10 altına düşmekte ve oyunda takılmalar olup fps 200'den 40 civarına...
  11. L

1.2 DP Destekli Monitörüm için 1.4 DP almama gerek var mı?

Merhaba Samsung odyssey g4 model monitör kullanmaktayım kutunun içinden çıkan HDMI kablosu 240hz destekliyor ancak g sync desteklemiyor. Bu sebeple display port alacağım Samsung’un kendi sitesinde 1.2 display port destekli olduğu yazıyor. İnternette 1.2 versiyonun da 240 hz desteklediğini okudum...
  12. L

Windows 11 Home Temiz Kurulum için Reboot atarken siyah ekranda kaldı

Merhaba bilgisayarı aldığımda Windows 11 Pro Demo yüklüydü bende Home ile temiz kurulum yapmaya karar verdim USB yi hazırladım boot sıralamasında birinci sıraya koydum secure boot enabled yaptım ve save and reboot dedim ancak yaklaşık 15 dakikadır siyah ekranda kaldı. Çözümü nedir belirtir misiniz?
  13. L

4070 Super ve Ryzen 7 7800x3D li sistem 51.000 fiyata iyi mi

Merhaba bu sistemi satın almayı planlıyorum. Aklıma takılan 2 konu var. - Kasası hakkında şüphelerim var sizce kasa nasıl? - Sistem fiyatına göre nasıl? İşlemci:AMD Ryzen 7 7800X3D 5.00 Ghz 8 Çekirdek 104MB AM5 5nm İşlemci (Tray) Anakart: MSI PRO B650-S WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5...
Geri