Arama sonuçları: *

• Users: Merscyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

FAZEON X24F200 VS Rampage CRIMSON CR25R180 Monitör hangisi alınır?

Arkadaşlar öncelikle merhaba monitör alıcam bu ikisinden birini almak istiyorum bütçem max 4500 monitörlerin linki aşşağıda öneriniz varsa söyleyebilirsiniz https://www.itopya.com/fazeon-x24f200-238-200hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-g-sync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u28001#bTableUrunDetay...
  2. M

Kasaya kola döküldü lütfen yardım edin acil

Merhaba direkt olayı anlatıyorum oyun oynuyordum mouse çevirirken elim kolaya çarptı çoğunluk masaya yere gitti ama kasanın ızgara ve güç reset usb tuşlarının üstüne geldi direkt peçeteye koştum elimden gelen her yeri sildim sonra kasanın camını açıp içinde elimin ulaştığı her yeri sildim kasayı...
  3. M

MSI Thin 15 B12UC-1478XTR Bu Laptop Alınır mı? | Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba kuzenim üniversiteye gidecek o yüzden masaüstü toplamak istemiyor ve en yüksek bütçesi 30 bin ve altı. Aşağıdaki linkte gördüğünüz laptop gözüme çarptı donanım açısından iyi ve güzel yorumlu bir laptop fiyatı da ideal gibi acaba sizde bakıp yorumlarmısınız ve eğer aklınızda...
  4. M

Öneri Kaliteli, Yüksek Hz Monitör Önerisi | Hangi Monitörü Seçmeliyim (fotoğraflı)

Arkadaşlar merhaba, yeni monitör almayı düşünüyorum max 5 en en en en max 6k olucak ve oda cidden bunu al ömür boyu kullan misali bir monitör olmalı. İtopya'da çok güzel indirimli monitörlere rastladım ve fikir almak istedim. Pek fazla oyun oynayan biri değilim şu sıralar dizi izliyorum, ama...
  5. M

Bilgisayarda oluşan rastgele donmalar ekran kartı ve işlemci yüzünden mi?

Merhaba ben sıfır bir kasa topladım kendim sistem özelliklerim aşşağıda yazıyor. Bilgisayarda düz google kullanırken vesayre bazen ekran bir süre donuyor işlemiyor ve bir süre sonra geliyor sanki drop yemiş veya işlemci dar boğaz yapmış gibi. Fakat işlemcim ekran kartıma göre iyi ve...
  6. M

Eski laptopa bluetooth cihazı taksam çalışır mı?

Merhaba arkadaşlar iş yerimde DELL marka bir laptopum var. JBL kulaklığımı bağlamaya çalıştığımda aygıt hatası gibi bir şey veriyo. Güncelleme de yapamıyorum fakat bluetooth aparatı taksam şuanda evdeki masaüstünde onu kullanıyorum kulaklığı bağlamak için. Taksam çalışır mı bağlanır mı?
  7. M

Çözüldü✓ BIOS kimliği kontrolü hatası | A520MK V2

Öncelikle merhaba hiç bios güncellemesi yapmadığım için tam olarak bilmiyorum ama gigabyte sitesinden a520mk v2 biosunun ilk önce f4 sürümünü indirdim tam sürüm diye olmadı sonra dedim beta da olsa f5e di galiba onu indirdim yine olmadı usb de hiç bir şey yok q flash girip seçiyorum ve bana bios...
  8. M

Samsung A serisi mi Xiaomi redmi serisi mi ?

Merhaba, yeni telefon almayı düşünüyorum. Bütçem değişkenlik gösterebilir fakat en fazla 25k civarı diyebilirim. 12. sınıftayım ve tam olarak sıfır bir telefonum olmadı. Ayrıca telefonumu çok düşüren bir insanım, bu yüzden sağlam ve güzel kameralı bir şey almak istiyorum. Başta, fazla masraf...
  9. M

Çözüldü✓ CPU Fan Uyumlu Mu? Thermalright burst Assassin.

Merhaba, cpu fan almayı düşünüyorum stock çok kötü diyorlar sistem şöyle Anakart: A520M-K V2 İşlemci: Ryzen 5 5600x Kasa: Gamebooster GB-F3107B 650W 80+ Br 4X12CM Argb Fan Atx Usb3.0 Kasa Fan...
  10. M

CPU Fan Önerisi | A520M-K V2, Ryzen 5 5600

Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Ana kartım A520M-K V2 İşlemci Ryzen 5 5600 bunun için bir fan önerir misiniz? sıvı soğutma istemiyorum 1000tl ve üstü olmasın lütfen https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-f3107b-650w-80-br-4x12cm-argb-fan-atx-usb3-0-kasa-p-HBCV00004QJKCG kasamda bu
  11. M

Bu Parçalar Sizce Uygun Mu | Anakart, İşlemci, İşlemci Fanı, Ram, SSD

Şuanda yeni kasa topluyorum (ekran kartım var) bütçem çok yok en ortalama biçimde bu parçaları buldum sizin önerebileceğiniz bu parçaları alırsan daha uygun hemde daha güzel olur şu parça kötü vesayre dediğiniz bir şey varsa lütfen söyleyin bütçe 8500 8600 vesayre civarı daha az olursa daha...
  12. M

Bu kasa alınır mı ve uygun mu

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-f3107b-650w-80-br-4x12cm-argb-fan-atx-usb3-0-kasa-p-HBCV00004QJKCG Arkadaşlar kasa topluyorum bu kasayı ve psu yu alıcam alıcağım anakart ve ekran kartım rx570 8gb çift fanlı shappire anakart ASUS PRIME A520M-K AM4 DDR4 4400 HDMI VGA M2 mATX ANAKART...
  13. M

Bilgisayar toplama önerisi? Bu parçalar alınır mı?

Merhaba öncelikle şuanlık 4000tl bütçem var ve bununla küçük küçük mevcut kasamı yükseltmek istiyorum şuanda pek oyunları ciddi oynamadığımdan dolayı direk 20-25k verip kasa almak istemiyorum şuanki bilgisayar parçalarım alttaki gibi H61 Intel anakart. PSU 450WATT i5-3470S işlemci. RX570 8 GB...
  14. M

Hangi Klavye Daha Güzel? E-YOOSO Klavye

Merhaba yedek klavye almayı düşünüyorum şuan ki klavyem gamepower ogre raindow red switch 2 klavye aklıma takıldı sizce hangisini alayım 1. E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik blue switch (960,78TL + vergi) 2. E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik (1.144,15TL + vergi) Not: şuanki klavyeme...
  15. M

STANDLI MİKROFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar 1000tl bütçeli bir standlı mikrofon önerebilir misiniz? masaya takmalı olmasına gerek yok ayak olsa yeter
  16. M

1000 TL Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba ben gamepower ogre rainbow red switch kullanıyorum ve içine su kaçırdım lipton kaçtı vesayre tuşları yapış yapış oldu flan bana max 1000tl mekanik blue çoğunlukla varsa eğer kesinlikle alman gerek ama red switch diye önerebilirsiniz sıkıntı değil link atarsanız güzel olur
  17. M

BLADE-7700XT Bu Bilgisayar Alınır Mı?

Merhaba, birkaç gündür araştırıyorum ve bir sistem buldum. Kafama çok yattı. Diğer sistemlere baktım fakat ya fiyat konusunda ya da işlemci veya ekran kartı konusunda tam ideal bulamadım. Aşağıda verdiğim linkteki sisteme 5600X eklesem ve direkt satın alsam nasıl olur? Yaz boyunca bir işte...
Geri