Arama sonuçları: *

• Users: Makinacry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Makinacry

Yardım Laptopumu uyku modundayken açınca ekran gidip geliyor.

Asus FA507NVR kullanıyorum Uyku modundan çıkarınca saliselik ekran gidip geliyor bunun çözümü nedir??
  2. Makinacry

TP link Aginet vx230v İsimli Modem AP olarak kullanılabilirmi?

Başlıkda gördüğünüz gibi elimde şuna fazladan bu modem var bunu AP olarak kullanmak istiyorum ama modem destekliyomu bilmiyorum birde destekliyosada nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edebilecek varmı?
  3. Makinacry

QLED Panelli Televizyona overclock atılırmı?

Almak istediğim televizyon 60hz onvo nun bir modeli ve bu televizyona laptop üzerinden nvidia denetim masasından overclock atıp hertz ini yükseltirsem televizyonun paneli yanarmı
  4. Makinacry

Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Bu Televizyon alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Next-YE-58GFSG8-QLED-147-Ekran-Google/dp/B0FDLC8LBW/ref=sr_1_3?adgrpid=120389074256&dib=eyJ2IjoiMSJ9.SKb4yJzWc5UdpBI8Pa821zZf7sfLmdjlzvAZe__Atnr8wBqo57CD3wQ7YLoNs4wXkx6tkI03LcJbNyBQF6iXsj4EXeWIUEdtGsvfr46p8dw-MXWfzRZXDVnxnN0JDiGDfJHfZNjs0ih7f7Dmd9TT7hAVXZiv-Yj8GrDhrL20DB...
  5. Makinacry

Yardım Hawk fab v6 vs xdrive toryum

Rahatlık benim için ön planda başlıktaki iki koltuk modelinden sizce hangisini tercih etmeliyim?
  6. Makinacry

Yeni eve geçerken türkcell e geçmek istiyorum.

Şuanki oturduğum evde türknet'i kullanıyorum ama birkaç gün sonra yeni sıfır eve taşınacağım. Alt yapı sorgulama yaptığımda türkcell in 1000mbps internetini 900 tl ye verdiğini gördüm ve hoşuma gitti. Eve geçer geçmez interneti kullanmak istiyorum nasıl yapabiilirim?
  7. Makinacry

Bilgisayar oyun oynarken reset atıyot yada donup kalıyor!

Olay şöyle gerçekleşiyo en çok counter strike ve fortnite da oluyo bu aniden ya pc donuyor elimle kapayıp açmam lazım yada kendi kendine aniden oyun ortasında reset atıyor bu çok sinir bozucu bir olay bunun herhangi bir çözümü varmıdır
  8. Makinacry

Mavi Ekran İslemcime underwolt atmaya calistikdan sonra bu ekranda kaldı

Ryzen masterden izlediğim videodaki birebir ayarlari yaptikdan sonra restart attim ve bilgisayar acilirken windows onarim vesayre çıktı tamam dedim bu ekranda kaldı yarım saatdir bekliyorum bir hareket yok
  9. Makinacry

Yardım Ram'lerim masa üstünde 14gb civarı kullanılıyor

Arka planda birsürü program açık olsada olmasada kullanım bana göre gereğinden fazla. Bunu nasıl azaltabilirim 1744054741 Herşeyi kapatıncada böyle değerlerim
  10. Makinacry

Yardım Laptopumdan istediğim verimi alamıyorum yardım edermisiniz?

Laptopum bu videodaki ile birebir aynı bu kişi csde 200fps civarı alırken ben 80-90ı zorluyorum bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Makinacry

Yardım Hp victus 8U846EA Alınır mı sizce?

https://app.hb.biz/ZMNRdp2DwsHh Laptop bu, taksit imkanı olduğu için dikkatimi çekti sizce alınır mı
  12. Makinacry

Monitörüme overclock yapmamda yardımcı olurmusunuz?

valorant oynadığım için 1 hertz in bile bir önemi var nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz? Ayrıca monitörü overclocklamanın herhangi bir zararı varmıdır?
  13. Makinacry

Her oyunda istinasız drop giriyor

nerdeyse bütün oyunlarda drop sorunu yaşıyorum bu droplar bazen saliselik bazense 20 saniyelik olabiliyor sistemim oldukça güçlü fakat bir skıntı var yardım ederseniz sevinirim 1740152028 sistemim hakkımda kısmında yazıyor
  14. Makinacry

BF1 Açılmama sebeplerinden birisini buldum!

BF1'i her açmak istediğimde oyun splash screenden sonra kapanıyordu. Herşeyi denememe rağmen açılmıyordu. Bende şansımı deneyerek bilgisayarımda sürekli kullandığım "TranslucentTB" ve "windhawk" isimli programları kapattım ve oyun açıldı. Eğer sizdede bu programlar açık iken oyun açılmıyorsa...
  15. Makinacry

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

Bu hasar ortalama ne kadar tutar?
  16. Makinacry

İş yeri için yemek yeri önerisi

iş yerinde 8 kişi çalışıyoruz fed box, meal box bunları denedik ilk 1-2 hafta gayet iyiydiler fakat bozdular iyice sizin önerebileceginiz neresi var?
  17. Makinacry

Monitörümde saliselik karıncalanma tarzı bir şey oluyor.

Monitörüm dell alienware aw2724hf display port ile ekran kartının birinci slotuna takılı fakat nadirde olsa saliselik ekranın altında boyzan boya karıncalanma oluıyor bunun sebebi nedir ben kablodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat monitörün içinden çıkan orjinal kablo bi ihtimal prizdende...
  18. Makinacry

7900gre 7600x b650m-e hazır oc bios dosyası varmıdır elinizde

Başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar kendim elimle tek tek yapmaya çok üşeniuorum varsa elinizde bios dosyasını atarmısınız
  19. Makinacry

Yardım Bluetooth hoparlörümün başkalarından nasıl gizleyebilirim?

Bugün iş sonrası eve geldim ve müzik dinlemek için hoparlörü açtım sonra şakacının teki bağlandı ve son ses müzik açtı. Çok korkuttu aniden. Hoparlörümü diğer kişilere nasıl gizleyebilirim
Geri