Arama sonuçları: *

• Users: Larkoz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Yurt Dışı Klavye Tavsiyesi

Yurt Dışından Klavye alıcam %70 %75 %80 Klavye arıyorum 30 euro ya kadar bütçem var biraz daha çıkabilirim
  2. L

CS2 DMARKET GÜVENİLİRMİ

CS2 bıçak almayı düşünüyorum normalde stiletto bakıyorum diğer sitelere göre ucuz
  3. L

FİVEM Hangi Sunucuda Başlanır

Fivemde hangi sunucuda başlicam daha onceden mta oynuyodum rol bilgim az
  4. L

Valorant vanguard 9003 hatası alıyorum

valorant yükledim oyuna girerken vanguard 9003 hatası veriyor nasıl çözebilirim
  5. L

400 W PSU 1050 Desteklermi

Şuanda Kullandığım PSU https://www.sahibinden.com/listing/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-everest-rampage-regular-350w-peak-420w-guc-kaynagi-psu-1252116812/detail Şuanki ekran kartımda ek güç kablosu istemiyo ama 2 veya 3 güne 1050 Ti geçiş yapıcam Bu psu Ekran kartıyla...
  6. L

1050 Ti 420W PSU yeterli olur mu?

Ekran kartı olarak 1050 Ti alacağım geçici olarak PSU idare eder mi? https://www.sahibinden.com/listing/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-everest-rampage-regular-420-watt-8-pin-e.karti-guc-girisli-power-1249708314/detail
  7. L

1000 tl altı Gamepad Önerisi

1000 tl yukarısına çıkmayacak gamepad arıyorum hikayeli oyunlarda sorun çıkarmiyacak Öneriniz varmı.
  8. L

UCUZ GAMEPAD ÖNERİSİ

önceden replika ps 4 kolu kullanıyodum ama drift sorunlarından dolayı oyun oynanmaz hale geldi max 1700 tl ye bir PS tuş dizilimli gamepad önerir misiniz?
  9. L

UCUZ GAMEPAD Alınır mı?

İnternetten 1400 lira altına gamepad arıyordum bu gamepadi gördüm inceleme videosuda bulamadım sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/megamus-kablosuz-denetleyicisi-icin-uyumlu-gamepad-oled-ios-mfi-android-joystick-pm-HBC00006VEGAV
  10. L

Assetto Corsa Trafik Modu hata

Trafik modunu kurdum oyuna girerken böyle bir hata veriyo
  11. L

MTA Roleplay server önerisi

Mta da rp yapabileciğim bir server önerir misiniz?
  12. L

Uncharted 4 sesler az geliyor

Uncharted oynuyorum ara sahnelerde sesler normal ama oynanışa geçince konuşmaların sesi az geliyor. Forumda baktım sorunu yaşayanları ama çözüm yok gibi çözebilen var mı?
  13. L

Days gone son gorev bug

days gone dayım son lardayım bir mağranın içinde bombaları imha ediyodum mağra yuklenmedi neyse denedim olmadı sonra %100 save indirdim gorev tekrarından yaparım diye gorev tekarı yapma gibi bir seçenek yok yada benim gozumdenmi kaçtı gorev tekrarı yapabiliyormuyuz
  14. L

Ortak Steam Hesabı Oyun İnerken Atıyor

Arkadaşım ortak hesap satın almış hesabı banada verdi fakat oyunu indirirken steamden atıp duruyor bunun bir çözümü varmı
  15. L

Çözüldü✓ Ekran klonlama seçeneğine bastıktan sonra yan monitör görüntü vermiyor

Yan monitörlerimi bağladım kullanıyordum ama yan monitörümu ana monitör yaptım, ondan sonra AMD yazılımında goruntuleri kurcalarken sağ üstü ekranları klonlama diye bir şey vardı bastım ve ekranlar tek yaptı. Tekrar durdurdum ama yan monitörümden ekran gitti. Ekranı algılıyor ama ekran gelmiyor...
  16. L

GTA 5 de Görev Tekrarı

Gta 5 e %100 başarım kasıyorum ama bazı gorevlerde altın madalya alamıyorum gorev tekrarı yapınca altın madalyayı alabiliriyim
  17. L

Oyunda Wattman sorunu

Şimdi COD MW 2019 almıştım steam den hikayesini oynadım bitirdim güzel ama sorun şu pc format attım oyun silindi 210 gb oyun yükledim ama oyunu başlatıyorum yükleniyo kısmına gelmeden oyundan atıyor amd yazılımı wattman sorununu gösteriyo şuana kadar sadece bu oyunda karşılaştım bu sorunla...
  18. L

İnternet hızım düşük

internetle odamın arasında 1 duvar var aile evi olduğu için kablo çekemiyorum normalde 30 download alıyodum şuan 10 felan(Türktelekom) internette 2 ürün buldum https://www.hepsiburada.com/vothoon-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-ac1200-mbps-p-HBCV00000UKIMJ...
  19. L

FORMAT SSD HDD AYIRMA

Pc ye format atıcam diskleri biçimlendirirken hep kafam karışıyor ssd ve hdd nasıl ayırıcam
  20. L

KAÇ WAT PSU GEREKLİ.

Şimdi bende 350 wat everest psu var bomba gibi i5 3570 işlemci ekran kartı rx 550 ekran kartını yükselticem GTX 1060 yapıcam psu kaç wat almalıyım
Geri