Arama sonuçları: *

1. H

DualShock 4 ayarlarım bozuldu

Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun kolumla her zamanki gibi FIFA'ya girdim sorun yoktu sonra şarjı bitti ve bende oyuna devam etmek için kolu kablosuyla birlikte bilgisayara bağladım sonra bir anda tüm ayarlar bozuldu oyuna giriyorum tuşlar çalışmıyor sonra kolu şarj ettim kablosuz bağladım gene...
  2. H

Mount and Blade Warband da haritada fps drop sorunu

Merhaba arkadaşlar. Sistemim çok iyi olmasına rağmen Warband'ın bazı modlarında PC kasıyor bazı modlarda ise haritada drop yiyorum sürekli. Mesela haritada gezerken aşırı drop yiyorum sürekli PC drop yiyor kasıyor ve bu da oyun oynarken sıkıntı oluyor neden oluyor bileniniz var mı modlarla...
  3. H

Leptobum Kilitlendi!!

Merhaba arkadaşlar. Bugün FC24 oynarken Bi anda ekrana "KİLİTLENİYOR" diye bir bildirim geldi ve ekran kapandı açılmıyor nasıl kilidi açabilirim bilenler yardımcı olabilir mi? ne yaparsam yapayım açılmıyor.
  4. H

Monster Tulpar T7 V20.6.5 Alınır mı

Merhaba arkadaşlar. Kendime bir tane oyun laptobu almayı düşünüyorum. Bütçe 50k.Monster Tulpar t7 v20.6.5 modelini beğendim donanımı fiyatına göre iyi gibi ve yorumlarda da bayağı beğenmişler güzel yorumlar var sizce alınır mı monsterda ısınma sorunu,ışık sızması , ölü piksel ve daha birçok...
Geri